Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 09, 12:15)
visada imdavau viesbuti centre kad galeciau nueit apsishopint uniqlo biggrin.gif </p>

Svajoju, jau kai leis rautis kur, Uniqlo pardėj pusdienį praleisiu wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 03 09, 09:35)
Prisijungiau victory.gif  biggrin.gif

4u.gif ėmiau lietpaltį...dabar svarbu neiškrist bus biggrin.gif
Atsakyti
Joesnewbalance kodukas gal 15 proc yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 03 09, 12:32)
4u.gif  ėmiau lietpaltį...dabar svarbu neiškrist bus  biggrin.gif

O kaip fainai bigsmile.gif To ir linkiu 😉😁! Ir siaip , kad lb patiktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 09, 12:50)
o i lauka tavo vaikai neina???? maniskio neimanoma namo parvaryt  biggrin.gif

baisu sakyt, uzsideda striuke sunus ant maikes ir eina, o jei ant klanu deda termo ir sniego kostiuma va tep va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 10:01)
jei greito efekto reik, yra su lašaline lašinami kažkokie, brangūs, 1 ampolė apie 16-18 eu...bet man tos lašalinės br....plius kažkaip galvą skaudėt pradėjo po lašinimo....geriau geriamas

viena ampulė 30eurų, jei klinikoje perki... Žodžiu, paguli po lašelkę, susimoki 200, bent man paskui net dvi savaites migrenos nebuvo, patikėt negalėjau, kol mm neatėjo.
ir vieno karto neužtenka, reikia po mėnesio kartoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 09 kovo 2021 - 13:09

viena ampulė 30eurų, jei klinikoje perki... Žodžiu, paguli po lašelkę, susimoki 200, bent man paskui net dvi savaites migrenos nebuvo, patikėt negalėjau, kol mm neatėjo.

Zinau as jas, dar litais pamenu tiek kainavo kai mane gelbejo nuo mazakraujystes po apsinuodijimo bet jau tokios kur mazai truko iki kraujo perpylimo. Bet siuo metu tai paprastai man uztenka geriamos gelezies pagert reguliariai. 

Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 03 09, 13:06)

nu žinok neatsimenu tiksliai, pamenu kad nemažai kainuoja, bet gydytoja minėjo lyg pakankamai naujos rinkoje....va kai ne medikas, tai kai visada tik sapaliojimas gaunasi....juokdavausi iš močiučių kai vaistus perka ir prašo parodyti dėžutę, kad atsimintu tas ar ne tas...o prieš savaitę pati taip išsidirbinėjau, rodė visas dėžutes ką turi pagal ligąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 13:30)
nu žinok neatsimenu tiksliai, pamenu kad nemažai kainuoja, bet gydytoja minėjo lyg pakankamai naujos rinkoje....va kai ne medikas, tai kai visada tik sapaliojimas gaunasi....juokdavausi iš močiučių kai vaistus perka ir prašo parodyti dėžutę, kad atsimintu tas ar ne tas...o prieš savaitę pati taip išsidirbinėjau, rodė visas dėžutes ką turi pagal ligąsmile.gif

ai, tai aš galiu ir pavadinimą pasakyt, jos tikrai naujos rinkoje, kita vertus gi nepulsit lėkt, be gydytojo paskyrimo negausit tos lašelkos.
Šiaip baisiai brangu.

Ačiū už Ann Taylor kašmyrą, jau koks fainas jis man ir kaip džiaugiuos neėmus mažesnio dydžio, ant manęs kaip nulietas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2021 03 09, 12:34)
Joesnewbalance kodukas gal  15 proc yra?  4u.gif

nera
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 09, 08:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72797098" data-time="1615275583"><div><p>nepavydėk, pati šalia ąžuolyno...tiesiog pradėk...man ir energijos daugiau dėl to kad vaikščiot pradėjau....tiesa, o geležies nereik pagerti tau? iš IHERB tokią kompleksinę pagėriau, atsistatė, nes kraujas jau labai nekoks buvo....po pietų jau lūždavau, nieko nenorėdavau...</p></div></blockquote><p>pasidalinkite ka gerete. As kasmet darydavau kraujo tyrimus bet jau antri metai nebuvus nes gi pandemija  huh.gif​ o jauciu kad jau pradeda svaigti galva, bus gelezies trukumas. </p>

reikia pasidaryti kraujo tyrimus ir būtent feritino, o ne tik bendrą, tuomet ir matysit, ar ko reikia, nes geležies preparatų nereikėtų profilaktiškai vartoti. O ir dabar visi tyrimai daro, nereikia eit i polikliniką, nes feritino tyrimas vis vien mokamas, tai privačioje ne tiek daug ir kainuoja, o ir greičiau bei su komentarias atsiunčia į el. paštą rezultatus.
Mano hemoglobinas būna dar kaip ir normoj, ant pačios žemiausios ribos, bet feritino (geležies) atsargų 0. Pirmą kartą buvo 4,7, tai net klausė gydytoja privačioj klinikoj, kiap jūs paeinate, bet tuomet ir būdavo, kad nei iš šio nei iš to galva susisuka vos ne iki apslobimo. Gėriau vaistus, nes papildai nepadeda tokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 09, 14:40)
Gėriau vaistus, nes papildai nepadeda tokiu atveju

Mano visada buvo labai mažas hemaglobinas, feritinas. Praeitą vasarą akyse aptemdavo, kai stodavausi, galva sukdavosi. Tai arklio dozėm geležį gėriau. Ir dabar vis išgeriu kartais po tebletką. Dėl to ir plaukų netekau. Buvo trys, liko 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 kovo 2021 - 13:50