Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2021 03 09, 06:02)
atsirado ranku kremas mano vaistineje tai keliausi is pat ryto, nes ana karta neliko:)

Ir aš su šita žinia atėjau biggrin.gif
https://www.manovais...nku-kremas-75ml
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 03 09, 07:59)

neber jau jusu kremo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 08:25)

Prekybos taškai ir tiekėjai turbūt sutrikę, kas daros blink.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 03 09, 08:29)
Prekybos taškai ir tiekėjai turbūt sutrikę, kas daros blink.gif.

lotuliukas.gif uzsipirkit, tuoj kels kaina
Atsakyti

vyras isejo sportuoti su sunimi 6 val ryto, permeciau emeilus aha yra kremu, pasidariau kavos galvoju palata atsilkels ir vel ispirks, reikia pirkti uzsisakiau 3 ir toliau rami nuejau knyga skaityti ir ka  jau nebera, tai zodziu cia au bet kokiu klausimu galima kreiptis

Atsakyti
Kaip aš noriu tų geltonų Martensų wub.gif
Nu bet nereikia, sidabrinių dar nesunešiojus visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 03 09, 08:51)
<p>vyras isejo sportuoti su sunimi 6 val ryto, permeciau emeilus aha yra kremu, pasidariau kavos galvoju palata atsilkels ir vel ispirks, reikia pirkti uzsisakiau 3 ir toliau rami nuejau knyga skaityti ir ka  jau nebera, tai zodziu cia au bet kokiu klausimu galima kreiptis</p>

man tai vis įdomu ką Gafsa? jau prisistatė tiekėjui kaip pagrindinė mega influencerė? tuoj žiūrėk kokią kaukytę pareklamuos, tada dar kremuką pėdoms biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 09, 08:25)

jepšikmat....miške vaikštant gaunu žinutę, kad atsirado prekė.....pareinu namo jau nėr.....ir vėl "Žaibas Makvynas" pasidarbavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 09, 08:57)
man tai vis įdomu ką Gafsa? jau prisistatė tiekėjui kaip pagrindinė mega influencerė? tuoj žiūrėk kokią kaukytę pareklamuos, tada dar kremuką pėdoms biggrin.gif  biggrin.gif

Per tą Gafsą tuoj Uniqlo pardavimai kris bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 09, 09:08)
jepšikmat....miške vaikštant gaunu žinutę, kad atsirado prekė.....pareinu namo jau nėr.....ir vėl "Žaibas Makvynas" pasidarbavo biggrin.gif

miske reik issijungt garsa ir megautis vaikstinejimu <3 siaip tiesa pasakius pavydziu kad judat, as atsikeliu nusliukinu be gyvybes zenklu prie kompo, vakare i dusa ir i lova... siaubingas periodas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 kovo 2021 - 09:21

as tik tris uzsipirkau;))) 

Atsakyti