Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.anntaylor.com - 60%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.wilsonsleather.com - 25%
www.victoriassecret.com
www.target.com
www.32degrees.com
www.hm.com-20%
www.dillards.com
www.sierra.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.vitacost.com - $8 nuo $65
www.wholesale.fragranceshop.com
www.puritan.com - 19%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com
www.skinstore.com - 20%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 10 kovo 2021 - 22:57
QUOTE(keistuole @ 2021 03 10, 22:27)
viskas kaip jau ir buvo rašyta priklauso nuo darbo pobūdžio, kai dirbi be klientų, tai koks skirtumas, kur stovi tavo kompas darbe ar namie.
Mes aišku buvom įpratę gyvai posėdžiauti, bet visa tai irgi sėkmingai persikėlė į virtualią erdvę

Taip, viskas priklauso nuo darbo pobūdžio, taip kad visko lyginti taip paprastai negalime. Posėdžiai yra viena, bet iš mano patirties, realios derybos su klientais/ partneriais ir pan sunkiai vyksta per teams. Tiesiog viskas yra sunkiau, kūno kalbos nematai ir daug kitų faktorių. Nemažai daliai mano draugų, kolegų, nebeliko normalaus atotrūkio tarp namų-darbo, kaip ir aš dažnai dirbu iki išnaktų, nors fiziškai važiuoju į darbą, nes, deja, ne viską gali padaryti iš namų.
Atsakyti
Aciu labai uz siuntinuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 18:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data- bet ten kur nuvaziavau, nieko panasaus nepamaciau. Cia turbut kaip musu pajuris, yra Palanga ir yra ne Palanga  biggrin.gif</p>

Monciškės jau irgi darosi Palanga..
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 03 10, 23:16)
man tai žiaurus trūkumas kelionių. Kaip pradėjo pernai nuo balandžio atšaukinėti, taip viską ką perku vis atšaukinėja
Į Egiptą dar nenoriu,o visur kitur niekaip

Man ir į Lenkiją tiktų biggrin.gif Ale ten trečia banga doh.gif
Mes tuoj ir pasensim, kol baigsis koronos ir jos atmainos huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 03 10, 21:22)
Mažiau tikėkit tuo Orijum. Internete pilna milijonai įvairių šalių atstovų sukurtų laidų apie kokias tik norit šalis iš visų pusių. Kaip kas nori, taip ir dainuoja. Buvau ten, oi baisu lalala, kitas gieda buvau, labai super.... Na kiekvienam savo, vienam patinka, kitas tik blogybių ieško. Asmeniškai man, Orijus vienas ne įdomiausių ir be fantazijos žurnalistų. Labai tikiuosi, kad klystu, gal jį tiesiog riboja skiriamas biudžetas 🙈🙈🙈🙈

Laidu neziuriu, bet kaip zmogus nuostabus.
Papildyta:
Ar vasario 26 skaiciai baigti? Kazkaip ziauriai mazai saskaitu gaunu. Ne tai kad mazai, po vasario 5 skaiciu tik viena.
Atsakyti

man labai svarbus oras, aš man regis alergiška šalčiui, žiauriai šala veidas, nosis bėga be perstojo, akys ašaroja....veida bandau šaliku apsivyniot, kaip babanė variau Panemunėj šiandien:) o po to jei šalčiau, pradeda sinusus gelt siaubingai.....tai laukiu kol atšils, o va vasarą jau per karšta biggrin.gifžodžiu sunku nuderinti... šaindien 8 km ir labai džiaugiuosi, bet tikrai nelengva rasti laiko tam....

Kaip kovojate su akių ašarojimu? Ar niekaip..

Tiesiog, išeini į kiemą, žvarbesnis oras, vėjas, saulė - ašaros laša kaip pupos..

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 10, 09:16)
Na Kaune tik 4 mokyklu tevai/vaikai sutiko testuotis ir visos privacios. Nesuvokia mano smegenys tos testu baimes. Plius siandien svarstys istatymo pataisa del privalomo testavimo 😁manau kad tai neisvengiama. Negi nesinori i gyvenima grizt?

Mums sandiena mokytoja atsiunte prabalsuoti apie nora/nenora leisti i mokykla, tai pagal Mamyciu komentarus fb grupeje, supratau, kad ryskiai nesurinksim reikiamo kiekio balsu. Ir pagrindinis argumentas, kad nesamone, kas savaite testuotis.. Maniske puikiai is namu mokosi, namu darbus minimaliai reikia padeti. Bet jai reikia bendravimo ir vaiku iki negaliu. Toks vaizdas, kad mamos su vaikais net nesitaria, pacios nusprende ir vsio. Vis ne i tema mes su savo problemom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2021 03 10, 00:18)
Aciu uz siuntinuka

QUOTE(Madam V @ 2021 03 10, 01:33)
<p>Didelis dėkui komandai už prekes.

QUOTE(Mamika. @ 2021 03 10, 16:03)
Aciu labai uz siuntinuka.  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2021 03 10, 05:54)
Man tai ne, dirbu megstamiausia darba ever, negaleciau buti labiau patenkinta  bigsmile.gif
Atsiuskit, paziuresim  4u.gif

wub.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 14:32)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vjolanta" data-cid="72798009" data-time="<a href="> O kur jus vaziuojate? Nes i Egipta noreciau, bet baisu papulti i toki, kur jis rode vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Mes vaziuojame i Dahaba kuriame nera tokio srauto turistu, turiu net video trumpa is praeitos keliones: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/HDDQ1opZRes'>https://youtu.be/HDDQ1opZRes</a> Daugiau as Egipte niekur nebuvus tai negaliu labai komentuot. Vaziavau ziuriai skeptiskai nusiteikus bet man labai patiko, labai. 

grazus video, aciu, kad pasidalinot wub.gif 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 03 10, 16:24)
Ar vasario 26 skaiciai baigti? Kazkaip ziauriai mazai saskaitu gaunu. Ne tai kad mazai, po vasario 5 skaiciu tik viena.

ka tik pabaigem vasario 26 dienos siuntos saskaitas 4u.gif

paziurejau, kad dauguma tavo uzsakymu vasario pabaigoje daryti, tai manau, kad bus daug saskaitu kovo 5 dienos siuntoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 11 kovo 2021 - 01:02
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 22:32)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vjolanta" data-cid="72798009" data-time="<a href="> O kur jus vaziuojate? Nes i Egipta noreciau, bet baisu papulti i toki, kur jis rode vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Mes vaziuojame i Dahaba kuriame nera tokio srauto turistu, turiu net video trumpa is praeitos keliones: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/HDDQ1opZRes'>https://youtu.be/HDDQ1opZRes</a> Daugiau as Egipte niekur nebuvus tai negaliu labai komentuot. Vaziavau ziuriai skeptiskai nusiteikus bet man labai patiko, labai. 

labai geras video wub.gif Labai gerai susiziurejo sitam kelioniu badmety biggrin.gif Egipto nesu gerbeja, bet Azijos ir panasios salys su ju bardakeliu mane veza ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 11 kovo 2021 - 00:58
Turime laisvus Calvin Klein Women's Fioranna booties, 8.5 dydis, rhode snake spalva, $24.96 (jau Lietuvoje)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 10, 23:12)
Man ir į Lenkiją tiktų  biggrin.gif Ale ten trečia banga doh.gif
Mes tuoj ir pasensim, kol baigsis koronos ir jos atmainos  huh.gif

Jokių bangų ten nėra unsure.gif šešadienį pasakysiu tiksliai kokia padėtis biggrin.gif
Atsakyti