Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 21:00)
Kiek pazistu Kaune kas gavo apklausos anketas ar sutiks testuotis atsake ne.. Nesuvokiu visiskai. Matyt patinka is namu dirbt su vaikais...

Jei mokykla blogai iškomunikuoja, tai tėvai mano, kad testas iš nosiaryklės, nemalonus, tai ir nenori krapštyt vaikų. Turi būti geras, aiškus informacijos pateikimas. Mūsų mokykloj net tėvų tarybos pirmininkas nufilmavo kaip jo šeima, dukros testuojasi tuo paprastesniu pakrapštimu,kad tėvams būtų aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 09, 20:35)
Aš kaip nabagė kas antrą dieną prie kompo su treneriu maskatuoju 🙈 šiand variau į kirpyklą tai praleidau. Užtat bais graži grįžau, gaila net miegot eit  biggrin.gif
Papildyta:

Čia temoj juk visos ištisas mylias numina. Toks jausmas nieks nedirb, tik suka kilometrus  biggrin.gif

Dienos metus išeinu pasivaikščiot, o vakare darbus padarau.
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 03 09, 13:19)
ar esate kuri pirkusi uniqlo 3D KNIT COTTON SWEATER? Ar faini, kaip dydis ir ar labai sunkūs?
Ir gal turit šį sijoną, atsiliepimai nėra ypatingi, bet man visai jis nieko
https://www.uniqlo.c...9SMA002000.html

ar nei viena nesate pirkusi? gal kuri pakomentuotumėte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 09 kovo 2021 - 21:57

Na Vilniuj ana savaitgali bandziau islyst i miesta pasivaikscioti tai zmoniu kaip per kaziuko muge  :D

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 09, 21:59)
<p>Na Vilniuj ana savaitgali bandziau islyst i miesta pasivaikscioti tai zmoniu kaip per kaziuko muge  biggrin.gif</p>

Na ir kas? Jie gi nieko jumei nedaro tie žmonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 09, 21:56)
ar nei viena nesate pirkusi? gal kuri pakomentuotumėte ax.gif

iš 3D aš tik tokį, ne cotton esu pirkus https://www.uniqlo.c...3SMA003000.html

Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.loft.com - 50%
www.anntaylor.com - 60%
www.anntaylorfactory.com - 40%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.wilsonsleather.com - 50%
www.victoriassecret.com
www.target.com
www.belk.com
www.32degrees.com
www.dillards.com
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.vitacost.com - $8 nuo $65
www.wholesale.fragranceshop.com
www.puritan.com - 19%
www.us.pureclinica.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com
www.skinstore.com - 20%

Atsakyti

Na ir kas? Jie gi nieko jumei nedaro tie žmonės rolleyes.gif

Tas kad puslapiu atgal raso moterys kad zmoniu niekur nera ir visur tuscia 🤔 man tai jie aisku kad nieko nedaro, tegul tik vaiksto, nan tikrai negaila 😀

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 20:52)
blyn, šią sav mus apklausė, sakiau darysiu, eisim, klausysiu, būsiu labai, labai gera......

ir TYLA.....LRT paskelbtas sąrašas, Kaune tik kelios mokyklos  ir mūsų ten nėr...tai kam čia klausinėjo blink.gif  ar tiesiog patogiau nieko nedaryt, nes jokios atsakomybės unsure.gif

Mūsų mokyklai leido bandyti, o vienos dukros klasėj net pusę tėvų atsisakė, nes baisu testuotis, nes reiks į mokyklą vežti, o tingisi (buvo ir toks motyvas) arba iš viso, taigi net ne Vilniuje gyvenam, ko mums vaiką į mokyklą vežt. Taip pikta, iki negaliu... ir liūdna, tokia galimybė paleista vėjais.
Užtat kitos dukros klasėj surinkom reikiamą procentą (iš 25 vaikų tėvų turėjo pasakyti "taip" daugiau nei 20, kas, patikėkit, nelengva...)
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 09, 21:49)
Jei mokykla blogai iškomunikuoja, tai tėvai mano, kad testas iš nosiaryklės, nemalonus, tai ir nenori krapštyt vaikų. Turi būti geras, aiškus informacijos pateikimas. Mūsų mokykloj net tėvų tarybos pirmininkas nufilmavo kaip jo šeima, dukros testuojasi tuo paprastesniu pakrapštimu,kad tėvams būtų aiškiau.

Aš irgi sakiau filmuosiu, kaip savo šeimynėlę testuojam. Dabar gausis, kad tik vieną vaiką į mokyklą galėsiu nuvežt. Bet ir dėl to labai džiaugiuos, sunkiausia man su ja buvo grąžint ir grąžint prie pamokų stalo.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 10, 00:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72797536" data-time="1615321738"><div><p>Na ir kas? Jie gi nieko jumei nedaro tie žmonės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tas kad puslapiu atgal raso moterys kad zmoniu niekur nera ir visur tuscia 🤔 man tai jie aisku kad nieko nedaro, tegul tik vaiksto, nan tikrai negaila 😀</p>

Nes ne Gedo prospekte gyvenu. Kažkaip ne į temą jūsų komentaras apie miesto centrą.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 03 08, 15:04)
Ačiū už prekes, merginos!🤩 Džemuškinui už šypseną ! 🌷
Idealiai pataikiau lūpdažį, nu jau sėkmių sėkmė,kai Internetu 😍

QUOTE(Argija @ 2021 03 08, 15:34)
Ačiū už siuntą  4u.gif

QUOTE(Dabartė @ 2021 03 09, 11:59)
Dėkoju komandai už siuntinuką  aciuks.gif  4u.gif

aciu jums wub.gif 4u.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 03 09, 16:17)

Aš irgi sakiau filmuosiu, kaip savo šeimynėlę testuojam.

O Lietuvoje nera seiliu testu? Sie tai labai paprasti ir nebaisus visai.

Pas mus mokyklose vaikams kas ryta temperatura pamatuoja, bet testu daryti nereikia.
Po truputi vis mazeja ir mazeja visokiu ribojimu, kai kuriose valstijose jau ir veido kaukiu nebereikia detis viesose vietose.
Man idomu kaip bus kai pandemija baigsis, ar zmones ir vel apsikabins susitike, prancuzai buciuos i skruostus tris kartus... jauciu, kad nebe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 10 kovo 2021 - 00:34
Turime laisva BCBG Faux Suede Fringed Maxi Cape, 100 euru (jau Lietuvoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 10 kovo 2021 - 02:26
QUOTE(rudaplauke @ 2021 03 10, 02:24)

Eina sau koks geras daiGtas wub.gif
Atsakyti