Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 17, 13:53)
visos pardoskes dirba, restoranai visi dirba, bet tik issinesimui, gali sedet lauke valgyt, padaryti stalai. siena tikrina ir liepia pildyt anketas tik lietuviai. per lazdijus ne visada. bet uzpildzius anketa skambina ir tikrina ar laikaisi iyoliacijos, esam ir policijos sulauke, tikrina ar tikrai esi namie.
viesbuciai lenkijoj neuzdaryti, isskyrus aplink varsuva ir aplink zielona gora, ten labai epidemija dabar stipri.

vokietijoj jei nori i parda, turi skambint, uzsirasyt, tada gauni laika, varai apsipirkt. viskas dirba.

visai neblogai ax.gif dėkui už informaciją.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 14:18)
Dėkui, laukiam geresnių laikų. Baisiai noriu KUR NORS  biggrin.gif

aš jau irgi laukiu nesulaukiu, kada galėsim sparnus kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 15:23)

Bet tai ir parodo, kaip pas mus ir kaip kitur.
Visą žiemą LT buvo žiaurus karantinas, kitur - nieko panašaus. Tik trumpam įveda griežtą. Bet pas mus žiniasklaida taip nušviečia, kad kitur cunamiai (kalbu apie karantiną, ne apie skaičius).
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2021 03 17, 14:15)
Gal kuri turit šią suknelę? Ar tikrai reik mažesnį dydį pirkt? Parduotuvė man neatsiuntė, buvau užsisakius L dydį su 105 cm krūtine. Galvoju, gal M dydis tiks ax.gif

https://www.uniqlo.c...o...COL09&cgid=

Taigi yra ismatavimai surasyti, nereik speliot.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 17, 14:37)
Bet tai ir parodo, kaip pas mus ir kaip kitur.
Visą žiemą LT buvo žiaurus karantinas, kitur - nieko panašaus. Tik trumpam įveda griežtą. Bet pas mus žiniasklaida taip nušviečia, kad kitur cunamiai (kalbu apie karantiną, ne apie skaičius).

Drisciau nesutikti, kad kitur nebuvo ziauraus...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 14:51)

Butent. Kito kieme žolė visad žalesne.
Atsakyti
Jaučiu viena geriausių žinių <3
https://www.15min.lt...kams-56-1471826

biški per spaudą prasinešiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 14:56)
Jaučiu viena geriausių žinių <3
https://www.15min.lt...kams-56-1471826

biški per spaudą prasinešiau biggrin.gif

tai kas čia dabar , į mokyklą varom kitą sav?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 14:55)
Kazkaip man su sąskaitom visiškas štilis, gaunat ką nors unsure.gif

ne, senokai gavau, bet laukiu tai daug, dabar bijau kad nebūtų visos vienu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 17, 15:01)
tai kas čia dabar , į mokyklą varom kitą sav?

pradinukai is isvardintu savivaldybiu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 14:51)

Musu vairai kasdien kelyje. Jie visad mato kas kaip ir kodel. Vyras mano buvo vasari olandijoj. Viskas ok. Kabakai uzdaryti, taip, bet pardos atidarytos. Ai, va, kirpykla ir ten uzdaryta buvo biggrin.gif
Italu austru siena labai grieztai dare testus 3 savaites. Visiem, net vairam. Is UK isvaziuijant visiem daro testus. Viaur testuohama ir tikrinama, italai uzdaryti kazkaip dalim. Tai leidzia tai neleidzia ju lauk biggrin.gif prancuzai ilgokai buvo komendanta ivede. Nuo18 h iki 6 negima buvo iseit. Iki siol visokius popiergalius rasinejam.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 03 17, 14:23)

Musu imone yra lenkijoj. Apie ta banga kalba jau nuo vasario. Musu zurnalistai kaip visada paveluotai ne i tema. As tu nesamoniu nebeskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 kovo 2021 - 15:14

Paskaicius Lietuviu spauda tai baisu kas Lenkijoje darosi. Man rodos cia kazkokie uzsakomieji straipsniai , kad lenku fone lietuviu situacija geriau atrodytu)) As visas baisybes apie Lenkija suzinau tik is lietuvos spaudos.)) Pamenu ,delfis kepe straispnius lapkriti, kad tragiski skaiciai pas mus, kai tuo tarpu Lietuvoje skaiciai buvo dvigubi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parissiene: 17 kovo 2021 - 15:19
QUOTE(Parissiene @ 2021 03 17, 15:18)
<p>Paskaicius Lietuviu spauda tai baisu kas Lenkijoje darosi. Man rodos cia kazkokie uzsakomieji straipsniai , kad lenku, fone lietuviu situacija geriau atrodytu)) As visas baisybes apie Lenkija suzinau tik is lietuvos spaudos.)) Pamenu ,delfis kepe straispnius lapkriti, kad tragiski skaiciai pas mus, kai tuo tarpu Lietuvoje skaiciai buvo dvigubi.</p>

tikrai taip. kaip drba viskas ten taip dirba. taip, butent tam mieste kur musu imone yra ten protrukis, bet jau apie cunamius niekas nekalba. po kazkuriu atlaisvinimu, buna tam tikras pakilimas. turekit omeny, kad lenkijoje populiacija 38 ml, o lietuvoj ne triju nebera. tai apie ka kalbam. koks zmoniu tankis ir tt
Atsakyti