Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 08:50)
<p>o tai ka daryt tiem kurie dirba su uzsienio rinkom ir taip lengvai nepaimsi ir nenuvaziuosi? reikia prisitaikyti, aplamai yra kalbama kad nuotlinis darbas yra new normal, bet zmones taip iprate pas mus kad kazkas matytu darbo imitacija kad vieni namie negeba atlikti savo uzduociu. Visiskai nera to vadinamo self managmento. Isvis nuotolinis darbas yra geris, valgai sviezia namini maista, darbus atlikai, gali eit namus tvarkyti ar su suniu i lauka  huh.gif aisku yra darbu kuriu nepadarysi nuotloliniu budu bet as kalbu apie ofisinius zmones. Tik su vaikais jau isivaizduoju sunkiau, bet mano praktsikai visi kolegos vede ir veda vaikus i darzelius, o jei vaikas mokos tai suderina su darbu namuose.</p>
<p>Isvis pvz mus dabar iskele i kita ofisa, sumazino vietu 30proc ir as net  pastovios negavau vietos. </p>

4u.gif
Na mano vaikas jau nemažas, tad ir problemų dėl mokslų nėra, viską savarankiškai padaro. Pati žinau darbų atlikimo terminus ir darbus padarau sau patogiu paros metu, o tuo pačiu suderinu ir kitus darbus. Vakar kalbėjau su direktore, išreiškiau norą dirbti iš dalies nuotoliniu būdu, tai toks darbo būdas yra numatytas plane ax.gif , tad tikiuosi ir toliau galėsiu dirbti nuotoliniu būdu
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2021 03 10, 09:06)
siūlau striukę pavasariui smile.gif

klausimas: kur perkate augalėlius? seniau sodinukus pirkdavau senukuose, depo... ar pačios sodinate?

aoie kokius augalus kalbate?
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 09:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ralija" data-cid="72797643" data-time="1615363599"><div><p>klausimas: kur perkate augalėlius? seniau sodinukus pirkdavau senukuose, depo... ar pačios sodinate?</p></div></blockquote><p>zalia stotele. Labai patogus jus puslapis, reikia ziuret gal kazkuri ir dirba jau tau net nereikes uzsakinet  smile.gif​ </p>

dirba zalios stoteles, kurios turi atskira iejima, o tokiu turbut dauguma. Uzvakar apsipirkau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2021 03 10, 09:43)
Nu greitai i belk columbia puikiom kainom smile.gif Jungiames reikia vyra ir sunu papirkt smile.gif
https://www.belk.com...4001510451.html

tai kad jie nieko neatsiunčia, gaila laiko
Atsakyti

nuotolinis darbas yra gaidys. nei disciplinos, nei normalaus darbo. ar tai darbas su naktiniais is lovos susivelus? nezinau kas darba imituoja, pas mus tokiu nera. kol vadybininkai sedi namie ir miega iki 9, o 9:01 prasideda judesys, klaidu milijardas. pradejo eit i darba, viskas baigesi. nemokam mes nuotoliu dirbt dar, labai nemokam. aisku, vidines zmogaus savybes daug ka lemia, bet kai darbas reikalauja atidumo didelio ir kruopstumo, namie zyziantys ir demesio reikalaujantys vaikai yra kosmaras. kencia visi.

o kas liepia dirbti atsikelus su naktiniais? sakau, visiskai pas zmones nera disciplonos jei sefas uz nugaros nestovi :D as dirbu nuo puses 10. Atsikeliu 8, issivedu suni i lauka pusvalandziui, kartais ilgiau, tada susitvarkau, aspirengiu, geriu kava ir pusryciauju. Zinau imone kuri dave savo darbuotojom po 700 eur isirengti darbo vietom namuose. Tokia turiu ir as. Aplamai paemus as namuose net budavo daugiau darbu pasidarydavau nes niekas nekalbina, su niekuo neini lialiakinti ar gerti kavos  :Daisku as pasiilgau ofiso, pasiilgau zmoniu, bet nepasiilgau kamsciu, nepasiilgau galvos skausmo del parkingo ir pan. 

