Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2021 03 09, 20:39)
O Juozelio kedu? biggrin.gif

O man jie gražūs! 😁🙈
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 20:42)
Dariau su mažuoju anglų užduotėlės....nu....maniau planšetę išmesiu per langą...kartu su stalu....kada į mokyklą protest.gif

Aš tokia dėkinga ir laiminga, kad tas vaiks į šūlę ein.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 09, 20:47)
O man jie gražūs! 😁🙈
Papildyta:

Aš tokia dėkinga ir laiminga, kad tas vaiks į šūlę ein.

blyn, šią sav mus apklausė, sakiau darysiu, eisim, klausysiu, būsiu labai, labai gera......

ir TYLA.....LRT paskelbtas sąrašas, Kaune tik kelios mokyklos ir mūsų ten nėr...tai kam čia klausinėjo blink.gif ar tiesiog patogiau nieko nedaryt, nes jokios atsakomybės unsure.gif
Atsakyti
...kada į mokyklą protest.gif

Ryt biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 20:52)
blyn, šią sav mus apklausė, sakiau darysiu, eisim, klausysiu, būsiu labai, labai gera......

ir TYLA.....LRT paskelbtas sąrašas, Kaune tik kelios mokyklos  ir mūsų ten nėr...tai kam čia klausinėjo blink.gif  ar tiesiog patogiau nieko nedaryt, nes jokios atsakomybės unsure.gif

Žinokit labai daug nuo mokyklos valdžios priklauso, ten tiek daug reikalų. Tikrai ne bet kas ryžtasi. Plius bendruomenės palaikymas, jei jo nėra - joks dyrikas nesiims atsakomybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 kovo 2021 - 20:55
QUOTE(r@mke @ 2021 03 09, 15:34)
Ryskiai vaistine nepaskaiciavo kiekio biggrin.gif

Db kai atsisius, tai gales apsizenyt su tais kremais 🤣

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 09, 17:23)
čia apsirūkyt reik, kad suprastum, kas parašyta?  biggrin.gif ar telefonas paredagavo?  biggrin.gif

🙈🙈🙈🙈🙈

Dariau su mažuoju anglų užduotėlės....nu....maniau planšetę išmesiu per langą...kartu su stalu....kada į mokyklą protest.gif

Zinok su tevu poziuriu nekas.. Kiek pazistu Kaune kas gavo apklausos anketas ar sutiks testuotis atsake ne.. Nesuvokiu visiskai. Matyt patinka is namu dirbt su vaikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 kovo 2021 - 21:01
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 21:00)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 20:00)
🙈🙈🙈🙈🙈
Zinok su tevu poziuriu nekas.. Kiek pazistu Kaune kas gavo apklausos anketas ar sutiks testuotis atsake ne.. Nesuvokiu visiskai. Matyt patinka is namu dirbt su vaikais...

o kurios mokyklos Kaune turėtų pradėti dirbti mišriu būdu? Nieko negirdėjau.
Maniškiui tai labiau patinka mokytis nuotoliniu būdu, mums problemų irgi dėl jo mokslų nekyla, tik tas sėdėjimas visą dieną prie kompo mane varo į neviltį.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 22:00)
Matyt patinka is namu dirbt su vaikais...

Net neabejoju, kad tikrai tame tiesos yra.

Šian vyrui sakau, va čia tik skaitau, kiek visi vaikšto sportuoja... o kur jie? Bet kuriuo paros metu išeik - gi tuščia. Mes vakarais einam, tai vos vienas kitas su šunim. Žmonės net neina į lauką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 09, 21:22)

Šian vyrui sakau, va čia tik skaitau, kiek visi vaikšto sportuoja... o kur jie? Bet kuriuo paros metu išeik - gi tuščia. Mes vakarais einam, tai vos vienas kitas su šunim. Žmonės net neina į lauką  unsure.gif

Neabejoju, kad maximose 🤣
Beje kur tu cia tiek visko skaitai 🤔
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 09, 21:22)

Šian vyrui sakau, va čia tik skaitau, kiek visi vaikšto sportuoja... o kur jie? Bet kuriuo paros metu išeik - gi tuščia. Mes vakarais einam, tai vos vienas kitas su šunim. Žmonės net neina į lauką  unsure.gif

Aš kaip nabagė kas antrą dieną prie kompo su treneriu maskatuoju 🙈 šiand variau į kirpyklą tai praleidau. Užtat bais graži grįžau, gaila net miegot eit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 21:29)
Neabejoju, kad maximose 🤣

Čia temoj juk visos ištisas mylias numina. Toks jausmas nieks nedirb, tik suka kilometrus biggrin.gif
Atsakyti
YOOX nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 22:29)

QUOTE(JMD @ 2021 03 09, 22:35)
Čia temoj juk visos ištisas mylias numina. Toks jausmas nieks nedirb, tik suka kilometrus  biggrin.gif

Va va, užtenka jau vien čia paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 09, 20:22)

na aš šiandien lygiai 9 km nuėjau pamariu ax.gif Sutikau žmonių, šiandien nedaug, bet savaitgaliais būdavo visai nemažai vaikštinėjančių. Beje, žvejai vis dar žvejoja ant marių ledo, nors prie kranto, jau kai kur vandens properšos.
Pasportuoju irgi namie, nusipirkus online abonementą impuls.
Man nepatinka tamsoje vaikštinėti, o ir šaltoka dar dabar, pavasarį ar vasarą kitas reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 09 kovo 2021 - 21:54