Sveiki, Ačiū už prekes! UGG pirštinės iš Saks L/XL dydžio S rankai pats tas, net ir per fainos (edit: šiaip žiauriai fainos man ) besmegeniam lipdyt (tam buvo planuotos, nes waterproof). NB tamprės high rise super gražios; kompresinės kojnės ne visai iki kelių užsitraukia , bet patinka
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72799319" data-time="1615630043"><div><p>Peiliai fiskars, o irankiai berghoff. Jokiu demiu. Man aprasyta situacija budavo kai naudojau eko priemones indaplovei.</p></div></blockquote><p>As kai naudojau eko priemones tai visus indus tekdavo perplauti 😃 </p>
O kokius įrankius virtuvėje naudojat, kurių ištraukus iš indaplovės nereiktų valyt nuo visokių dėmių? Atrodo pirkau tinkančius indaplovei, bet peiliai ypač dėmėm išeina, lyg kokios rūdys būtų.
Sveiki,
Ačiū už prekes! UGG pirštinės iš Saks L/XL dydžio S rankai pats tas, net ir per fainos (edit: šiaip žiauriai fainos man ) besmegeniam lipdyt (tam buvo planuotos, nes waterproof).
NB tamprės high rise super gražios; kompresinės kojnės ne visai iki kelių užsitraukia , bet patinka