QUOTE(zakiene @ 2021 03 17, 19:37)
Ryte košės apie 10-11 val: grikiai/avižos/perlinės, savaitgalį kiaušinis/kiaušinienė. Priešpiečiai, kokia 2-3 vaisius/vaisiai: bananas, pora kivių, obuolys arba man labiau patinka kepti obuoliai, pietūs/vakarienė pas mus būna tarp 5-7, labai įvairi, t.y. arba žuvis/jūros gėrybės arba iš mėsos : jautiena/ paukštiena apie 120 g ir daržovės keptos folijoj orkaitėje arba su aliejumi, vakare negaliu apsieiti be užkandžiavimo, bet aš einu gulti labai vėlai, tai juodos duonos su grūdais becukrės pora riekučių, datulės , razinos ir daug vandens bei arbatžolių arbatos visą dieną.
Esmė -visiškai nevartoti pieno, miltų, cukraus produktų, kavos, vyno (kt. alkoholinių ir taip nelabai gerdavau) ir lyg viskas. Aatradau maisto, kurio anksčiau nevalgydavau, o kas pasirodė visai skanu