Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(minha @ 2021 03 10, 11:34)
Labai skirtingos situacijos, kai namuose vaikai darzelinukai, tai tikrai sunku susikaupti dirbant is namu, tad ir motyvacijos bei darbu imitavimai, sefai uz nagaros cia neprieko. Noriu normalaus gyvenimo

ir as noriu normalaus gyvenimo. Dar noriu, kad senukus atidarytu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2021 03 10, 11:42)
Bet tai nesusiję su pačiu nuotoliniu darbu. Jei vaiką reiktų į ofisą kartu temptis irgi trukdytų dirbti. Aišku koks gali būti normalus darbas, jei kitais darbais užsiimama, ar tai vaiku, ar vyru, ar kažkuo kitu  smile.gif
Man atrodo, kas dirba su mažais vaikais namie, tai toks šiek tiek darbo imitavimas ir sukimasis iš esamos padėties, o ne normalus darbas. Na, o jei namie tinkama aplinka darbui, tai privalumu dirbti nuotoliu matau daugiau.

kaip tai nesusije??????? jei esi namie, ir tau reikia virti pietus, cia pat turi skaiciuoti kainas klientams, skamba du telefonai, kiti vaziuoja per sienas, perki vinjetes, pildai anketas, kitus reguiliuoji kad testus darytusi (na kalbu savo atveju) o vaikas nesupranta uzdavinio???? jam reikia iki tam tikros valandos issiusti namu darbus, be to uz 15 min jam treniruote tuose paciuose namuose????? tai kaip tokiam balagane dirbt? tai viskas labai susije.
darbe yra darbas, nera nei siriubu nei marmalosiu, nera namu darbu, viskas savo tekme.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 10, 11:40)
lotuliukas.gif
Papildyta:
Paklausykit prancūzų eurovizinės dainos, niekaip neatsiklausau, o ir visos kitos dainos Barbaros Pravi man labai patinka  wub.gif , gaila, kad prancūzų nemoku ax.gif
https://www.youtube....h?v=qjvB3dAsUC0

Fuj fuj fuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 11:48)
Papildyta:

kaip tai nesusije??????? jei esi namie, ir tau reikia virti pietus, cia pat turi skaiciuoti kainas klientams, skamba du telefonai, kiti vaziuoja per sienas, perki vinjetes, pildai anketas, kitus reguiliuoji kad testus darytusi (na kalbu savo atveju) o vaikas nesupranta uzdavinio???? jam reikia iki tam tikros valandos issiusti namu darbus, be to uz 15 min jam treniruote tuose paciuose namuose????? tai kaip tokiam balagane dirbt? tai viskas labai susije.
darbe yra darbas, nera nei siriubu nei marmalosiu, nera namu darbu, viskas savo tekme.

Tai ir turėjau omenyje, jei tinkama aplinka darbui namie. Jei vaikas namie ir dar yra kažkokių buitinių pareigų, tai taip pat neįsivaizduoju koks normalus darbas gali būti tokiomis balagano sąlygomis. Jei vaiko nebūtų namie (darželyje, mokykloje), o į pietų pertrauką būtų žiūrima kaip ir darbe (valgote ką atsinešėt ar užsisakot), tai kas trukdytų normaliai dirbti?
Mes abu dirbam iš namų, pietūs pagaminti iš vakaro, pasišildom. Jei krūva darbų, tai koks gali būti pietų virimas, kojinių skalbimas darbo metu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 10, 12:54)
Tai ir turėjau omenyje, jei tinkama aplinka darbui namie. Jei vaikas namie ir dar yra kažkokių buitinių pareigų, tai taip pat neįsivaizduoju koks normalus darbas gali būti tokiomis balagano sąlygomis. Jei vaiko nebūtų namie (darželyje, mokykloje), o į pietų pertrauką būtų žiūrima kaip ir darbe (valgote ką atsinešėt ar užsisakot), tai kas trukdytų normaliai dirbti?
Mes abu dirbam iš namų, pietūs pagaminti iš vakaro, pasišildom. Jei krūva darbų, tai koks gali būti pietų virimas, kojinių skalbimas darbo metu..  ax.gif

