Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dabartė @ 2021 03 08, 09:46)
Labas rytas! Ar 698 siuntos kvietimai atsiimti buvo siųsti? Lyg viską sumokėjau  ax.gif

Man irgi smalsu, nes neradau kvietimo pašte..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 08, 08:46)
hmmmm  rolleyes.gif ok, pirksiu laka, maza kieki, paziuresiu ar pasiteisins. viena mano sekama amerikonka ji naudoja panasiai i mano plaukuosenai, tai maz ir man pavyks but tokiai visa diena. nes nuo to svorio plauku, vakare buna lepioska.
Papildyta:

kiek pirkau sau, vaikui, mamai, problemu nepastebejau.

As gal dzinsams bjauriai reikli, mano mylimiausias drabuzis.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 08, 10:03)
As gal dzinsams bjauriai reikli, mano mylimiausias drabuzis.

na nzn. vieniem labiau groja brandas, kitiem medziaga. man groja patogumas, o uniqlo man labai patogus. tik siaip, ka pastebejau, uniqlo susidevi greit. labai minksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 kovo 2021 - 10:10
QUOTE(spygliz @ 2021 03 07, 21:10)
Dioro patiko man kokybe... Grazius ir tu emei kiek pamenu
Jei kas parduotu tokius 30 dydzio, laukciau issisiepus 😁

as manau kad ir i mazesnius tilptumete, man nesiojanciai 27, 27 dydis, tik noretusi turbut 28, vos uzsisegiau
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Man pvz neimanoma nusipirkt dzinsu nematavus. Nezinau kas su manim yra, kad jau kojos ilgos visu tai esu apsipratus bet vienais metais nusiperku zaros 36, vos sikna ikisu, simet pasiemiau kitos spalvos, visas atsiknoje, teko grazint  :hmm: uniqlo jegginsus turiu tai tokie pasiltinti visai smagus o dbr va levis laukiu is tu sale, beveik garantuoju kad netiks  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 08, 10:08)
na nzn. vieniem labiau groja brandas, kitiem medziaga. man groja patogumas, o uniqlo man labai patogus. tik siaip, ka pastebejau, uniqlo susidevi greit. labai minksti.

Man labiausiai medziaga- turi but medvilne teisinga, skiniams max 2 proc. elastano- ir sukirpimas. Ai, dar spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 08, 10:11)
<p>Man pvz neimanoma nusipirkt dzinsu nematavus. Nezinau kas su manim yra, kad jau kojos ilgos visu tai esu apsipratus bet vienais metais nusiperku zaros 36, vos sikna ikisu, simet pasiemiau kitos spalvos, visas atsiknoje, teko grazint  hmm.gif uniqlo jegginsus turiu tai tokie pasiltinti visai smagus o dbr va levis laukiu is tu sale, beveik garantuoju kad netiks  biggrin.gif​ </p>

man ir su džinsais tas pats, puse tupi spintoje, imi OLD NAVY ta patį 12 dydį: vieni maži, kiti dideli....kartais būna idealiai
Atsakyti
Gafsa,o tu pagal vienus turimus uniqlo džinsus nenutark,kad visi blogi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 08, 10:18)
man ir su džinsais tas pats, puse tupi spintoje, imi OLD NAVY ta patį 12 dydį: vieni maži, kiti dideli....kartais būna idealiai

man ON dzinsai buvo patzs prasciausi kokius tik esu pirkus. bet irgi tik vienus turejau bet daugiau bandzt nenorejau.
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2021 03 08, 09:10)
as manau kad ir i mazesnius tilptumete, man nesiojanciai 27, 27 dydis, tik noretusi turbut 28, vos uzsisegiau
vartotojo įkelta nuotrauka

labai gražiai atrodo 4u.gif , o kad neužsisega- nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 03 08, 10:31)
Gafsa,o tu pagal vienus turimus uniqlo džinsus nenutark,kad visi blogi  biggrin.gif

Nesakau, kad blogi, tik nedziugina, vargu ar bandysiu dar. Sukirpti prastai, palei siules kazkaip traukia, per minksti, zodziu- ne man.
Cia panasiai kaip su AE- visoms patinka, o as nesuprantu, kame ju gerumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 08 kovo 2021 - 10:44
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 08, 09:11)
<p>Man pvz neimanoma nusipirkt dzinsu nematavus. Nezinau kas su manim yra, kad jau kojos ilgos visu tai esu apsipratus bet vienais metais nusiperku zaros 36, vos sikna ikisu, simet pasiemiau kitos spalvos, visas atsiknoje, teko grazint  hmm.gif uniqlo jegginsus turiu tai tokie pasiltinti visai smagus o dbr va levis laukiu is tu sale, beveik garantuoju kad netiks  biggrin.gif​ </p>

pabandykit levis curvy ir 30 ilgį, aš iki levis praktiškai nenešiojau džinsų, nes visų reikėdavo siaurinti liemenį ir tumpinti. Yra taip pasiaurintų per liemenį, kad taip ir liko nenešioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 08 kovo 2021 - 10:43