Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Cypass, 13 Kov 2021 - 08:48, para�ė:

Cypass, 13 Kov 2021 - 08:48, para�ė:

Kur ieškoti baltų oversize marškinių ax.gif
O gal kas bandėte iš Reserved, kaži kaip jų kokybė ax.gif

Mango pirkus tokius :)

Atsakyti
https://www.amazon.d...JBAZAKN34FTWMBS
Atsakyti
prisijunkit prie kvepalu
https://wholesale.fr...;order=position
https://wholesale.fr...-s-cologne.html
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O kokius įrankius virtuvėje naudojat, kurių ištraukus iš indaplovės nereiktų valyt nuo visokių dėmių? Atrodo pirkau tinkančius indaplovei, bet peiliai ypač dėmėm išeina, lyg kokios rūdys būtų.
Atsakyti
o kaip su Vilniaus dezutemis?
Atsakyti

Carlin, 13 Kov 2021 - 09:50, para�ė:

Carlin, 13 Kov 2021 - 09:50, para�ė:

O kokius įrankius virtuvėje naudojat, kurių ištraukus iš indaplovės nereiktų valyt nuo visokių dėmių? Atrodo pirkau tinkančius indaplovei, bet peiliai ypač dėmėm išeina, lyg kokios rūdys būtų.

Keista. Turiu paprastus ikea irankius, niekas neina demem. O druska naudojate? 
O pjaustymui peilius tai turiu Tuperware ir ju neplaunu indaplovej.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 13, 11:58)

saulesvaikas10, 13 Kov 2021 - 11:58, para�ė:

saulesvaikas10, 13 Kov 2021 - 11:58, para�ė:

Keista. Turiu paprastus ikea irankius, niekas neina demem. O druska naudojate?  O pjaustymui peilius tai turiu Tuperware ir ju neplaunu indaplovej.

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72799313" data-time="1615629049"><div><p>O kokius įrankius virtuvėje naudojat, kurių ištraukus iš indaplovės nereiktų valyt nuo visokių dėmių? Atrodo pirkau tinkančius indaplovei, bet peiliai ypač dėmėm išeina, lyg kokios rūdys būtų.</p></div></blockquote><p>Keista. Turiu paprastus ikea irankius, niekas neina demem. O druska naudojate? 
O pjaustymui peilius tai turiu Tuperware ir ju neplaunu indaplovej.
</p>

Pjaustymo peilių ir aš nededu. Kalbu apie paprastus stalo įrankius. Druskos atskirai nededu, nes pas mus filtrai name stovi, vanduo ir taip labai minkštas. Ir kapsules naudoju kur viskas viename. Erzina juodai. Ir jau antras įrankių komplektas taip.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 13, 11:50)

Carlin, 13 Kov 2021 - 11:50, para�ė:

Carlin, 13 Kov 2021 - 11:50, para�ė:

Peiliai fiskars, o irankiai berghoff. Jokiu demiu. Man aprasyta situacija budavo kai naudojau eko priemones indaplovei.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 13, 12:07)

spygliz, 13 Kov 2021 - 12:07, para�ė:

Peiliai fiskars, o irankiai berghoff. Jokiu demiu. Man aprasyta situacija budavo kai naudojau eko priemones indaplovei.

aga, geda sakyt, bet net Fairy kapsules kartais panaudoju, ypač kai kokie puodai prikepę.......o jau dievagojausi, kad jau šito va brudo, tai jau niekada....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 13, 12:07)

Nu žinok aš paprastai Frosch naudoju, bet reguliariai pravarau su chemija. Tai šiandien gal Finishline dėjau ir vėl tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 13, 12:13)

Carlin, 13 Kov 2021 - 12:13, para�ė:

Carlin, 13 Kov 2021 - 12:13, para�ė:

Nu žinok aš paprastai Frosch naudoju, bet reguliariai pravarau su chemija. Tai šiandien gal Finishline dėjau ir vėl tas pats.

šitie geri, būna ir LT jų, veža kai kurios firmos, aš iš vokiečių siunčiaus per tarpininkus
https://www.dm.de/de...0355319982.html
Atsakyti

spygliz, 13 Kov 2021 - 10:07, para�ė:

spygliz, 13 Kov 2021 - 10:07, para�ė:

As kai naudojau eko priemones tai visus indus tekdavo perplauti 😃 

Atsakyti