Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kokia kaina? Neveikia man AŽ unsure.gif

Aš vėl su savo až problema. Niekaip neatgaivinu aš jo. Gal turit minčių kaip tai pasaryti? Jeigu atgaivintumėt, paskelbkit. Aš praradau viltį.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 17:29)
Kur skaitot tas žinias?  biggrin.gif

nesupratau, ką norit tuo pasakyt: ntv, spiegel, dar daugiau vardinti???
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 17, 19:37)
nesupratau, ką norit tuo pasakyt: ntv, spiegel, dar daugiau vardinti???

Aha, mano galite info paneigti. Būtų labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 17, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72801219" data-time="1615998604"><div><p>Kokia kaina? Neveikia man AŽ vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš vėl su savo až problema. Niekaip neatgaivinu aš jo. Gal turit minčių kaip tai pasaryti? Jeigu atgaivintumėt, paskelbkit. Aš praradau viltį.</p>

Eikit į seną versiją.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 18:33)
Labai teisingai pastebėjote. Vienas prie vieno su Vokietija.
O daugumoje kitų ES šalių pradinukai ėjo į mokyklas, buvo atsidarę ir pardės, ir sporto klubai, ir en en. Ten atidaro - uždaro, atidaro - uždaro. O pas mus, kai uždarė - su visam biggrin.gif

Pas mus dar nereik užsiregistruot kad į pardą nueit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 18:39)
Pas mus dar nereik užsiregistruot kad į pardą nueit  biggrin.gif

Fr ilgai buvo tvarka su tom deklaracijom, ir laikas ribotas apsipirkimui. Draugei labai padėdavo kažkoks mediko auto leidimas, mažiau kabinėdavosi. Jie ir dabar labai apriboti aplink Paryžių.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 18:30)
Kokia kaina? Neveikia man AŽ unsure.gif

Pirkau už 18.74 $. Tai 20 eur.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 17, 19:44)
Pirkau už 18.74 $. Tai 20 eur.

Aš paimčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 17, 18:42)
Fr ilgai buvo tvarka su tom deklaracijom, ir laikas ribotas apsipirkimui. Draugei labai padėdavo kažkoks mediko auto leidimas, mažiau kabinėdavosi. Jie ir dabar labai apriboti aplink Paryžių.

Mes iki šiol vairam ddeklaracijas pildom
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 19:39)
Pas mus dar nereik užsiregistruot kad į pardą nueit  biggrin.gif

Į maisto prekių parduotuvę nereikia registruotis biggrin.gif Tik rūbų ir kitų prekių ax.gif Tai nelabai ką nuo mūsų skiriasi biggrin.gif Aišku gal nuo žemių priklauso, kaip valdžia nusprendžia. Mano sesė gyvena Duisburge tai tokia info iš ten, Draugė prie Olandijos, tai irgi viskas tas pats. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 17 kovo 2021 - 18:58
QUOTE(Cypass @ 2021 03 17, 18:57)
Į maisto prekių parduotuvę nereikia registruotis biggrin.gif Tik rūbų ir kitų prekių ax.gif Tai nelabai ką nuo mūsų skiriasi biggrin.gif Aišku gal nuo žemių priklauso, kaip valdžia nusprendžia. Mano sesė gyvena Diusburge tai tokia info iš ten, Draugė prie Olandijos, tai irgi viskas tas pats. mirksiukas.gif

Mano vieni gyvena esene, mano tie ex gastgeberiai kiolne, o klientai štutgarte. Tai visi sakė reik registruotis.
Bet vat vakar mano vienai vairei dantį suskaudo. Bonoj šiaip ne taip įsiprašėm į kliniką, tai be vertėjo nedarė jokių intervencijų 🙈 išrašė antibų ir išspyrė. Žodž turkai ir somalis juos jau paprotino. Gaila, kad dabar visi kenčiam. Labai nuvylė toks dalykas. O vertėją surast buvo be šansų. Net ambasadas apskambinau.
Atsakyti
Mus išgelbės Johnson, veikia net mutacijas.
Krč, dedu baną koronos tema pati sau biggrin.gif devil.gif
Atsakyti