Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 15, 19:43)
Aš tai atėjau padėkot  biggrin.gif

pirmiausia linkėjimai begaliniai nuo mano mamos. su Bernardo striuke sakė eis miegot. jau kokia švelni ir minkšta oda, labai graži spalva ir labai puikiai tiko dydis. žodž visa gražuolė mano mamikė.
ugg pirštinės ne mažintos, o didintos  biggrin.gif mano L dydžio, ir man dar jose laisvai vietos likę. bais gražios.
ir kaukę bandysiu ryt. tikiuosi plauksiu kaip lebeda visa graži  biggrin.gif

AČIŪ labi labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu ir jums, smagu, kai viskas tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 03 15, 16:47)

ui prašom pasidalinti, kas čia per gėris...smile.gif ir aš noriu gerų naturalių šampūnų
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 15, 20:11)
 Net nežinau, ar kas nors atpigo  hmm.gif </p>

Dažniausiai atlyginimai pinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 15, 18:48)
Ateinu paburbuliuot. Man rodos, aš tuoj  Lt nieko nebepirksiu. Turėjau pora mėgstamų žurnalų, vienas jų taip -opa- ir pabrango. 2 eurais. Nu neatrodo man normalu, kaip bežiūrėčiau. Man algos trečdaliu niekas nepakėlė.
https://lamu-slenis-....myshopify.com/

op ir pabrango 10čia eurų paros nuoma Neringoje.
Mūsų gausiai šeimai netinka tas pasakymas, net jei ir karantino nebūtų, kad į šiltus kraštus pigiau nuskrist, bet vis viena tas 10 eurų.. Motyvavo, kad jiems paslaugos pabrango. Na, turbūt taip apvaliai ir pabrango, ne 5 eurais, o iš karto 10 dienai.

Arba odontologo paslaugos. Anksčiau higiena kainavo 45, dabar op ir 60. Sako, jiems priemonių reikia, paskui didint laiko tarpus, mažiau klientų priimti. Bet po manęs skafandro niekas nepersirengė, o ir klientė kita buvo įvesta vos po kelių minučių dezinfekcijos po manęs (nespėjau nė striukės apsirengt ir susimokėt)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 15, 21:44)
Dažniausiai atlyginimai pinga biggrin.gif

Nu tep, kasmet nuvertėja, jei nekyla infliacijos dydžiu verysad.gif

Su gimtadieniu, Žalia Rūta! Linkiu atrasti visokių džiaugsmų ir širdžiai malonių dalykų ;) Kitąmet jau galėsit už tuos kelis metus atšvęst biggrin.gif

Mano vyresnėlio gimtadienis už keletos savaičių, ir vėl be draugų teks sutikt..

Beje, vynu dažiau kelis metus, viskas ok, jei ne rudus kiaušinius dažyt (čia beje su visais natūraliai dažomais kiaušiniais, rudi sunkiau pasiduoda spalvai ir spalva ne tokia graži/ ryški gaunasi). Tik vyno gaila biggrin.gif
O šiaip visokiomis natūraliomis priemonėmis jau eilę metų dažau, kažkada ir su šilkiniais kaklaraiščiais dažiau - vis durniau biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.jcrewfactory.com - 50%
www.usa.tommy.com - 40%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.wilsonsleather.com - 25%
www.anntaylorfactory.com - 15%
www.anntaylor.com - 60%
www.victoriassecret.com
www.jimmyjazz.com
www.loft.com - 50%
www.sierra.com
www.target.com
www.puma.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.viori.com
www.vitacost.com - 15%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.marcjacobsbeauty.com
www.fragrancenet.com - 35%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 15%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com-17%
www.skinstore.com - 20%

Atsakyti
Žalia Rūta, su gimtadieniu 4u.gif
Stambulas ir mano svajonė, linkiu, kad tau kuo greičiau išsipildytų wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 15, 19:49)
ui prašom pasidalinti, kas čia per gėris...smile.gif ir aš noriu gerų naturalių šampūnų

Tikrai labai geras ir naturalus, plaukai blizgus po jo wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elkin: 15 kovo 2021 - 23:50

op ir pabrango 10čia eurų paros nuoma Neringoje.
Mūsų gausiai šeimai netinka tas pasakymas, net jei ir karantino nebūtų, kad į šiltus kraštus pigiau nuskrist, bet vis viena tas 10 eurų.. Motyvavo, kad jiems paslaugos pabrango. Na, turbūt taip apvaliai ir pabrango, ne 5 eurais, o iš karto 10 dienai.

Arba odontologo paslaugos. Anksčiau higiena kainavo 45, dabar op ir 60. Sako, jiems priemonių reikia, paskui didint laiko tarpus, mažiau klientų priimti. Bet po manęs skafandro niekas nepersirengė, o ir klientė kita buvo įvesta vos po kelių minučių dezinfekcijos po manęs (nespėjau nė striukės apsirengt ir susimokėt)

10 eurų parai. Nieko sau pabrangimas :tomato:  Už higieną mokėjau 65, buvo anksčiau 45. Atrodo, po karantino gyvensim pobrangiai ar pusbrangiai, kitaip tariant brungiai  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 03 15, 18:47)

QUOTE(elkin @ 2021 03 16, 01:49)
Tikrai labai geras ir naturalus, plaukai blizgus po jo wub:

Labas rytas. Renkasi iš čia? Ar yra taxai? Sudomino, prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2021 03 16, 08:11)
Labas rytas. Renkasi iš čia? Ar yra taxai? Sudomino, prisijungčiau.

Dar gal taikys 15 proc,koduką nusiunčiau-man taikė...
Atsakyti