Atsakyti
YOOX 20% turetu galioti iki siandien 16val, tai pirksim visa diena, jei tik bus norinciu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 09:54)
nuotolinis darbas yra gaidys. nei disciplinos, nei normalaus darbo. ar tai darbas su naktiniais is lovos susivelus? nezinau kas darba imituoja, pas mus tokiu nera. kol vadybininkai sedi namie ir miega iki 9, o 9:01 prasideda judesys, klaidu milijardas. pradejo eit i darba, viskas baigesi. nemokam mes nuotoliu dirbt dar, labai nemokam. aisku, vidines zmogaus savybes daug ka lemia, bet kai darbas reikalauja atidumo didelio ir kruopstumo, namie zyziantys ir demesio reikalaujantys vaikai yra kosmaras. kencia visi.

nebūtina visų suniveliuoti, labai daug priklauso nuo paties žmogaus, o ir nuo motyvacijos dirbti. Jei jūsų vadybininkai apsileidę ir reikia botago, vadinasi reikia kitų darbuotojų ieškoti smile.gif Taigi ne nuotolinis darbas yra problema, o patys žmonės ir jų atsakingumas ir motyvacija
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 10, 12:03)
4u.gif

tai kad jie nieko neatsiunčia, gaila laiko

ka pernai pirkau columbia man viska atsiunte, tiek vyrui, tiek vaikam 4u.gif va bluefly tai sikniai, na bent vyras batus gaus, nes neatsauke geox biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 kovo 2021 - 11:09
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 10:04)
o kas liepia dirbti atsikelus su naktiniais? sakau, visiskai pas zmones nera disciplonos jei sefas uz nugaros nestovi biggrin.gif as dirbu nuo puses 10. Atsikeliu 8, issivedu suni i lauka pusvalandziui, kartais ilgiau, tada susitvarkau, aspirengiu, geriu kava ir pusryciauju. Zinau imone kuri dave savo darbuotojom po 700 eur isirengti darbo vietom namuose. Tokia turiu ir as. Aplamai paemus as namuose net budavo daugiau darbu pasidarydavau nes niekas nekalbina, su niekuo neini lialiakinti ar gerti kavos  :Daisku as pasiilgau ofiso, pasiilgau zmoniu, bet nepasiilgau kamsciu, nepasiilgau galvos skausmo del parkingo ir pan. </p>

būtent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 11:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72797666" data-time="1615366478"><div><p>nuotolinis darbas yra gaidys. nei disciplinos, nei normalaus darbo. ar tai darbas su naktiniais is lovos susivelus? nezinau kas darba imituoja, pas mus tokiu nera. kol vadybininkai sedi namie ir miega iki 9, o 9:01 prasideda judesys, klaidu milijardas. pradejo eit i darba, viskas baigesi. nemokam mes nuotoliu dirbt dar, labai nemokam. aisku, vidines zmogaus savybes daug ka lemia, bet kai darbas reikalauja atidumo didelio ir kruopstumo, namie zyziantys ir demesio reikalaujantys vaikai yra kosmaras. kencia visi.</p></div></blockquote><p>o kas liepia dirbti atsikelus su naktiniais? sakau, visiskai pas zmones nera disciplonos jei sefas uz nugaros nestovi biggrin.gif as dirbu nuo puses 10. Atsikeliu 8, issivedu suni i lauka pusvalandziui, kartais ilgiau, tada susitvarkau, aspirengiu, geriu kava ir pusryciauju. Zinau imone kuri dave savo darbuotojom po 700 eur isirengti darbo vietom namuose. Tokia turiu ir as. Aplamai paemus as namuose net budavo daugiau darbu pasidarydavau nes niekas nekalbina, su niekuo neini lialiakinti ar gerti kavos  :Daisku as pasiilgau ofiso, pasiilgau zmoniu, bet nepasiilgau kamsciu, nepasiilgau galvos skausmo del parkingo ir pan. </p>

