Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2021 03 12, 13:17)
Atvažiuk parodysiu spintas savo, pamatysi, kad parduodu tik trupinius ir tik tai kas netinka man;)

Bet butu rimtai idomu vienoms po kitu spintas pasiknist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 12, 13:32)
Ką žiūrėti? noriu dalykų  biggrin.gif  biggrin.gif

Clearance skyriu atsidarykit ir pagal aktualu brand issifiltruokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 kovo 2021 - 13:49
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 12, 14:19)
Koks procentas vyru turejo galimybe dziaugtis dvaro mada?  biggrin.gif ir daugybe ju baige giljotinoj  bigsmile.gif

Na ir dabar gi ne visi pasaulio vyrai rengiasi kaip moterys ir dabartiniai netradicinės pakraipos atstovai nesusilauks palikuoniu. Naturali atranka biggrin.gif
Man baisiau, kai nuo mazens pradedama aukleti, kad lytis nesvarbi.
Atsakyti
PARDUODU J.Crew Crochet-trimmed pleated trouser
Dydis - 10, spalva - navy, kaina - 30 eur

Senai bepirkau J.Crew kelnes, kažkaip labai save pasididinau rolleyes.gif biggrin.gif doh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 12, 14:30)
Nezinau ka galvot, siandien dariausi testa pries kelione, gavau zinute kad yra atsakymas, atsidariau e sveikata. Pries gera menesi gal daugiau dariausi antikuniu testa, nemokamai tyre vilniaus gyventojus, zinute gavau kad antikuniu nera bet sveikatos tyrimas neuzdarytas-sistemoj aktyvus, rezukatato nera. Tai kiek dbr jis taip kabes?? Kas cia per bardakas sistemoje.

Aš pakraupau šiandien paskaičius, kad registruotis skiepui reikės per šitą sistemą unsure.gif
Atsakyti
patarkite kas pra6au, su 112 cm per klubus. HH striuke geriau jau XL, ane?
Atsakyti

Aš pakraupau šiandien paskaičius, kad registruotis skiepui reikės per šitą sistemą unsure.gif
Tipo lyg seimos gydytoja turi uzdaryti. Pas savo seimos gydytoja nesu buvus nuo kokiu 2014 metu kai pradejau dirbti imonese kurios man duoda privatu sveikatos draudima. Nu taip nekenciu bardako, nesuprantu uz ka moku mokescius :blink: kad skiepo negausiu jau senai susitaikiau, kol man ateis eile, jau kitus reikes antra karta skiepyti tai esu nusiteikus kad pasiskiepysiu nebent privaciai po neaisku kiek metu 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 kovo 2021 - 14:07

Sveiki, ar joesnewbalance turite kokia nuolaida?

Atsakyti
Kas rekomendavo mesmale Zelmer ar turite su sulciu spaudimo funkcija ar ne galvoju ar verta ?
Atsakyti
QUOTE(Metute @ 2021 03 12, 14:21)
<p>Sveiki, ar joesnewbalance turite kokia nuolaida?</p><p></p>

Sveiki, yra 10%, negalioja final markdown
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 03 12, 14:36)
Kas rekomendavo mesmale Zelmer ar turite su sulciu spaudimo funkcija ar ne galvoju ar verta ?

Ne. Pirkausi tik atskirai priedus daržovių pjaustymui.
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 03 12, 14:55)
PARDUODU J.Crew Crochet-trimmed pleated trouser
Dydis - 10, spalva - navy, kaina - 30 eur

Senai bepirkau J.Crew kelnes, kažkaip labai save pasididinau  rolleyes.gif  biggrin.gif  doh.gif

Man labai patiko šios kelnės.
Atsakyti