dar yra lanksčios darbo valandos, jie nespėji sėdi kol padarai. Gal ne visiems tik tinka. Vakare tai aš jau neverdu, pirma šildyto maisto nemėgstu antra vakare noriu ilsėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 10:54)
nuotolinis darbas yra gaidys. nei disciplinos, nei normalaus darbo. ar tai darbas su naktiniais is lovos susivelus? nezinau kas darba imituoja, pas mus tokiu nera. kol vadybininkai sedi namie ir miega iki 9, o 9:01 prasideda judesys, klaidu milijardas. pradejo eit i darba, viskas baigesi. nemokam mes nuotoliu dirbt dar, labai nemokam. aisku, vidines zmogaus savybes daug ka lemia, bet kai darbas reikalauja atidumo didelio ir kruopstumo, namie zyziantys ir demesio reikalaujantys vaikai yra kosmaras. kencia visi.

100 proc - atsakymas yra pats žmogus, bet daugumos mentalitetas ...
pas mus tas pats: dejuoja, kad padaugėjo darbo, kai pradęjome matuoti, kada pasijungia, tai boze boze ... 9 pradeda, pietus po 1.5 val., dabar baigiasi 17 ... ir galvoja kad yra nematomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 10 kovo 2021 - 12:06
Emu basutes 22$
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 10:48)
Papildyta:

vadinasi nemokate atskirti darbinio darbo nuo namų darbo. Pas mane dienos metu jokių pietų darymo nebūna. Pas mus dienotvarkė/darbotvarkė šeimoje nepasikeitus kaip ir dirbdavome normaliai. Pusryčius ir pietus pasiima kas ką nori, kas yra šaldytuve ar nuo vakar pagaminta. O vakare apie 6 gaminamės kartu pietus/vakarienę ir visi kartu valgome. Išmokus atisriboti nuo pašalinių garsų, nes kitaip darbe (ne namuose) būtų neįmanoma dirbti/susikaupti. Taigi balaganas priklauso nuo paties žmogaus 4u.gif
Nekalbu, kai namuose kartu yra darželinukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 kovo 2021 - 12:08
QUOTE(regal @ 2021 03 10, 12:05)
vadinasi nemokate atskirti darbinio darbo nuo namų darbo. Pas mane dienos metu jokių pietų darymo nebūna. Pas mus dienotvarkė/darbotvarkė  šeimoje nepasikeitus kaip ir dirbdavome normaliai. Pusryčius ir pietus pasiima kas ką nori, kas yra šaldytuve ar nuo vakar pagaminta. O vakare apie 6 gaminamės kartu pietus/vakarienę ir visi kartu valgome. Išmokus atisriboti nuo pašalinių garsų, nes kitaip darbe (ne namuose) būtų neįmanoma dirbti/susikaupti. Taigi balaganas priklauso nuo paties žmogaus 4u.gif

Viena apie batus, kita apie ratus. Vaikai SKIRTINGO AMZIAUS. Ne visi gali nepaklause, nepasitiksline mokytis tykiai prie kompo, galu gale ne pas visus vietos pakankamai yra. Ir pietus mokykloje kazkas paserviruoja mezesniems, ne patys is saldytuvo ka nori pasiima. Namie tas kazkas neateina paduot ir indu suplaut.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 10, 11:08)
Viena apie batus, kita apie ratus. Vaikai SKIRTINGO AMZIAUS. Ne visi gali nepaklause, nepasitiksline mokytis tykiai prie kompo, galu gale ne pas visus vietos pakankamai yra. Ir pietus mokykloje kazkas paserviruoja mezesniems, ne patys is saldytuvo ka nori pasiima. Namie tas kazkas neateina paduot ir indu suplaut.
na jmd atrodo jau nemažiukas vaikas, kuris negalėtų pasiimti maisto. Man atrodo, kai žmogus nori surasti problemų, tai jas ir randa ir viskas priklauso nuo požiūrio.
Na bet vienos tiesos niekada nebūna, kas tinka vienam, tas gali netikti kitam, tad puiku, kai galima rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 10, 12:12)
na jmd atrodo jau nemažiukas vaikas, kuris negalėtų pasiimti maisto. Man atrodo, kai žmogus nori surasti problemų, tai jas ir randa ir viskas priklauso nuo požiūrio.
Na bet vienos tiesos niekada nebūna, kas tinka vienam, tas gali netikti kitam, tad puiku, kai galima rinktis 4u.gif

