26 dydžio nėra, kažin 27 kokiem klubams, gal kas žinot?
Dydziu mazinti pagal atsiliepimus ir temoj ikelta info. Nepamenu nick kuri rase, bet nesiojanciai RL 27 pirko 27 noretu laisvesniu 28.
Gafsa, Čiurlioni ačiū 🎉🥰😍🌷🌷
26 dydžio nėra, kažin 27 kokiem klubams, gal kas žinot?
Gafsa, Čiurlioni ačiū 🎉🥰😍🌷🌷
aha, mačiau apie juos instagrame gerų atsiliepimų, jau ir peržiūrėjau, bet bent jau leidykla juos mažesniems vaikams rekomenduoja 2-4, 3-6, 4-7 metų amžiaus grupei. Galvoju, gal jau nebepatiks pirmokei
<p>LOFT S dydžio katinų pižama. Ačiū!
Atitinka M ar net L. Bet bus gerai, nereikia gal kad labai aptempta būtų
![]()
</p>
Šiek tiek OT.
Kokias knygas be Nevykėlio dienoraščio ir David Wallliams knygų skaito Jūsų šešiamečiai/septynmečiai?
Mano mažoji Nevykėlio dienoraštį jau turbūt po 4 kart skaito, David Walliams knygos irgi visos perskaitytos. Bandė Tomo Sojerio nuotykius skaityt, bet trečdalį perskaitė ir palūžo, rimtesnes istorijas irgi pradeda skaityti ir užmeta, tai gal dar per maža. Reiktų ko nors juokingo/įtraukiančio. Nebežinau ką pirkti.
Aš tai atėjau padėkot
![]()
Ačiū, mergaitės, už prekes
Eglei už padalinimą
![]()
Aciu labai uz siuntinuka
Šiek tiek OT.
Kokias knygas be Nevykėlio dienoraščio ir David Wallliams knygų skaito Jūsų šešiamečiai/septynmečiai?
Mano mažoji Nevykėlio dienoraštį jau turbūt po 4 kart skaito, David Walliams knygos irgi visos perskaitytos. Bandė Tomo Sojerio nuotykius skaityt, bet trečdalį perskaitė ir palūžo, rimtesnes istorijas irgi pradeda skaityti ir užmeta, tai gal dar per maža. Reiktų ko nors juokingo/įtraukiančio. Nebežinau ką pirkti.
aciu jums
![]()
![]()
mano vaikams tokiame amziuje labai patiko sitos, tik anglisku ju labai daug yra, lietuviskas tik 4 cia matau, nezinau, ar yra daugiau.
turime laisva Levi's Cabazon metal belt, 34 dydis, 13 euru (jau Lietuvoje)
Carlin, pabandykit pradžiai paklausyt, LRT mediatekoj yra. Aišku, knygos su iliustracijom kur kas geriau.
https://lrt.lt/media...rapuole-1-dalis