Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

reikia pasidaryti kraujo tyrimus ir būtent feritino, o ne tik bendrą, tuomet ir matysit, ar ko reikia, nes geležies preparatų nereikėtų profilaktiškai vartoti. O ir dabar visi tyrimai daro, nereikia eit i polikliniką, nes feritino tyrimas vis vien mokamas, tai privačioje ne tiek daug ir kainuoja, o ir greičiau bei su komentarias atsiunčia į el. paštą rezultatus. Mano hemoglobinas būna dar kaip ir normoj, ant pačios žemiausios ribos, bet feritino (geležies) atsargų 0. Pirmą kartą buvo 4,7, tai net klausė gydytoja privačioj klinikoj, kiap jūs paeinate, bet tuomet ir būdavo, kad nei iš šio nei iš to galva susisuka vos ne iki apslobimo. Gėriau vaistus, nes papildai nepadeda tokiu atveju
Aha zinau 🙂 siaip gelezies vaistu be gydytojo siuntimo ir nenusipirksi. Esu ir as panasiai turejus tai man juoduodavo jau akyse, kai gydytoja pamate rezultatus- irgi nesuprato kaip ant koju pastoviu 😀 reikia prisiruosti profilkatiniam patikrinimui. Kaip su masazais ir mankstom, kol neuzjo skausmai-vis tempiau guma 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 09 kovo 2021 - 14:01
ar esate kuri pirkusi uniqlo 3D KNIT COTTON SWEATER? Ar faini, kaip dydis ir ar labai sunkūs?
Ir gal turit šį sijoną, atsiliepimai nėra ypatingi, bet man visai jis nieko
https://www.uniqlo.c...9SMA002000.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 09, 13:50)
Mano visada buvo labai mažas hemaglobinas, feritinas. Praeitą vasarą akyse aptemdavo, kai stodavausi, galva sukdavosi. Tai arklio dozėm geležį gėriau. Ir dabar vis išgeriu kartais po tebletką. Dėl to ir plaukų netekau. Buvo trys, liko 1.

oho, man ir būdavo temimai akyse, svaigūlys, niekaip nesupratau nuo ko...o va dabar kaip ir nepamenu, kraujas geras....
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 09, 12:59)
😀 reikia prisiruosti profilkatiniam patikrinimui. Kaip su masazais ir mankstom, kol neuzjo skausmai-vis tempiau guma 😀

taip, man kai pora kartų susiuko galva vairuojant automobilį, gerai, kad vieną kartą nejudrioj gatvėj, o kitą kartą vakare, ir kai vidury gatvės ant stabdžių varai, nes jau slobsti, tuomet jau išsigandau ir pradėjau ieškot dėl ko toks svaigimas. Eilinį kartą užvedė ant kelio ne šeimos gydytoja doh.gif , o pašaliniai žmonės, šį kartą kolegė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 09 kovo 2021 - 14:27
QUOTE(regal @ 2021 03 09, 14:26)
taip, man kai pora kartų susiuko galva vairuojant automobilį, gerai, kad vieną kartą nejudrioj gatvėj, o kitą kartą vakare, ir kai vidury gatvės ant stabdžių varai, nes jau slobsti, tuomet jau išsigandau ir pradėjau ieškot dėl ko toks svaigimas. Eilinį kartą užvedė ant kelio ne šeimos gydytoja  doh.gif , o pašaliniai žmonės, šį kartą kolegė

aš prieš daug metų klausiau daktarės dėl šito...irgi nieko....
Atsakyti
yra leidziama gelezis, mano kolege sprtininke, tai pries maratona varo gelezi ir VitC, kad geriau savintu, tai zinau, ji pasikelia normaliai ja.
Atsakyti

taip, man kai pora kartų susiuko galva vairuojant automobilį, gerai, kad vieną kartą nejudrioj gatvėj, o kitą kartą vakare, ir kai vidury gatvės ant stabdžių varai, nes jau slobsti, tuomet jau išsigandau ir pradėjau ieškot dėl ko toks svaigimas. Eilinį kartą užvedė ant kelio ne šeimos gydytoja doh.gif, o pašaliniai žmonės, šį kartą kolegė

buna, pilnai suprantu. Daug metu as pavasari uzkimdavau bet iki visisko balso netekimo. Vis pas seimos gydytoja nuejus-israsydavo kokiu vaistu nuo persalimo ir tiek ziniu. Kai tas pradejo kartotis kelis metus is eiles praktiskai tuo paciu metu, kaip dbr atsimenu kad pakliuvau pas Marozova (jis daznai smezuoja TV ir pan) tai vienineliam jam daejo mane pasiusti pas alergologa ir pasirodo man ne joks ne persalimas o baisine alergija  :huh2: nuo to laiko supratau kad verta pasivaiskcioti pas gydytojus ir dabar einu tik pas laiko patikrintus. Nes mane ir privaciai yra nugyde .  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 08:25)
neber jau jusu kremo biggrin.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 09:08)
jepšikmat....miške vaikštant gaunu žinutę, kad atsirado prekė.....pareinu namo jau nėr.....ir vėl "Žaibas Makvynas" pasidarbavo biggrin.gif

Nu kam jau kremo LT neliko, tai čia yra ;) https://www.dambiro....Hand-Cream-75ml
Atsakyti
Dr. Martens basutės 11 dydžio $52.48 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 03 09, 14:50)
Nu kam jau kremo LT neliko, tai čia yra ;) https://www.dambiro....Hand-Cream-75ml

siuntimas 12,9 eu

nebent kooperuojame ir iš karto urmu, dėžę...tiesa, Gafsa, o tu dar gyrei kitas priemonės, kremai geri?

blyn, čia italų aš kažkada italijoje paprastoje parduotuvėj sau ir mamai pora kremų pričiupau, labai ten nesivarginau.... kaip patiko, ir mamai

https://www.dambiro....Idratante-50-ml

nežinau ar tiksliai toks, bet šis gamintojas, oi kaip užsimaniau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 09 kovo 2021 - 15:26
QUOTE(obuoline @ 2021 03 09, 12:03)
reikia rekomendacijų:
jei kuri pirksite/rasite fainą pavasarinę vyrišką striukę
vyriški gaivūs kvepalai (be jokių dūmų, muskų ir sandalwoodo) biggrin.gif

Faina - abstrakti savoka, reiktu vaizdines medziagos.
Oxygene Homme Lanvin
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.loft.com - 50%
www.anntaylor.com - 60%
www.anntaylorfactory.com - 40%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com