Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 17, 21:10)
mes jį darbe nuo ano pavasario vartom.

aš irgi tik šitą vartau. Bet anksčiau kasdien, dabar tik kartais
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 17, 22:17)
Aatradau maisto, kurio anksčiau nevalgydavau, o kas pasirodė visai skanu

O jums daug reikia numest iki norimo rezultato? Nes gana viskas dietiška, be jokių džiaugsmų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 21:24)
O jums daug reikia numest iki norimo rezultato? Nes gana viskas dietiška, be jokių džiaugsmų.

Man tai viskas dziaugsminga Regal surasytam racione, tikrai neliudeciau taip misdama.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 03 17, 20:51)
Is tiesų Lenkija l.griežtina karantino sąlygas, uždaro viešbučius, teatrus, muziejus ir pan.. mes šnd darbe gavom irgi informaciją iš partnerių.. Nors kai vietoj gyveni,  viskas kitaip atrodo  4u.gif

Taip, nuo 20 dienos prekybos centrai uzsidaro. Salonai, stomatologai dirbs kaip dirbe.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 17, 22:10)
mes jį darbe nuo ano pavasario vartom.

Aš irgi nuo pavasario ax.gif Buvo laikas, kai žiauriai analizavau, biggrin.gif Dabar jau rečiau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 20:24)

na čia kaip kam gali atrodyti, 6 kg buvo tikslas numesti, bet kai mano ūgiui 163, t.y. nemažai, tada vėl tilpsiu į jcrew 0-2 dydį, nes po truputėlį, o per šią žiemą galutinai prisikaupiau tiek atsargų, kad jau reikėjo sakyti stop, nors pagrindinė priežastis laikytis dietos buvo sveikata. Čia pasigirti negaliu, niekas nepasikeitė.
O dėl maitinimosi , tai mes ir įprastai valgydavom sakyčiau gana sveikai, tai gal man dėl to labai didelio šoko ir nėra, tuo labiau ir vyras valgo beveik taip pat kaip aš, ta prasme vakarienei nereikia atskirai maisto gamintis, nebent sau į foliją įsivynioju mėsos gabaliuką, kai kepu ką nors orkaitėje, o sūnus tai iš vis valgo tik grynus produktus, t.y. jei mėsos kepsnys, tai tik jis, be jokių garnyrų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 17 kovo 2021 - 21:49
QUOTE(zibuteg @ 2021 03 17, 21:45)
Aš irgi nuo pavasario ax.gif Buvo laikas, kai žiauriai analizavau,  biggrin.gif Dabar jau rečiau.

Visai tų šyzų nežiūriu. Nebeįdomu. Jei seimūnus pasodint ant prastovų ir duot po 250€/mėn, karantinas baigtųsi rytoj.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 17, 15:16)
atsiprašau, kas čia reklamavote CeraVe prausiklį, kuris tiksliau ten geras... ax.gif

Aš šį naudoju https://www.beautybo...sis-prausiklis/
Sausai ir jautriai odai labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 17, 21:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72801229" data-time="1615999131"><div><p>Eikit į seną versiją.</p></div></blockquote><p>Nebeįleidžia. Bandžiau ne kartą  aggressive.gif </p>

Registruokitės senoj is naujo biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.walmart.com
www.32degrees.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.wilsonsleather.com - 25%
www.anntaylorfactory.com - 17%
www.usa.tommy.com - 40%
www.anntaylor.com - 70%
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 30% ir 17%
www.champion.com
www.ashford.com
www.dillards.com
www.sierra.com
www.target.com
www.puma.com
www.yoox.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.viori.com - 15%
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 35%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com - 20%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 17, 22:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72801229" data-time="1615999131"><div><p>Eikit į seną versiją.</p></div></blockquote><p>Nebeįleidžia. Bandžiau ne kartą  aggressive.gif </p>

Turesit nauja paskyra susikurti MadamVVV biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 22:55)
Visai tų šyzų nežiūriu. Nebeįdomu. Jei seimūnus pasodint ant prastovų ir duot po 250€/mėn, karantinas baigtųsi rytoj.

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 17 kovo 2021 - 23:00
QUOTE(Cirkas @ 2021 03 17, 10:24)
Ateinu padėkot už pirkinukus  4u.gif

aciu jums 4u.gif

Turime laisva Polo Ralph Lauren Little Boys Water-Resistant Quilted Baseball Jacket, juoda, 7 dydis, 27 eurai

RL striukyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 18 kovo 2021 - 00:43