Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 19:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72797922" data-time="1615394400">
<div>
<p>Tai žinoma, suprantu, gi mes matome tik gražiąją pusę.

Aš dar kai paniškai bijau skristi... arba, jei yra šeima..

Bet vis tiek įdomus darbas, kaip ten bebūtų vartotojo įkelta nuotrauka

Po paskutinių storių supratau, kad į Egiptą aš nenoriu vartotojo įkelta nuotrauka(vienintelis, kieno storius žiūriu)</p>
</div>
</blockquote>
<p>po jo storiu ir as nenoreciau ir nenorejau kol nenuvaziavau  biggrin.gif nes isivaizdavau siukslyna, smarve ir girtus rusus aplinkui - ka jis ir parode  biggrin.gif bet ten kur nuvaziavau, nieko panasaus nepamaciau. Cia turbut kaip musu pajuris, yra Palanga ir yra ne Palanga  biggrin.gif</p>

O kur jus vaziuojate? Nes i Egipta noreciau, bet baisu papulti i toki, kur jis rode blink.gif
Atsakyti
niu va pasirodo, daug daugiau yra tokių, kurioms nėra "nuotolinis darbas yra gaidys" ax.gif
Atsakyti
Mažiau tikėkit tuo Orijum. Internete pilna milijonai įvairių šalių atstovų sukurtų laidų apie kokias tik norit šalis iš visų pusių. Kaip kas nori, taip ir dainuoja. Buvau ten, oi baisu lalala, kitas gieda buvau, labai super.... Na kiekvienam savo, vienam patinka, kitas tik blogybių ieško. Asmeniškai man, Orijus vienas ne įdomiausių ir be fantazijos žurnalistų. Labai tikiuosi, kad klystu, gal jį tiesiog riboja skiriamas biudžetas 🙈🙈🙈🙈
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 10, 22:18)
niu va pasirodo, daug daugiau yra tokių, kurioms nėra  "nuotolinis darbas yra gaidys"  ax.gif

viskas kaip jau ir buvo rašyta priklauso nuo darbo pobūdžio, kai dirbi be klientų, tai koks skirtumas, kur stovi tavo kompas darbe ar namie.
Mes aišku buvom įpratę gyvai posėdžiauti, bet visa tai irgi sėkmingai persikėlė į virtualią erdvę
Atsakyti
Melatoninui taiko dvigubą kodą https://www.vitacost.....rol Melatonin
Atsakyti

O kur jus vaziuojate? Nes i Egipta noreciau, bet baisu papulti i toki, kur jis rode blink.gif
Mes vaziuojame i Dahaba kuriame nera tokio srauto turistu, turiu net video trumpa is praeitos keliones: https://youtu.be/HDDQ1opZRes Daugiau as Egipte niekur nebuvus tai negaliu labai komentuot. Vaziavau ziuriai skeptiskai nusiteikus bet man labai patiko, labai. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 10 kovo 2021 - 21:34

Melatoninui taiko dvigubą kodą https://www.vitacost.....rol Melatonin

Sitas ziauriai geras melatoninas, ta time release versija, perku ir mamai, sake labai gerai issimiega. 

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 03 10, 22:32)

Priminkite kam jis reikalingas? Ir jei skydliaukė pašalinta galima ji gerti?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 03 10, 22:07)
bet bent jau namie mano vyrukai įvertina biggrin.gif

Nieko, kai atšils, kai duosim džiazo per laukus biggrin.gif
Aš pernai, kai baigėsi ribojimai, kiekvieną minutę stengiausi išnaudoti įdomiai. Dabar irgi daraus planus, ką veiksim biggrin.gif

QUOTE(Kirisama @ 2021 03 10, 22:22)
Mažiau tikėkit tuo Orijum.

Man jis patinka. Jo jumoras patinka. Ir ta kita pusė patinka, ką jis rodo.
Bet tik apie kelionių laidas kalbant. Apie emigrantų herojus - ne ne ne.. Bet čia gal derinasi pagal auditoriją? Kai pagalvoji, kiek metų gyvuoja visokios TV pagalbos. Net iki žinių tenka tas kelias minutes garsą išjungt, nes nu gėda prieš vaikus, kad tokia laida fone eina.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 10, 23:00)
Nieko, kai atšils, kai duosim džiazo per laukus biggrin.gif
Aš pernai, kai baigėsi ribojimai, kiekvieną minutę stengiausi išnaudoti įdomiai. Dabar irgi daraus planus, ką veiksim biggrin.gif

man tai žiaurus trūkumas kelionių. Kaip pradėjo pernai nuo balandžio atšaukinėti, taip viską ką perku vis atšaukinėja
Į Egiptą dar nenoriu,o visur kitur niekaip
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 03 10, 19:04)
na dabar tokia kaina, kad jau ir užsisakiau bigsmile.gif

Ir aš laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2021 03 10, 22:16)

biggrin.gif
Atsakyti