Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas rytas. Gal kas turi ir naudoja orkaite su integruota mikrobange? Kokie atsiliepimai? Renkuose tarp orkaites su mikro ar atskiru aparatu (orkaites ir mikrobanges) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 10 kovo 2021 - 07:15
Aciu uz siuntinuka 4u.gif ir dalybas 4u.gif na ka galiu pasakyt si striuke realiai TOBULA, tobulai silta su tobulu pasiuvimu wub.gif kaip lengva, silta koldra wub.gif realiai daug grazesne, dydi atitaikiau nesioju m emiau s nes i didesne puse.
https://www.michaelk...6M81?color=0001
VS liemenele maza, dydis 36C bet atitinka 75B ar maza C (champagne spalva) gal kuri noretumet i az.
https://www.victoria...p;collectionId=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 10 kovo 2021 - 07:23

Nes ne Gedo prospekte gyvenu. Kažkaip ne į temą jūsų komentaras apie miesto centrą.
O is kur man zinot kur jus gyvenat😀 yra tu zmoniu ir ne centre, iseinu i miska, miskas pilnas visada zmoniu. 
nu bet ne i tema tai ne i tema😀😀😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 10 kovo 2021 - 08:04
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 10, 06:35)
Eina sau koks geras daiGtas  wub.gif

Labai gražus daiGtas wub.gif Bet deja, tik aukštoms. Aš su juo kaip su palapine atrodyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 09, 21:35)
Čia temoj juk visos ištisas mylias numina. Toks jausmas nieks nedirb, tik suka kilometrus  biggrin.gif

Darbas ir km vienas kitam netrukdo smile.gif va vakar 14.5 nuėjau, ir darbus pasidariau. Svarbu norėt ir viską gerai susiplanuot.
Atsakyti
Na Kaune tik 4 mokyklu tevai/vaikai sutiko testuotis ir visos privacios. Nesuvokia mano smegenys tos testu baimes. Plius siandien svarstys istatymo pataisa del privalomo testavimo 😁manau kad tai neisvengiama. Negi nesinori i gyvenima grizt?
Atsakyti

Labai gražus daiGtas wub.gifBet deja, tik aukštoms. Aš su juo kaip su palapine atrodyčiau biggrin.gif

Aš irgi taip pagalvojau. Kokius batus su kablais reiktų apsiauti, kad žeme nesivilktų :D Bet laaabai gražus  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 09, 22:22)
Net neabejoju, kad tikrai tame tiesos yra.

Šian vyrui sakau, va čia tik skaitau, kiek visi vaikšto sportuoja... o kur jie? Bet kuriuo paros metu išeik - gi tuščia. Mes vakarais einam, tai vos vienas kitas su šunim. Žmonės net neina į lauką  unsure.gif

Pas mus mokykloj balsavimas vyksta iki kovo 12 d., tai gal dar bus antras sąrašas. ax.gif
Tik sutinku dėl komunikacijos trūkumo, aš kelis kartus skaičiau atsiųstą informaciją, jinai taip surašyta, kad darys PGR ir kas savaitę-visai šeimai. Tai balsuodama rėmiausi Vilniaus informacija, nes supratau, ant kiek blogai surašyta mano vaikų mokykloj.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 10, 08:16)
Na Kaune tik 4 mokyklu tevai/vaikai sutiko testuotis ir visos privacios. Nesuvokia mano smegenys tos testu baimes. Plius siandien svarstys istatymo pataisa del privalomo testavimo 😁manau kad tai neisvengiama. Negi nesinori i gyvenima grizt?

Mūsų mokykloje viena mokytoja atsisakė testuotis, liko dirbti nuotolyje biggrin.gif tai ką kalbėti, kad kai kurie vaikai gal būt bijo, tėvai nenori.
Bet kaip bežiūrėtum, vaikai namie tam tikra prasme juk patogiau biggrin.gif pasodinai prie kompo ir viskas, nereik nei vežioti, nieko. Čia aišku aktualu tiems, kas vežioja, o patys dirba iš namų. Pas mus yra vaikų, likusių namie ir dirbančių toliau nuotolyje. Beje, po pirmos savaitės, buvo apsisprendusių irgi grįžti į klases. Pamatė, kad viskas gerai, pilotas pasiteisino ir prisijungė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 10 kovo 2021 - 08:22
QUOTE(Carlin @ 2021 03 10, 08:20)
Mūsų mokykloje viena mokytoja atsisakė testuotis, liko dirbti nuotolyje biggrin.gif tai ką kalbėti, kad kai kurie vaikai gal būt bijo, tėvai nenori.
Bet kaip bežiūrėtum, vaikai namie tam tikra prasme juk patogiau biggrin.gif pasodinai prie kompo ir viskas, nereik nei vežioti, nieko. Čia aišku aktualu tiems, kas vežioja, o patys dirba iš namų. Pas mus yra vaikų, likusių namie ir dirbančių toliau nuotolyje. Beje, po pirmos savaitės, buvo apsisprendusių irgi grįžti į klases. Pamatė, kad viskas gerai, pilotas pasiteisino ir prisijungė.

Ns pas jus tikybos mokytoja nesutiko kiek girdejau 😁
Atsakyti

Didelis dėkui komandai už prekes. Labai laukiau akinukų. Pirkau ne tuos, kur visos rinkosi. Tiko mano mažai nosytei, laikosi, nesmunka. Pasiguodžiau vyrui, kad visi mano akiniai brangiai kainuoja, nes veidas siauras ir nosis maža. O jis sako, galim sutaupyti. Žinau, kaip nosį paplatinti  :lol: 

Ir ačiū už visas kitas prekes. Viskas tiko, patiko. Pati nuostabiausia komanda, kuri iškenčia visus “čiūdus, pričiūdus”, surašytus pašte  :aciuks:  :dovana: 
Ir klausimas toks ne į temą. Pribaigė mane karantinas, nebedžiugina niekas. Gal esat atradusios kokių mielų užsiėmimų internete? Gal dalyvaujat kokiose smagiose treniruotėse? 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 10, 08:16)

Musu neklause dar, nes mokytojai negave antros vakcinos unsure.gif
Atsakyti