nuo kada ketvirtokai moka virti pietus, tuo labiau bernai? biggrin.gif
Atsakyti

Aš aš aš. Neturi diedo, kuris turi irgi darbą, neturi vaikų, kurie mokosi namie, kada nori valgai, su šuniu bimbinėji kai užsimanai, o vaikui reikia ir pietų ir pusryčių ir vakarienės, vaiko nemesi kada užsimanei, o jei uždavinio nesupranta, ar pagalbos reikia? Savo vyrui dėmesio skirti irgi reikia. Ne su robotu gyveni. O jej dar ūkyje reikalų pilna, nes šeimose taip jau būna?? O kada atidžiai ir susikaupus savo darbą dirbti???? O jei turi ne vieną darbą???
Negalima pritempti viską prie savęs. Vieni vienus darbus dirba, kiti kitus. Messu vyru dirbam 24/7 ir labai atsakingus darbus. Klaidos kainuoja nežmoniškai daug. Ir man klaikiai skauda širdį, kai aš pervargus ir netekus kantrybės aprėku vaiką, kad atstotų, nes tiesiog skamba milijardas telefonų vienu metu, dega milijardas darbų. Tada noris nusišaut biggrin.gif

jus rekiat ant vaiko tik del to kad dirbat nuotoliniu?

o kas sake kad as neturiu diedo  :D plius turiu kolege su 3 vaikais ir ji beprotiskai dziaugiasi kad nereikia vaziuot i ofisa. Sako as tiek sutaupau laiko, galiu ir vaikam valgyt padaryt ir vyrui daugiau demesio skirt ir vairuotoju nereikia dirbt. Jos 2 vaikai mokyklinukai, vienas darzelinukas. Darzelinukas tiesa eina i darzeli nes su mazais vaiku tikrai yra sunku namuose. Niekur to neneigiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 10 kovo 2021 - 12:18
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 12:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72797687" data-time="1615368281">
<div>
<p>Aš aš aš. Neturi diedo, kuris turi irgi darbą, neturi vaikų, kurie mokosi namie, kada nori valgai, su šuniu bimbinėji kai užsimanai, o vaikui reikia ir pietų ir pusryčių ir vakarienės, vaiko nemesi kada užsimanei, o jei uždavinio nesupranta, ar pagalbos reikia? Savo vyrui dėmesio skirti irgi reikia. Ne su robotu gyveni. O jej dar ūkyje reikalų pilna, nes šeimose taip jau būna?? O kada atidžiai ir susikaupus savo darbą dirbti???? O jei turi ne vieną darbą???

Negalima pritempti viską prie savęs. Vieni vienus darbus dirba, kiti kitus. Messu vyru dirbam 24/7 ir labai atsakingus darbus. Klaidos kainuoja nežmoniškai daug. Ir man klaikiai skauda širdį, kai aš pervargus ir netekus kantrybės aprėku vaiką, kad atstotų, nes tiesiog skamba milijardas telefonų vienu metu, dega milijardas darbų. Tada noris nusišaut vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>jus rekiat ant vaiko tik del to kad dirbat nuotoliniu?</p>
<p>o kas sake kad as neturiu diedo  biggrin.gif plius turiu kolege su 3 vaikais ir ji beprotiskai dziaugiasi kad nereikia vaziuot i ofisa. Sako as tiek sutaupau laiko, galiu ir vaikam valgyt padaryt ir vyrui daugiau demesio skirt ir vairuotoju nereikia dirbt. Jos 2 vaikai mokyklinukai, vienas darzelinukas. Darzelinukas tiesa eina i darzeli nes su mazais vaiku tikrai yra sunku namuose. Niekur to neneigiau.</p>

tai jei jos darbas popierius is desines i kaire perkelt, tai as tokio darbo irgi noriu biggrin.gif tada sutinku, kad toki darba namie dirbt yra leeeedas biggrin.gif
Atsakyti