QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 09:50)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Madam V" data-cid="72797625" data-time="1615362110">
<div>
<p>Atvirai pasakius, aš nelabai įsivaizduoju, kaip jūs ir kitos mamos prie dabartinio tempo spėjat suktis. Darbe pastaruoju metu vien iššūkiai su tais nuotoliniais darbais. Visi vuską pažada padaryti greitai ir nuoširdžiai pamiršta. Čia aš apie įstaigas, su kuriomis susiduriu kasdieniniame darbe. Dar niekad neturėjau tiek lipdukų-priminimų, skirtų ne man. Rašau po kelis laiškus, kol gaunu kokį dokumentą. Jeigu dar reikėtų vaikais rūpintis, nusišaučiau su durų rankena. </p>
</div>
</blockquote>
<p>o tai ka daryt tiem kurie dirba su uzsienio rinkom ir taip lengvai nepaimsi ir nenuvaziuosi? reikia prisitaikyti, aplamai yra kalbama kad nuotlinis darbas yra new normal, bet zmones taip iprate pas mus kad kazkas matytu darbo imitacija kad vieni namie negeba atlikti savo uzduociu. Visiskai nera to vadinamo self managmento. Isvis nuotolinis darbas yra geris, valgai sviezia namini maista, darbus atlikai, gali eit namus tvarkyti ar su suniu i lauka
aisku yra darbu kuriu nepadarysi nuotloliniu budu bet as kalbu apie ofisinius zmones. Tik su vaikais jau isivaizduoju sunkiau, bet mano praktsikai visi kolegos vede ir veda vaikus i darzelius, o jei vaikas mokos tai suderina su darbu namuose.</p>
<p>Isvis pvz mus dabar iskele i kita ofisa, sumazino vietu 30proc ir as net pastovios negavau vietos. </p>
nuotolinis darbas yra gaidys. nei disciplinos, nei normalaus darbo. ar tai darbas su naktiniais is lovos susivelus? nezinau kas darba imituoja, pas mus tokiu nera. kol vadybininkai sedi namie ir miega iki 9, o 9:01 prasideda judesys, klaidu milijardas. pradejo eit i darba, viskas baigesi. nemokam mes nuotoliu dirbt dar, labai nemokam. aisku, vidines zmogaus savybes daug ka lemia, bet kai darbas reikalauja atidumo didelio ir kruopstumo, namie zyziantys ir demesio reikalaujantys vaikai yra kosmaras. kencia visi.