QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 20:52)
blyn, šią sav mus apklausė, sakiau darysiu, eisim, klausysiu, būsiu labai, labai gera......
ir TYLA.....LRT paskelbtas sąrašas, Kaune tik kelios mokyklos ir mūsų ten nėr...tai kam čia klausinėjo
ar tiesiog patogiau nieko nedaryt, nes jokios atsakomybės
Mūsų mokyklai leido bandyti, o vienos dukros klasėj net pusę tėvų atsisakė, nes baisu testuotis, nes reiks į mokyklą vežti, o tingisi (buvo ir toks motyvas) arba iš viso, taigi net ne Vilniuje gyvenam, ko mums vaiką į mokyklą vežt. Taip pikta, iki negaliu... ir liūdna, tokia galimybė paleista vėjais.
Užtat kitos dukros klasėj surinkom reikiamą procentą (iš 25 vaikų tėvų turėjo pasakyti "taip" daugiau nei 20, kas, patikėkit, nelengva...)
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 09, 21:49)
Jei mokykla blogai iškomunikuoja, tai tėvai mano, kad testas iš nosiaryklės, nemalonus, tai ir nenori krapštyt vaikų. Turi būti geras, aiškus informacijos pateikimas. Mūsų mokykloj net tėvų tarybos pirmininkas nufilmavo kaip jo šeima, dukros testuojasi tuo paprastesniu pakrapštimu,kad tėvams būtų aiškiau.
Aš irgi sakiau filmuosiu, kaip savo šeimynėlę testuojam. Dabar gausis, kad tik vieną vaiką į mokyklą galėsiu nuvežt. Bet ir dėl to labai džiaugiuos, sunkiausia man su ja buvo grąžint ir grąžint prie pamokų stalo.