https://www.michaelk...6M81?color=0001
VS liemenele maza, dydis 36C bet atitinka 75B ar maza C (champagne spalva) gal kuri noretumet i az.
https://www.victoria...p;collectionId=
Labai gražus daiGtas Bet deja, tik aukštoms. Aš su juo kaip su palapine atrodyčiau
Darbas ir km vienas kitam netrukdo va vakar 14.5 nuėjau, ir darbus pasidariau. Svarbu norėt ir viską gerai susiplanuot.
Labai gražus daiGtas Bet deja, tik aukštoms. Aš su juo kaip su palapine atrodyčiau
Aš irgi taip pagalvojau. Kokius batus su kablais reiktų apsiauti, kad žeme nesivilktų Bet laaabai gražus
Šian vyrui sakau, va čia tik skaitau, kiek visi vaikšto sportuoja... o kur jie? Bet kuriuo paros metu išeik - gi tuščia. Mes vakarais einam, tai vos vienas kitas su šunim. Žmonės net neina į lauką
Pas mus mokykloj balsavimas vyksta iki kovo 12 d., tai gal dar bus antras sąrašas.
Tik sutinku dėl komunikacijos trūkumo, aš kelis kartus skaičiau atsiųstą informaciją, jinai taip surašyta, kad darys PGR ir kas savaitę-visai šeimai. Tai balsuodama rėmiausi Vilniaus informacija, nes supratau, ant kiek blogai surašyta mano vaikų mokykloj.
Mūsų mokykloje viena mokytoja atsisakė testuotis, liko dirbti nuotolyje tai ką kalbėti, kad kai kurie vaikai gal būt bijo, tėvai nenori.
Bet kaip bežiūrėtum, vaikai namie tam tikra prasme juk patogiau pasodinai prie kompo ir viskas, nereik nei vežioti, nieko. Čia aišku aktualu tiems, kas vežioja, o patys dirba iš namų. Pas mus yra vaikų, likusių namie ir dirbančių toliau nuotolyje. Beje, po pirmos savaitės, buvo apsisprendusių irgi grįžti į klases. Pamatė, kad viskas gerai, pilotas pasiteisino ir prisijungė.
Bet kaip bežiūrėtum, vaikai namie tam tikra prasme juk patogiau pasodinai prie kompo ir viskas, nereik nei vežioti, nieko. Čia aišku aktualu tiems, kas vežioja, o patys dirba iš namų. Pas mus yra vaikų, likusių namie ir dirbančių toliau nuotolyje. Beje, po pirmos savaitės, buvo apsisprendusių irgi grįžti į klases. Pamatė, kad viskas gerai, pilotas pasiteisino ir prisijungė.
Ns pas jus tikybos mokytoja nesutiko kiek girdejau 😁
Didelis dėkui komandai už prekes. Labai laukiau akinukų. Pirkau ne tuos, kur visos rinkosi. Tiko mano mažai nosytei, laikosi, nesmunka. Pasiguodžiau vyrui, kad visi mano akiniai brangiai kainuoja, nes veidas siauras ir nosis maža. O jis sako, galim sutaupyti. Žinau, kaip nosį paplatinti
Ir ačiū už visas kitas prekes. Viskas tiko, patiko. Pati nuostabiausia komanda, kuri iškenčia visus “čiūdus, pričiūdus”, surašytus pašte
Ir klausimas toks ne į temą. Pribaigė mane karantinas, nebedžiugina niekas. Gal esat atradusios kokių mielų užsiėmimų internete? Gal dalyvaujat kokiose smagiose treniruotėse?
Musu neklause dar, nes mokytojai negave antros vakcinos