QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 09, 09:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72797098" data-time="1615275583"><div><p>nepavydėk, pati šalia ąžuolyno...tiesiog pradėk...man ir energijos daugiau dėl to kad vaikščiot pradėjau....tiesa, o geležies nereik pagerti tau? iš IHERB tokią kompleksinę pagėriau, atsistatė, nes kraujas jau labai nekoks buvo....po pietų jau lūždavau, nieko nenorėdavau...</p></div></blockquote><p>pasidalinkite ka gerete. As kasmet darydavau kraujo tyrimus bet jau antri metai nebuvus nes gi pandemija
o jauciu kad jau pradeda svaigti galva, bus gelezies trukumas. </p>
hm...dingo jie, ar pakeitė pakavimą....
geriu Nature's Plus, Hema-Plex Sustained Release Tablets 30, dabar jau nuorodos neatidaro ir kitur nerandu, bet yra tos firmos:
https://www.iherb.co...-Softgels/73608
savo dėžutę jau išmečiau negaliu palyginti, kiek suprantu šitas 3 reik gert, man viena...bet mano apie 13 eu su centais kainavo...žodžiu toks kompleksas, čia kažkas rekomendavo, man padėjo.
jei greito efekto reik, yra su lašaline lašinami kažkokie, brangūs, 1 ampolė apie 16-18 eu...bet man tos lašalinės br....plius kažkaip galvą skaudėt pradėjo po lašinimo....geriau geriamas