Aš aš aš. Neturi diedo, kuris turi irgi darbą, neturi vaikų, kurie mokosi namie, kada nori valgai, su šuniu bimbinėji kai užsimanai, o vaikui reikia ir pietų ir pusryčių ir vakarienės, vaiko nemesi kada užsimanei, o jei uždavinio nesupranta, ar pagalbos reikia? Savo vyrui dėmesio skirti irgi reikia. Ne su robotu gyveni. O jej dar ūkyje reikalų pilna, nes šeimose taip jau būna?? O kada atidžiai ir susikaupus savo darbą dirbti???? O jei turi ne vieną darbą???
Negalima pritempti viską prie savęs. Vieni vienus darbus dirba, kiti kitus. Messu vyru dirbam 24/7 ir labai atsakingus darbus. Klaidos kainuoja nežmoniškai daug. Ir man klaikiai skauda širdį, kai aš pervargus ir netekus kantrybės aprėku vaiką, kad atstotų, nes tiesiog skamba milijardas telefonų vienu metu, dega milijardas darbų. Tada noris nusišaut biggrin.gif
Atsakyti
SIERRA nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 kovo 2021 - 11:38
Labai skirtingos situacijos, kai namuose vaikai darzelinukai, tai tikrai sunku susikaupti dirbant is namu, tad ir motyvacijos bei darbu imitavimai, sefai uz nagaros cia neprieko. Noriu normalaus gyvenimo
Atsakyti
ech svarbu kad iš vis dirbam ir algas gaunam. Aš ateity norėčiau, kad leistų dalinai iš namų dirbt. Visą laiką tai ne ax.gif
Dėl atsisakymo testuotis tai juokinga, ko tik žmonės nebijo. Skiepų baimę gal pasistengus ir galėčiau suprast (nors ne), bet pagaliukų doh.gif kad ten sekundės reikalas tas testas. Kažkodėl gert rūkyt šlamštą vsokį valgyt žmonės nebijo hmm.gif
Gal kas norite, man 40 EUR kainavo, man nesižiūri ant kojos kažkaip https://www.jcrew.co...opard-calf-hair
6m dydis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 10:24)
Aš aš aš. Neturi diedo, kuris turi irgi darbą, neturi vaikų, kurie mokosi namie, kada nori valgai,  su šuniu bimbinėji kai užsimanai, o vaikui reikia ir pietų ir pusryčių ir vakarienės, vaiko nemesi kada užsimanei, o jei uždavinio nesupranta, ar pagalbos reikia? Savo vyrui dėmesio skirti irgi reikia. Ne su robotu gyveni. O jej dar ūkyje reikalų pilna, nes šeimose taip jau būna?? O kada atidžiai ir susikaupus savo darbą dirbti???? O jei turi ne vieną darbą???
Negalima pritempti viską prie savęs. Vieni vienus darbus dirba, kiti kitus. Messu vyru dirbam 24/7 ir labai atsakingus darbus. Klaidos kainuoja nežmoniškai daug. Ir man klaikiai skauda širdį, kai aš pervargus ir netekus kantrybės aprėku vaiką, kad atstotų, nes tiesiog skamba milijardas telefonų vienu metu, dega milijardas darbų. Tada noris nusišaut  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
Paklausykit prancūzų eurovizinės dainos, niekaip neatsiklausau, o ir visos kitos dainos Barbaros Pravi man labai patinka wub.gif , gaila, kad prancūzų nemoku ax.gif
https://www.youtube....h?v=qjvB3dAsUC0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 kovo 2021 - 11:40
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 11:24)
Aš aš aš. Neturi diedo, kuris turi irgi darbą, neturi vaikų, kurie mokosi namie, kada nori valgai,  su šuniu bimbinėji kai užsimanai, o vaikui reikia ir pietų ir pusryčių ir vakarienės, vaiko nemesi kada užsimanei, o jei uždavinio nesupranta, ar pagalbos reikia? Savo vyrui dėmesio skirti irgi reikia. Ne su robotu gyveni. O jej dar ūkyje reikalų pilna, nes šeimose taip jau būna?? O kada atidžiai ir susikaupus savo darbą dirbti???? O jei turi ne vieną darbą???
Negalima pritempti viską prie savęs. Vieni vienus darbus dirba, kiti kitus. Messu vyru dirbam 24/7 ir labai atsakingus darbus. Klaidos kainuoja nežmoniškai daug. Ir man klaikiai skauda širdį, kai aš pervargus ir netekus kantrybės aprėku vaiką, kad atstotų, nes tiesiog skamba milijardas telefonų vienu metu, dega milijardas darbų. Tada noris nusišaut  biggrin.gif

Bet tai nesusiję su pačiu nuotoliniu darbu. Jei vaiką reiktų į ofisą kartu temptis irgi trukdytų dirbti. Aišku koks gali būti normalus darbas, jei kitais darbais užsiimama, ar tai vaiku, ar vyru, ar kažkuo kitu smile.gif
Man atrodo, kas dirba su mažais vaikais namie, tai toks šiek tiek darbo imitavimas ir sukimasis iš esamos padėties, o ne normalus darbas. Na, o jei namie tinkama aplinka darbui, tai privalumu dirbti nuotoliu matau daugiau.
Atsakyti