Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kas pirkot vyriškas ECCO basutes 46 dydžio ir norėtumėt keisti į 45 EU (mano mėlynos, 45 EU) arba parduodat 46 EU?

Kaina buvo 45 $.

ECCO psl. nebeveikia nuoroda, tad įkėliu kitą

https://www.ebay.com...k-/303562995181

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 17, 20:35)
Tipo bulvariniai? O kuriuos tuomet rekomenduotumėte skaityti  "ne kaip delfi"?
Beje, kuriuos iš lietuviškų portalų laikote patikimais, t.y. ne bulvariniais?

Šiaip pati anot etninių vokiečių patikimiausia tv yra das erste-ard ir zdf. Pati komerciškiausia rtl, jai priklauso ir tas ntv kur jus žiūrit. Aš nerekomenduoju nieko biggrin.gif visad yra logika ir šaltas protas. Bais paskutiniu metu nebepasitikiu jokia žiniasklaida. Bet čia mano asmeninis santykis su jais visais. Kitiem gal kitaip biggrin.gif špygelis yra rimčiausias, bet jo kryptis yra politika, paskutiniu metu anot mano kolegų nuomonė krito apie jį. Faz yra rimtas dienraštis, bet labiau orientuotas verslui.
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2021 03 17, 16:18)
<p>Paskaicius Lietuviu spauda tai baisu kas Lenkijoje darosi. Man rodos cia kazkokie uzsakomieji straipsniai , kad lenku fone lietuviu situacija geriau atrodytu)) As visas baisybes apie Lenkija suzinau tik is lietuvos spaudos.)) Pamenu ,delfis kepe straispnius lapkriti, kad tragiski skaiciai pas mus, kai tuo tarpu Lietuvoje skaiciai buvo dvigubi.</p>

Is tiesų Lenkija l.griežtina karantino sąlygas, uždaro viešbučius, teatrus, muziejus ir pan.. mes šnd darbe gavom irgi informaciją iš partnerių.. Nors kai vietoj gyveni, viskas kitaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 17 kovo 2021 - 20:56
Kaip kepat kalmarų žiedus? Nusibodo vis taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Jomashop 30 proc saules akiniams. Ar tax butu ir kiek?
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2021 03 17, 20:57)
Jomashop 30 proc saules akiniams. Ar tax butu ir kiek?

Sveiki, 7.5%
Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 17, 16:45)
<p>O gal kas buve šiomis dienomis Ispanijoje, kaip ten situacija( reali) </p><p>Planavau balandžio men.skristi, dabar nebežinau hmm.gif </p>

Pagal oficialiai skelbiamus skaičius, tai Ispanijoje dbr labai mažai atveju, o kaip realiai ,tai turbūt tik vietiniai gali pasakyt
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 03 17, 21:51)
Is tiesų Lenkija l.griežtina karantino sąlygas, uždaro viešbučius, teatrus, muziejus ir pan.. mes šnd darbe gavom irgi informaciją iš partnerių.. Nors kai vietoj gyveni,  viskas kitaip atrodo  4u.gif

Tai vat būtent, kad niekas neužsidaro tiek ilgam, kiek mes. Ten viskas veikė.

Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 17, 21:36)
Va jumi info, špygeliai biggrin.gif
https://www.worldome...gn=homeAdUOA?Si
aiški lentukė paskrūlinus žemyn

Aš šitą irgi kartais pasižiūriu.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 03 17, 21:08)
Aš šitą irgi kartais pasižiūriu.

mes jį darbe nuo ano pavasario vartom.
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2021 03 17, 19:37)
Ir kaip maitinatės?

Ryte košės apie 10-11 val: grikiai/avižos/perlinės, savaitgalį kiaušinis/kiaušinienė. Priešpiečiai, kokia 2-3 vaisius/vaisiai: bananas, pora kivių, obuolys arba man labiau patinka kepti obuoliai, pietūs/vakarienė pas mus būna tarp 5-7, labai įvairi, t.y. arba žuvis/jūros gėrybės arba iš mėsos : jautiena/ paukštiena apie 120 g ir daržovės keptos folijoj orkaitėje arba su aliejumi, vakare negaliu apsieiti be užkandžiavimo, bet aš einu gulti labai vėlai, tai juodos duonos su grūdais becukrės pora riekučių, datulės , razinos ir daug vandens bei arbatžolių arbatos visą dieną.
Esmė -visiškai nevartoti pieno, miltų, cukraus produktų, kavos, vyno (kt. alkoholinių ir taip nelabai gerdavau) ir lyg viskas. Aatradau maisto, kurio anksčiau nevalgydavau, o kas pasirodė visai skanu
Atsakyti

Eikit į seną versiją.

Nebeįleidžia. Bandžiau ne kartą  :aggressive: 

Atsakyti