Turesit nauja paskyra susikurti MadamVVV
Kai sukūriau paskyrą, skaičiau knygą “Šiandien madam pareis vėliau”. Buvo keista, bet madam paskyra jau buvo. Knygą teks perskaityti dar kartą, neproblema. Bet su VVV jau irgi gali būti paskyra
QUOTE(Madam V @ 2021 03 18, 06:48)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="r@mke" data-cid="72801345" data-time="1616014639"><div><p>Turesit nauja paskyra susikurti MadamVVV
Kai sukūriau paskyrą, skaičiau knygą Šiandien madam pareis vėliau. Buvo keista, bet madam paskyra jau buvo. Knygą teks perskaityti dar kartą, neproblema. Bet su VVV jau irgi gali būti paskyra </p></div></blockquote><p></p>
Kai sukūriau paskyrą, skaičiau knygą Šiandien madam pareis vėliau. Buvo keista, bet madam paskyra jau buvo. Knygą teks perskaityti dar kartą, neproblema. Bet su VVV jau irgi gali būti paskyra </p></div></blockquote><p></p>
Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta kai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus
QUOTE(JMD @ 2021 03 18, 07:03)
Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta kai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus
Pas mane visos šeimos vardų inicialai ir dvi pavardės raidės
klausykite, o koks kalogenas geras kapsulėse, na man tas miltelinis fu...negaliu, net suvimdo...
kiek suprantu miltelinio gera kaina:
https://www.vitacost...collagen-powder
kiek suprantu miltelinio gera kaina:
https://www.vitacost...collagen-powder
o as kai registravausi, kaip tik kriksto dukrai Trolius mumius nupirkus varciau
Renkame vyrisku multivitaminu guminukais uzsakyma, buteliuke 150vnt, geri atsiliepimai - kaina pakomplektavus iseina 9.07$, tax nebus
BELK nedaug truksta iki free ship
Sūnus turi du vardus?
QUOTE(Madam V @ 2021 03 18, 10:45)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72801402" data-time="1616043797"><div><p>Kai kūriau paskyrą, viskas, ką besugalvočiau buvo užimta kai nusibodo žaist, surašiau savo ir sūnaus vardų inicialus </p></div></blockquote><p>Sūnus turi du vardus? </p>
Tep
QUOTE(JMD @ 2021 03 18, 08:03)
o man raidės JMD visuomet asocijavosi su jaunesniąja mokslo darbuotoja
o as kai registravausi, kaip tik kriksto dukrai Trolius mumius nupirkus varciau
Man Gafsos avataras labai patinka. Dar Mamikos, nes visada atkreipiu dėmesį. Ai, ir Rudaplaukės liuks