Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2021 03 08, 23:13)
Uniqlo nesusirenka?

Prisijungiau victory.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 09:21)
miske reik issijungt garsa ir megautis vaikstinejimu <3 siaip tiesa pasakius pavydziu kad judat, as atsikeliu nusliukinu be gyvybes zenklu prie kompo, vakare i dusa ir i lova... siaubingas periodas  unsure.gif

nepavydėk, pati šalia ąžuolyno...tiesiog pradėk...man ir energijos daugiau dėl to kad vaikščiot pradėjau....tiesa, o geležies nereik pagerti tau? iš IHERB tokią kompleksinę pagėriau, atsistatė, nes kraujas jau labai nekoks buvo....po pietų jau lūždavau, nieko nenorėdavau...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 10:21)
miske reik issijungt garsa ir megautis vaikstinejimu <3 siaip tiesa pasakius pavydziu kad judat, as atsikeliu nusliukinu be gyvybes zenklu prie kompo, vakare i dusa ir i lova... siaubingas periodas  unsure.gif

O Samanė pati pasivaikšto? unsure.gif
Aš tai noriu-nenoriu, imu šunį vakare į varau ratą į Santaką. Nes kitaip irgi tik 100 žingsnių tesurinkčiau maršrutu kompas-dušas-lova...
Atsakyti

nepavydėk, pati šalia ąžuolyno...tiesiog pradėk...man ir energijos daugiau dėl to kad vaikščiot pradėjau....tiesa, o geležies nereik pagerti tau? iš IHERB tokią kompleksinę pagėriau, atsistatė, nes kraujas jau labai nekoks buvo....po pietų jau lūždavau, nieko nenorėdavau...

pasidalinkite ka gerete. As kasmet darydavau kraujo tyrimus bet jau antri metai nebuvus nes gi pandemija  :huh2:​ o jauciu kad jau pradeda svaigti galva, bus gelezies trukumas. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 09, 09:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72797098" data-time="1615275583"><div><p>nepavydėk, pati šalia ąžuolyno...tiesiog pradėk...man ir energijos daugiau dėl to kad vaikščiot pradėjau....tiesa, o geležies nereik pagerti tau? iš IHERB tokią kompleksinę pagėriau, atsistatė, nes kraujas jau labai nekoks buvo....po pietų jau lūždavau, nieko nenorėdavau...</p></div></blockquote><p>pasidalinkite ka gerete. As kasmet darydavau kraujo tyrimus bet jau antri metai nebuvus nes gi pandemija  huh.gif​ o jauciu kad jau pradeda svaigti galva, bus gelezies trukumas. </p>

hm...dingo jie, ar pakeitė pakavimą....
geriu Nature's Plus, Hema-Plex Sustained Release Tablets 30, dabar jau nuorodos neatidaro ir kitur nerandu, bet yra tos firmos:

https://www.iherb.co...-Softgels/73608
savo dėžutę jau išmečiau negaliu palyginti, kiek suprantu šitas 3 reik gert, man viena...bet mano apie 13 eu su centais kainavo...žodžiu toks kompleksas, čia kažkas rekomendavo, man padėjo.
jei greito efekto reik, yra su lašaline lašinami kažkokie, brangūs, 1 ampolė apie 16-18 eu...bet man tos lašalinės br....plius kažkaip galvą skaudėt pradėjo po lašinimo....geriau geriamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 09 kovo 2021 - 10:10
Laba, gal kas noretumet?
Jcrew silko nauja M dydzio palaidine.
28 eurai
[[URL=http://www.radikal.ru]vartotojo įkelta nuotrauka[/IMG]]My Webpage
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 03 09, 09:21)
Per tą Gafsą tuoj Uniqlo pardavimai kris bigsmile.gif.

tuoj pavarysiu as reklamos biggrin.gif labai myliu uniqlo uz minimalizma, kokybe ir tobulus modelius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 09, 11:11)
tuoj pavarysiu as reklamos  biggrin.gif labai myliu uniqlo uz minimalizma, kokybe ir tobulus modelius.

koki dydi sunui perki dzemperiu? As bandau persiorentuot vyrų dydžiuose sūnui, dabar pabandžiau oldnavy dzmpus kelis L dydį žėsime ką gausime, jis nekenčia apteškių....

va j,crew gražuolis raudonas su juodais kvadratais džempas 14 dydžio, kai naujas guli, teuždėjo kelis kart, kai uždarė namie nuo rudens ir liko stalčiuje, o dabar jau mažas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 kovo 2021 - 10:14
QUOTE(kriisti @ 2021 03 09, 10:14)
koki dydi sunui perki dzemperiu? As bandau persiorentuot vyrų dydžiuose sūnui, dabar pabandžiau oldnavy dzmpus kelis L dydį žėsime ką gausime, jis nekenčia apteškių....

va j,crew gražuolis raudonas su juodais kvadratais džempas 14 dydžio, kai naujas guli, teuždėjo kelis kart, kai uždarė namie nuo rudens ir liko stalčiuje, o dabar jau mažas  blink.gif

Vyriska S
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 03 09, 09:44)
O Samanė pati pasivaikšto? unsure.gif
Aš tai noriu-nenoriu, imu šunį vakare į varau ratą į Santaką. Nes kitaip irgi tik 100 žingsnių tesurinkčiau maršrutu kompas-dušas-lova...

Nepavaiksto pati, vyras vedzioja. As taip neturiu jegu kad net tingiu kur nors isjudet.. Prisiverst reikia, kai iseinu viskas ok, bet tas issiruosimas, nes tie darbai niekaip nesibaigia 😡
Atsakyti
Uniqlo yra gėris good.gif

Dabar pasiėmiau kostiumėlį.Tikiu,kad patiks smile.gif
https://www.uniqlo.c...785_color=COL08
https://www.uniqlo.c...-...ult&start=1

QUOTE(kriisti @ 2021 03 09, 10:14)
va j,crew gražuolis raudonas su juodais kvadratais džempas 14 dydžio, kai naujas guli, teuždėjo kelis kart, kai uždarė namie nuo rudens ir liko stalčiuje, o dabar jau mažas  blink.gif

O ko namie neduodi puoštis biggrin.gif ? Paskui vis tiek už kapeikas tenka pardavinėt.
Atsakyti
PARDUODU ETRO akinukus. Visi po 30 eur. Yra akinių dėžutės

LIKO TIK ŠIE 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.nordstro...43?color=HAVANA
Atsakyti