Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(stuleju @ 2021 03 10, 08:40)
Musu neklause dar, nes mokytojai negave antros vakcinos unsure.gif

Tai is pasisakiusiuju suprantu, kad etapais siuncia klausimynus
Atsakyti

QUOTE(stuleju @ 2021 03 10, 08:40)
Musu neklause dar, nes mokytojai negave antros vakcinos unsure.gif

Bet tai nesusiję. Mūsų mokytojos antra vakcina buvo paskiepytos tik antrą tiesioginio ugdymo savaitę.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 03 10, 07:12)
Labas rytas. Gal kas turi ir naudoja orkaite su integruota mikrobange? Kokie atsiliepimai? Renkuose tarp orkaites su mikro ar atskiru aparatu (orkaites ir mikrobanges) ax.gif  4u.gif

pas mus yra, mikrobanges niekad nenaudojam unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 03 10, 08:10)
Darbas ir km vienas kitam netrukdo smile.gif va vakar 14.5 nuėjau, ir darbus pasidariau. Svarbu norėt ir viską gerai susiplanuot.

idomu kas uz mane dirbtu, jei as km sukciau biggrin.gif neisivaizduoju savo darbo ne darbo vietoj. niekaip. todel darno negalima lyginti su kitu darbu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 10, 08:47)
Bet tai nesusiję. Mūsų mokytojos antra vakcina buvo paskiepytos tik antrą tiesioginio ugdymo savaitę.

Na musu direktores toks argumentas, kad svarstymas i mokykla grįžimo bus tik tada, kai bus paskiepyta abiejomis dozemis bent 70 proc darbuotoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 08:52)

idomu kas uz mane dirbtu, jei as km sukciau  biggrin.gif neisivaizduoju savo darbo ne darbo vietoj. niekaip. todel darno negalima lyginti su kitu darbu.

į darbą visada galima pėsčiomis eiti biggrin.gif ir galva prasivėdina, ir km sukasi biggrin.gif
kai nori, visada galima rasti būdų. Tais gerais laikais, kai dar galėjau bėgioti, į darbą bėgdavau kas antrą dieną, nes laiko treniruotėms neturėjau. Vieną dieną susiruoši visus rūbus atsarginius darbe, kitą dieną ryte atbėgi, vakare parbėgi. Gyvenau pašiluose, dirbau prie tavų namų. Ryte su vėjeliu nuskuosdavau, o vakare į šeškų kalną tekdavo paprakaituoti biggrin.gif bet buvo labai gerai!

QUOTE(stuleju @ 2021 03 10, 08:52)
Na musu direktores toks argumentas, kad svarstymas i mokykla grįžimo bus tik tada, kai bus paskiepyta abiejomis dozemis bent 70 proc darbuotoju unsure.gif

todėl ir sakau, kad viskas nuo mokyklos vadovybės ir bendruomenės priklauso. Kas kiek atsakomybės nori prisiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 10, 08:59)
į darbą visada galima pėsčiomis eiti biggrin.gif ir galva prasivėdina, ir km sukasi biggrin.gif
kai nori, visada galima rasti būdų. Tais gerais laikais, kai dar galėjau bėgioti, į darbą bėgdavau kas antrą dieną, nes laiko treniruotėms neturėjau. Vieną dieną susiruoši visus rūbus atsarginius darbe, kitą dieną ryte atbėgi, vakare parbėgi. Gyvenau pašiluose, dirbau prie tavų namų. Ryte su vėjeliu nuskuosdavau, o vakare į šeškų kalną tekdavo paprakaituoti biggrin.gif bet buvo labai gerai!
todėl ir sakau, kad viskas nuo mokyklos vadovybės ir bendruomenės priklauso. Kas kiek atsakomybės nori prisiimti  ax.gif

