reikia pasidaryti kraujo tyrimus ir būtent feritino, o ne tik bendrą, tuomet ir matysit, ar ko reikia, nes geležies preparatų nereikėtų profilaktiškai vartoti. O ir dabar visi tyrimai daro, nereikia eit i polikliniką, nes feritino tyrimas vis vien mokamas, tai privačioje ne tiek daug ir kainuoja, o ir greičiau bei su komentarias atsiunčia į el. paštą rezultatus. Mano hemoglobinas būna dar kaip ir normoj, ant pačios žemiausios ribos, bet feritino (geležies) atsargų 0. Pirmą kartą buvo 4,7, tai net klausė gydytoja privačioj klinikoj, kiap jūs paeinate, bet tuomet ir būdavo, kad nei iš šio nei iš to galva susisuka vos ne iki apslobimo. Gėriau vaistus, nes papildai nepadeda tokiu atvejuAha zinau 🙂 siaip gelezies vaistu be gydytojo siuntimo ir nenusipirksi. Esu ir as panasiai turejus tai man juoduodavo jau akyse, kai gydytoja pamate rezultatus- irgi nesuprato kaip ant koju pastoviu 😀 reikia prisiruosti profilkatiniam patikrinimui. Kaip su masazais ir mankstom, kol neuzjo skausmai-vis tempiau guma 😀
Ir gal turit šį sijoną, atsiliepimai nėra ypatingi, bet man visai jis nieko
https://www.uniqlo.c...9SMA002000.html
oho, man ir būdavo temimai akyse, svaigūlys, niekaip nesupratau nuo ko...o va dabar kaip ir nepamenu, kraujas geras....
taip, man kai pora kartų susiuko galva vairuojant automobilį, gerai, kad vieną kartą nejudrioj gatvėj, o kitą kartą vakare, ir kai vidury gatvės ant stabdžių varai, nes jau slobsti, tuomet jau išsigandau ir pradėjau ieškot dėl ko toks svaigimas. Eilinį kartą užvedė ant kelio ne šeimos gydytoja , o pašaliniai žmonės, šį kartą kolegė
aš prieš daug metų klausiau daktarės dėl šito...irgi nieko....
taip, man kai pora kartų susiuko galva vairuojant automobilį, gerai, kad vieną kartą nejudrioj gatvėj, o kitą kartą vakare, ir kai vidury gatvės ant stabdžių varai, nes jau slobsti, tuomet jau išsigandau ir pradėjau ieškot dėl ko toks svaigimas. Eilinį kartą užvedė ant kelio ne šeimos gydytoja , o pašaliniai žmonės, šį kartą kolegė
buna, pilnai suprantu. Daug metu as pavasari uzkimdavau bet iki visisko balso netekimo. Vis pas seimos gydytoja nuejus-israsydavo kokiu vaistu nuo persalimo ir tiek ziniu. Kai tas pradejo kartotis kelis metus is eiles praktiskai tuo paciu metu, kaip dbr atsimenu kad pakliuvau pas Marozova (jis daznai smezuoja TV ir pan) tai vienineliam jam daejo mane pasiusti pas alergologa ir pasirodo man ne joks ne persalimas o baisine alergija nuo to laiko supratau kad verta pasivaiskcioti pas gydytojus ir dabar einu tik pas laiko patikrintus. Nes mane ir privaciai yra nugyde .
Nu kam jau kremo LT neliko, tai čia yra ;) https://www.dambiro....Hand-Cream-75ml
siuntimas 12,9 eu
nebent kooperuojame ir iš karto urmu, dėžę...tiesa, Gafsa, o tu dar gyrei kitas priemonės, kremai geri?
blyn, čia italų aš kažkada italijoje paprastoje parduotuvėj sau ir mamai pora kremų pričiupau, labai ten nesivarginau.... kaip patiko, ir mamai
https://www.dambiro....Idratante-50-ml
nežinau ar tiksliai toks, bet šis gamintojas, oi kaip užsimaniau...
jei kuri pirksite/rasite fainą pavasarinę vyrišką striukę
vyriški gaivūs kvepalai (be jokių dūmų, muskų ir sandalwoodo)
Faina - abstrakti savoka, reiktu vaizdines medziagos.
Oxygene Homme Lanvin
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.beachbunny.com
www.loft.com - 50%
www.anntaylor.com - 60%
www.anntaylorfactory.com - 40%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com