Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JMD, kuriame mieste jusu imone ? As Wroclove gyvenu.))

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 17, 06:52)
<p>Ačiū nuostabiai komandai už siuntinuką. Nieko “nemieravau”, bet prekės džiugina. Labai labai ačiū wub.gif Laukiu kitų sąskaitų  4u.gif </p>

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 17, 07:04)
Gavau dalyku, ne tik saskaitu. Labai dziugina  biggrin.gif
Aciu komandai uz siuntini, tikiuosi ir drauges striuke tiks  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 06:55)
Kazkaip man su sąskaitom visiškas štilis, gaunat ką nors unsure.gif

jau greitai bus daug saskaitu 4u.gif

Turime laisvus C by Bloomingdale's Crewneck Cashmere Sweater, juoda spalva, S ir M dydziai, po 33 eurus (jau Lietuvoje)

Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2021 03 17, 15:24)
<p>JMD, kuriame mieste jusu imone ? As Wroclove gyvenu.))</p>

netoli Zgorzelec - tokiam kaime Nowogrodziec. kai jau tik galesim visa seima lekt, jau kaip duosim putu i Lenkija biggrin.gif biggrin.gif pasiilgau baisiai.

mano mam paskiepijo astra zeneka pirmu skiepu. antra turejo gauti iki geguzes 28. ir ka dabar. nu kokia durnyste, kapec..... pfizerio jai sake leist negali antro. tai kaip bus??????? paveluos, pirmas skiepas suniui ant uodegos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 kovo 2021 - 15:40

O gal kas buve šiomis dienomis Ispanijoje, kaip ten situacija( reali) 

Planavau balandžio men.skristi, dabar nebežinau :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 15:35)

mano mam paskiepijo astra zeneka pirmu skiepu. antra turejo gauti iki geguzes 28. ir ka dabar. nu kokia durnyste, kapec..... pfizerio jai sake leist negali antro. tai kaip bus??????? paveluos, pirmas skiepas suniui ant uodegos blink.gif

mano tėtis taip pat, bet manau, kad iki to gegužės mėn. išsiaiškins kas kaip ir leis antrą kart skiepyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 17 kovo 2021 - 15:49
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 15:35)

Man atrodo, kad po keliu dienu vel leis ja skiepyt. Kaip siandien sake, kad tie kurie jau paskiepyti gali nesinervinti, o dziaugtis, kad antikuniu jau kazkiek turi pasigamine ir ramiai laukti mirksiukas.gif bet valdzios komunikacija, tai patyliu..
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 03 17, 15:53)
Man atrodo, kad po keliu dienu vel leis ja skiepyt. Kaip siandien sake, kad tie kurie jau paskiepyti gali nesinervinti, o dziaugtis, kad antikuniu jau kazkiek turi pasigamine ir ramiai laukti mirksiukas.gif  bet valdzios komunikacija, tai patyliu..

beprociu saika krc. beje mano mamike normaliai gripu pasirgo para po skiepo ir tempa 38 buvo ir kaulus lauze ir tt. tai tikimes kad antikunu pasigamino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 kovo 2021 - 15:58
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.walmart.com
www.32degrees.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com-$30 nuo $150
www.wilsonsleather.com - 25%
www.anntaylorfactory.com - 17%
www.anntaylor.com - 70%
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 30% ir 17%
www.dillards.com
www.sierra.com
www.target.com
www.puma.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.viori.com - 15%
www.vitacost.com - 15%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 35%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com-17%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com

Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 17, 16:45)
<p>O gal kas buve šiomis dienomis Ispanijoje, kaip ten situacija( reali) </p><p>Planavau balandžio men.skristi, dabar nebežinau hmm.gif </p>

21,5 karto mažesnis sergamumas, nei pas mus. ES geriausiai situacija būtent ten. Po Islandijos, aišku.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 16:13)
pradinukai is isvardintu savivaldybiu biggrin.gif bigsmile.gif

nu kosmosas ne kitaip, ko visų negražina......karas namie kodėl man eit brolis namie, kodėl man ankčiau keltis, o broliui ne......o savibaldybes uždarę laiko, o kai klasėsę susrinks 28 namų ūkiai nieko baisaus......nu nesurenku logikos.....atsibodo.... Brolis nori jau į mokyklą, o neleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 kovo 2021 - 16:07
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 15:57)
beprociu saika krc. beje mano mamike normaliai gripu pasirgo para po skiepo ir tempa 38 buvo ir kaulus lauze ir tt. tai tikimes kad antikunu pasigamino smile.gif

Svarbu viskas jai gerai. O mano mamka turejo pirmadieni Astra Zeneka skiepyt, bet atsisake. O tiek lauke, keike tuos antivakserius, sake butinai skiepysis, o kai atejo pakvietimas,- susibalamutino ir atsisake. Beje, kaimynei buvo nekaip pora dienų: tempa ir pykino, bet po to praejo ir viskas ok. Nezinosi kaip cia geriau pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 03 17, 17:08)
Svarbu viskas jai gerai. O mano mamka turejo pirmadieni Astra Zeneka skiepyt, bet atsisake. O tiek lauke, keike tuos antivakserius, sake butinai skiepysis, o kai atejo pakvietimas,- susibalamutino ir atsisake. Beje, kaimynei buvo nekaip pora dienų: tempa ir pykino, bet po to praejo ir viskas ok. Nezinosi kaip cia geriau pasielgti.

Paskutinės naujienos iš PSO https://www.lrytas.l...id-19-18677653/
Atsakyti