Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turesit nauja paskyra susikurti MadamVVV biggrin.gif

Kai sukūriau paskyrą, skaičiau knygą “Šiandien madam pareis vėliau”. Buvo keista, bet madam paskyra jau buvo. Knygą teks perskaityti dar kartą, neproblema. Bet su VVV jau irgi gali būti paskyra  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 18, 06:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="r@mke" data-cid="72801345" data-time="1616014639"><div><p>Turesit nauja paskyra susikurti MadamVVV vartotojo įkelta nuotrauka

Kai sukūriau paskyrą, skaičiau knygą “Šiandien madam pareis vėliau”. Buvo keista, bet madam paskyra jau buvo. Knygą teks perskaityti dar kartą, neproblema. Bet su VVV jau irgi gali būti paskyra  lotuliukas.gif </p></div></blockquote><p></p>

Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta biggrin.gif kai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 18, 07:03)
Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta  biggrin.gif kai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus  biggrin.gif

Pas mane visos šeimos vardų inicialai ir dvi pavardės raidės biggrin.gif
Atsakyti
klausykite, o koks kalogenas geras kapsulėse, na man tas miltelinis fu...negaliu, net suvimdo...
kiek suprantu miltelinio gera kaina:
https://www.vitacost...collagen-powder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 18 kovo 2021 - 08:37
o as kai registravausi, kaip tik kriksto dukrai Trolius mumius nupirkus varciau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Renkame vyrisku multivitaminu guminukais uzsakyma, buteliuke 150vnt, geri atsiliepimai - kaina pakomplektavus iseina 9.07$, tax nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 kovo 2021 - 09:11
Kas dar nematė biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 kovo 2021 - 10:23
BELK nedaug truksta iki free ship
Atsakyti

Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta biggrin.gifkai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus biggrin.gif

Sūnus turi du vardus? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 18, 10:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72801402" data-time="1616043797"><div><p>Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta vartotojo įkelta nuotraukakai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sūnus turi du vardus? </p>

Tep unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 18, 08:03)
Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta  biggrin.gif kai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus  biggrin.gif

o man raidės JMD visuomet asocijavosi su jaunesniąja mokslo darbuotoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

o as kai registravausi, kaip tik kriksto dukrai Trolius mumius nupirkus varciau biggrin.gif

Man Gafsos avataras labai patinka. Dar Mamikos, nes visada atkreipiu dėmesį. Ai, ir Rudaplaukės liuks

Atsakyti