JMD, kuriame mieste jusu imone ? As Wroclove gyvenu.))
QUOTE(Madam V @ 2021 03 17, 06:52)
<p>Ačiū nuostabiai komandai už siuntinuką. Nieko nemieravau, bet prekės džiugina. Labai labai ačiū Laukiu kitų sąskaitų </p>
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 17, 07:04)
Gavau dalyku, ne tik saskaitu. Labai dziugina
Aciu komandai uz siuntini, tikiuosi ir drauges striuke tiks
Aciu komandai uz siuntini, tikiuosi ir drauges striuke tiks
aciu jums
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 06:55)
Kazkaip man su sąskaitom visiškas štilis, gaunat ką nors
jau greitai bus daug saskaitu
Turime laisvus C by Bloomingdale's Crewneck Cashmere Sweater, juoda spalva, S ir M dydziai, po 33 eurus (jau Lietuvoje)
QUOTE(Parissiene @ 2021 03 17, 15:24)
<p>JMD, kuriame mieste jusu imone ? As Wroclove gyvenu.))</p>
netoli Zgorzelec - tokiam kaime Nowogrodziec. kai jau tik galesim visa seima lekt, jau kaip duosim putu i Lenkija pasiilgau baisiai.
mano mam paskiepijo astra zeneka pirmu skiepu. antra turejo gauti iki geguzes 28. ir ka dabar. nu kokia durnyste, kapec..... pfizerio jai sake leist negali antro. tai kaip bus??????? paveluos, pirmas skiepas suniui ant uodegos
O gal kas buve šiomis dienomis Ispanijoje, kaip ten situacija( reali)
Planavau balandžio men.skristi, dabar nebežinau
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 15:35)
mano mam paskiepijo astra zeneka pirmu skiepu. antra turejo gauti iki geguzes 28. ir ka dabar. nu kokia durnyste, kapec..... pfizerio jai sake leist negali antro. tai kaip bus??????? paveluos, pirmas skiepas suniui ant uodegos
mano tėtis taip pat, bet manau, kad iki to gegužės mėn. išsiaiškins kas kaip ir leis antrą kart skiepyt
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 15:35)
Man atrodo, kad po keliu dienu vel leis ja skiepyt. Kaip siandien sake, kad tie kurie jau paskiepyti gali nesinervinti, o dziaugtis, kad antikuniu jau kazkiek turi pasigamine ir ramiai laukti bet valdzios komunikacija, tai patyliu..
QUOTE(Nonono @ 2021 03 17, 15:53)
Man atrodo, kad po keliu dienu vel leis ja skiepyt. Kaip siandien sake, kad tie kurie jau paskiepyti gali nesinervinti, o dziaugtis, kad antikuniu jau kazkiek turi pasigamine ir ramiai laukti bet valdzios komunikacija, tai patyliu..
beprociu saika krc. beje mano mamike normaliai gripu pasirgo para po skiepo ir tempa 38 buvo ir kaulus lauze ir tt. tai tikimes kad antikunu pasigamino
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.walmart.com
www.32degrees.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com-$30 nuo $150
www.wilsonsleather.com - 25%
www.anntaylorfactory.com - 17%
www.anntaylor.com - 70%
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 30% ir 17%
www.dillards.com
www.sierra.com
www.target.com
www.puma.com
www.yoox.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.childrensplace.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.viori.com - 15%
www.vitacost.com - 15%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 35%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com-17%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.walmart.com
www.32degrees.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com-$30 nuo $150
www.wilsonsleather.com - 25%
www.anntaylorfactory.com - 17%
www.anntaylor.com - 70%
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 30% ir 17%
www.dillards.com
www.sierra.com
www.target.com
www.puma.com
www.yoox.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.childrensplace.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.viori.com - 15%
www.vitacost.com - 15%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 35%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com-17%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 17, 16:45)
<p>O gal kas buve šiomis dienomis Ispanijoje, kaip ten situacija( reali) </p><p>Planavau balandžio men.skristi, dabar nebežinau </p>
21,5 karto mažesnis sergamumas, nei pas mus. ES geriausiai situacija būtent ten. Po Islandijos, aišku.
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 16:13)
pradinukai is isvardintu savivaldybiu
nu kosmosas ne kitaip, ko visų negražina......karas namie kodėl man eit brolis namie, kodėl man ankčiau keltis, o broliui ne......o savibaldybes uždarę laiko, o kai klasėsę susrinks 28 namų ūkiai nieko baisaus......nu nesurenku logikos.....atsibodo.... Brolis nori jau į mokyklą, o neleidžia
QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 15:57)
beprociu saika krc. beje mano mamike normaliai gripu pasirgo para po skiepo ir tempa 38 buvo ir kaulus lauze ir tt. tai tikimes kad antikunu pasigamino
Svarbu viskas jai gerai. O mano mamka turejo pirmadieni Astra Zeneka skiepyt, bet atsisake. O tiek lauke, keike tuos antivakserius, sake butinai skiepysis, o kai atejo pakvietimas,- susibalamutino ir atsisake. Beje, kaimynei buvo nekaip pora dienų: tempa ir pykino, bet po to praejo ir viskas ok. Nezinosi kaip cia geriau pasielgti.
QUOTE(Nonono @ 2021 03 17, 17:08)
Svarbu viskas jai gerai. O mano mamka turejo pirmadieni Astra Zeneka skiepyt, bet atsisake. O tiek lauke, keike tuos antivakserius, sake butinai skiepysis, o kai atejo pakvietimas,- susibalamutino ir atsisake. Beje, kaimynei buvo nekaip pora dienų: tempa ir pykino, bet po to praejo ir viskas ok. Nezinosi kaip cia geriau pasielgti.
Paskutinės naujienos iš PSO https://www.lrytas.l...id-19-18677653/