Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

trecia diena ziuriu i batus. ryte noriu, vakare gaila pinigu. bet vat jau ketvirtas rytas ir vis dar noriu ir tas noras nemazeja biggrin.gif

Aš tai jamčiau net keletą porų batų. Bet tas nepataikymas su dydžiu ir dalijimas dovanai arba tiesiai į konteinerį žiauriai stabdo. 

Atsakyti
As mokytoja -destytoja ir vaikas pradinukas, nezinau dar menuo ir mane i durnyna isves:) gerai kad dar mano tvarkarstis popietinis tai galiu siek tiek suktis is padeties, tik kartais vaiku nesuinteresuotumas mane varo i nevilti ypac tu kurie pasirinko valstybini egzamina:(o šiaip namie man gerai:)
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 03 10, 13:54)
Man tai ne, dirbu megstamiausia darba ever, negaleciau buti labiau patenkinta  bigsmile.gif

Man dar Orijaus darbas patiktų vacation1.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2021 03 10, 14:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72797750" data-time="1615373667"><div><p>trecia diena ziuriu i batus. ryte noriu, vakare gaila pinigu. bet vat jau ketvirtas rytas ir vis dar noriu ir tas noras nemazeja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš tai jamčiau net keletą porų batų. Bet tas nepataikymas su dydžiu ir dalijimas dovanai arba tiesiai į konteinerį žiauriai stabdo. </p>

Todėl man patinka gauti kosmetiką ir parfumeriją. Visada tinka dydis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 12:54)
trecia diena ziuriu i batus. ryte noriu, vakare gaila pinigu. bet vat jau ketvirtas rytas ir vis dar noriu ir tas noras nemazeja biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti

Atsiuskit, paziuresim 4u.gif

Nusiunčiau.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 10, 13:03)
na tai atsakymas pats peršasi...pirkt tiktai, žinok aš kai kažko nu žiauriai noriu ir neleidžiu sau....paskui tie pinigai iškeliauja kokiai staiga netyčiom sugedusiai technikai....tikrai, ne pirmas kartas, kai užspaudžiu nuoširdų norą kažkokį, kažkas nutinka.....
...nu kaip, suveikė motyvacija bigsmile.gif

nea, as zinok bais racionali biggrin.gif jauciu dar pagalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 13:26)
nea, as zinok bais racionali biggrin.gif jauciu dar pagalvosiu biggrin.gif

Man rodos, tau malonu taip tampytis biggrin.gif
Atsakyti
MICHAEL KORS papildoma 25% nuolaida nuo raudonu kainu, yra isimciu
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 10, 13:36)
Man rodos, tau malonu taip tampytis  biggrin.gif

greiciau turbut is skupumo. noriu, bet man pinigu gaila. tada kamuojuos. kai jau nusikamuoju, dazniausiai nebeperku biggrin.gif bet kartais silpnumas nugali. ir taip pavariau cia normaliai paskutiniu metu biggrin.gif spinta jau trata biggrin.gif
Atsakyti
Su Kovo 11-ąja 4u.gif
https://youtu.be/MwJqy4UOF6I
Mano vaikinas nuo 16 min japoniškai truputėlį pasisako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 10, 13:52)
Su Kovo 11-ąja 4u.gif
https://youtu.be/MwJqy4UOF6I
Mano vaikinas nuo 16 min japoniškai truputėlį pasisako  ax.gif

tas blondinas bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 03 10, 13:28)