Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lacoste23 @ 2021 03 11, 09:48)

Parduota.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 11, 15:08)
As nupirkau. Nebent ne viena turejo.

O Jums spygliz tas kremas tiko?
Lyg minėjot, jei nemaišau, kad Jūsų oda išsausėjusi ir plona (mano tokia pat),
tai man jis netiko, tokį riebų storą sluoksnį sudarė
Kaip tik pas kosmetologę lankiausi, tai ji patvirtino , kad man tas kremas per sunkus ir perriebus
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 11, 14:02)
Mano akimis daugelio uniqlo modelių stilius yra oversized, todėl daugeliui, kurios dėvvi aptemptus rūbus jie yra neva didinti. Mano akimis, uniqlo turbūt vienintelis brandas, kurio išmatavimai tiksliai atitinka tai, ką jie nurodo.

Be to, ypač tos plonytės striukelės yra "mažintos". Tad sakyti kad didinti, nedrįsčiau.

100% drinks_cheers.gif
man niekas nedidinta , net kai kas mažinta atrodo
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2021 03 11, 13:35)
Kaip tik pas kosmetologę lankiausi, tai ji patvirtino , kad man tas kremas per sunkus ir perriebus

Lapkricio men uzsakyma atsauke ir negavau, noriu pamegint. Dar nebandziau as jo.
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2021 03 11, 13:35)

Man šitas irgi netiko. Per sunkus. Ant veido tokią kaip plėvelę palieka. Net ryte atsikėlus jaučiu jį ant veido. Ir prausiantis veidas kaip riebaluotas. Nemalonus jausmas. Kelis kart pabandžiau ir viskas. Tepu rankoms🙈
Atsakyti
Mano oda sausa, plona, jautri. Tai tas kremas po 10 min net nebesijaucia kad tepta butu. Kiekvienas issausejimas matomai skirtingas.
Kiehls avokadu kauke, kol uztepta tol gerai, o poto tempia oda..
Nakciai dazniausiai hialutono serumas ir dermedic kremas su hialuronu, tuomet dar padoriai ryte. Labai sausas oras namuose, drekintuvas ijungtas nakciai, langai praviri vos ne kiaura para. O oras sausas namuose..
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 03 11, 14:58)
100% drinks_cheers.gif
man niekas nedidinta , net kai kas mažinta atrodo

Merino megztiniai, tikrai nedidinti, net gal į mažesnę pusę .
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 03 11, 16:04)
Man šitas irgi netiko. Per sunkus. Ant veido tokią kaip plėvelę palieka. Net ryte atsikėlus jaučiu jį ant veido. Ir prausiantis veidas kaip riebaluotas. Nemalonus jausmas. Kelis kart pabandžiau ir viskas. Tepu rankoms🙈

Mano kojos irgi džiaugiasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 03 11, 14:04)

Man reikia lb sunkaus kremo. Db kai prie kompo. Po 12-16 val per para tai oda belenkaip sausa.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2021 03 11, 14:22)
Merino megztiniai,  tikrai nedidinti, net gal į mažesnę pusę .

Nusipirkau xxl.merinuką, maniau bus toks a lia boyfriend. Kur ten, toks galėtų būt dar dydžiu didesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2021 03 11, 14:35)

Man tas kremas toks per vidurį, tik ne dėl riebumo. Kvapas toks truputį atstumiantis. Ir kiekis, kada aš jį sutepsiu blink.gif Netinka vasarai kaip supratau. Nakčiai tepu, bet nieko tokio, nusiplaunu prausikliu jei ir yra koks riebalas. Kaip tik patinka drėgnos, mikštos odos pojūtis.
Atsakyti
UNIQLO nedaug truksta iki free shipo
Atsakyti