QUOTE(ingi @ 2021 03 11, 00:40)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72797626" data-time="1615362198"><div><p>man labai svarbus oras, aš man regis alergiška šalčiui, žiauriai šala veidas, nosis bėga be perstojo, akys ašaroja....veida bandau šaliku apsivyniot, kaip babanė variau Panemunėj šiandien:) o po to jei šalčiau, pradeda sinusus gelt siaubingai.....tai laukiu kol atšils, o va vasarą jau per karšta
žodžiu sunku nuderinti... šaindien 8 km ir labai džiaugiuosi, bet tikrai nelengva rasti laiko tam....</p></div></blockquote><p>Kaip kovojate su akių ašarojimu? Ar niekaip..</p><p>Tiesiog, išeini į kiemą, žvarbesnis oras, vėjas, saulė - ašaros laša kaip pupos..</p>
Gal sausos akys. Man optive plus tinka.
QUOTE(r@mke @ 2021 03 11, 01:17)
Mums sandiena mokytoja atsiunte prabalsuoti apie nora/nenora leisti i mokykla, tai pagal Mamyciu komentarus fb grupeje, supratau, kad ryskiai nesurinksim reikiamo kiekio balsu. Ir pagrindinis argumentas, kad nesamone, kas savaite testuotis.. Maniske puikiai is namu mokosi, namu darbus minimaliai reikia padeti. Bet jai reikia bendravimo ir vaiku iki negaliu. Toks vaizdas, kad mamos su vaikais net nesitaria, pacios nusprende ir vsio. Vis ne i tema mes su savo problemom
iš mano pažįstamų daug kas dėl britiškos atmainos ir galimos trečios bangos stabdo su mokyklom, ne dėl testavimosi.