Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

pabandykit levis curvy ir 30 ilgį, aš iki levis praktiškai nenešiojau džinsų, nes visų reikėdavo siaurinti liemenį ir tumpinti. Yra taip pasiaurintų per liemenį, kad taip ir liko nenešioti.

dekui, pabandysiu  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 07, 22:50)
Konkrečiai šitų nepirkau, bet pirkau pora kitų. Nešioju 30-31 džinsų dydį, bldwn pirkau 32, tai pats tas per visur. Odines pirkau 31, pataikiau.

O jei prie komentaro rašo didinti džinsai, tikėti kažin? Nes yra 29 arba 32, nežinau ką daryti,o noriu tiesių laisvesnių biggrin.gif Gavau ir aš odines 31 dydžio, pats tas į 30 netilpčiau unsure.gif
https://www.nordstro...5335?color=MDCB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 08 kovo 2021 - 10:54
Turiu krepsy Timberland 8US ir 10US, gal kas norit papiktintu?
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 03 08, 10:49)
O jei prie komentaro rašo didinti džinsai, tikėti kažin? Nes yra 29 arba 32, nežinau ką daryti,o noriu tiesių laisvesnių biggrin.gif  Gavau ir aš odines 31 dydžio, pats tas į 30 netilpčiau unsure.gif
https://www.nordstro...5335?color=MDCB

va situs as 32 ir gavau. negrazu butu toks modelis braskantis.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 08, 12:04)

Supratau. P ax.gif atinka jums vaizdas kaip jie atrodo ant jūsų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 08, 12:04)

Tai reiškia visai nedidinti.
galvojau ir aš nugriebti, bet mano dydžio nėra unsure.gif
negamina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 08 kovo 2021 - 11:12

698 dalinsimės iki trečiadienio, nuo ketvirtadienio atostogausiu ir būsiu pasikiama jau tik kitą savaitę. Paskubėkit su mokėjimais! Šiandien galinamės beveik visą dieną su trumpom pertraukom  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 03 08, 11:09)
Supratau. P ax.gif atinka jums vaizdas kaip jie atrodo ant jūsų? bigsmile.gif

Visiskai
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 03 08, 12:14)
<p><strong>698 dalinsimės iki trečiadienio, nuo ketvirtadienio atostogausiu ir būsiu pasikiama jau tik kitą savaitę. Paskubėkit su mokėjimais! Šiandien galinamės beveik visą dieną su trumpom pertraukom  4u.gif</strong> </p>

o kaip su 699 kas dalins?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 08, 10:34)
man ON dzinsai buvo patzs prasciausi kokius tik esu pirkus. bet irgi tik vienus turejau bet daugiau bandzt nenorejau.

Turiu ON labai teisingus džinsus. Nėr jokių pretenzijų. Bet perkant, labai žiūriu į audinio sudėti, nepatinka, jei ten medvilnės tik koks 70%, man jau įtartina kas te per džinsai bus unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 03 08, 12:42)
Turiu ON labai teisingus džinsus. Nėr jokių pretenzijų. Bet perkant, labai žiūriu į audinio sudėti, nepatinka, jei ten medvilnės tik koks 70%, man jau įtartina kas te per džinsai bus unsure.gif.

turiu dzinsus, kur poliesterio 27 proc elastano 2 ir dar kazko. labai patogus. nepaprastai. patys mylimiausi. man tu vien medvilniniu dratiniu, kur stori kaip lasiniai, as ju tiesiog nekenciu unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

reikia nuomonės: nesu turėjusi tokio tipo striukių - čia tipo gerai? biggrin.gif ar ne per didelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 08 kovo 2021 - 13:04