negaliu, man i darba 9 km, ir nelabai isivaizduoju kokia as i ji nueiciau ir kokiu keliu eiciau ir kada tureciau iseiti ir kada pareiciau. unsure.gif darbas man iki 18 h, tai namie buciau turbut apie 8, nes paprastai dar i parda uzsuku sviezio maisto, namie namu ruosa, valgio gaminimas, vaiko pamoku patikrinimas, pasiruosimas kitai dienai.... keliames mes 6 h. man geriau nestresuojant ryte isgert kavytes, darbe bunu 8, tada per piet apsiperku, o vakare skuodziu namo. tada turiu laiko su vaiku iseit pasivaiksciot ir siaip laiko sau nors 10 minuciu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 10, 07:16)
Na Kaune tik 4 mokyklu tevai/vaikai sutiko testuotis ir visos privacios. Nesuvokia mano smegenys tos testu baimes. Plius siandien svarstys istatymo pataisa del privalomo testavimo 😁manau kad tai neisvengiama. Negi nesinori i gyvenima grizt?

Kurios mokyklos, nes nieko negirdėjau?
Atsakyti

ir siaip laiko sau nors 10 minuciu.

Atvirai pasakius, aš nelabai įsivaizduoju, kaip jūs ir kitos mamos prie dabartinio tempo spėjat suktis. Darbe pastaruoju metu vien iššūkiai su tais nuotoliniais darbais. Visi vuską pažada padaryti greitai ir nuoširdžiai pamiršta. Čia aš apie įstaigas, su kuriomis susiduriu kasdieniniame darbe. Dar niekad neturėjau tiek lipdukų-priminimų, skirtų ne man. Rašau po kelis laiškus, kol gaunu kokį dokumentą. Jeigu dar reikėtų vaikais rūpintis, nusišaučiau su durų rankena. 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 10, 09:07)
negaliu, man i darba 9 km, ir nelabai isivaizduoju kokia as i ji nueiciau ir kokiu keliu eiciau ir kada tureciau iseiti ir kada pareiciau.  unsure.gif darbas man iki 18 h, tai namie buciau turbut apie 8, nes paprastai dar i parda uzsuku sviezio maisto, namie namu ruosa, valgio gaminimas, vaiko pamoku patikrinimas, pasiruosimas kitai dienai.... keliames mes 6 h. man geriau nestresuojant ryte isgert kavytes, darbe bunu 8, tada per piet apsiperku, o vakare skuodziu namo. tada turiu laiko su vaiku iseit pasivaiksciot ir siaip laiko sau nors 10 minuciu.

man labai svarbus oras, aš man regis alergiška šalčiui, žiauriai šala veidas, nosis bėga be perstojo, akys ašaroja....veida bandau šaliku apsivyniot, kaip babanė variau Panemunėj šiandien:) o po to jei šalčiau, pradeda sinusus gelt siaubingai.....tai laukiu kol atšils, o va vasarą jau per karšta biggrin.gif žodžiu sunku nuderinti... šaindien 8 km ir labai džiaugiuosi, bet tikrai nelengva rasti laiko tam....
Atsakyti
BELK papildyta nemazai prekiu, kuriu vakar nebuvo dydziu, junkites
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 10, 09:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72797609" data-time="1615360037"><div><p> ir siaip laiko sau nors 10 minuciu.</p></div></blockquote><p>Atvirai pasakius, aš nelabai įsivaizduoju, kaip jūs ir kitos mamos prie dabartinio tempo spėjat suktis. Darbe pastaruoju metu vien iššūkiai su tais nuotoliniais darbais. Visi vuską pažada padaryti greitai ir nuoširdžiai pamiršta. Čia aš apie įstaigas, su kuriomis susiduriu kasdieniniame darbe. Dar niekad neturėjau tiek lipdukų-priminimų, skirtų ne man. Rašau po kelis laiškus, kol gaunu kokį dokumentą. Jeigu dar reikėtų vaikais rūpintis, nusišaučiau su durų rankena. </p>

tikrai taip, man tenka kartais jungtis prie darbuotojų kompų, susidaro kelių žmonių eilė, žiū kokį ir pamirštu...skambina paskui po kelių valandų..... rolleyes.gif o dar paštas, o dar skambučiai....jei neužsirašei - ragas
Atsakyti