Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Spyglelis @ 2021 01 01, 21:58)
Tai kai apkepat gerai iš abiejų pusiu, tada tiems, kuriems reikia be raudonumo ir kraujo, dedat į kokį inda stiklinį, molinį ir apsukat folija, aš dar į rankšluostuką įsukau ir po 5 min- nei kraujo, nei raudonumo, o puiki mėsytė!

Tiks man ir Gafsos sasiska 🤣🤣🤣
Atsakyti
O šilkiniai nėra skysti? Glamžūs? Taip įdomu ax.gif
Buvau skaičius, kad lyg storesnis šilkas.
Atsakyti

Nespėsiu parašyti šiandien visom kvietimo, bet rytoj susimokėjusių lauksiu nuo 10 iki 13 ir vakarop nuo 16 iki 20 h.  :4u: 

Atsakyti

Kodėl netiko? Ar atitinka dydį? Laukiu tokios S dydžio ax.gif

Netinka man toks modelis, toks platus neiremintas virsus

Atsakyti
Dzemuškinai, kokios žinios dėl Kauno siuntos 😊😇
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 01 01, 22:25)
Žinau, kad man jie tikrai tiktų prie veido spalvos, bet prie kokių  rūbų?  unsure.gif  biggrin.gif daugiau nei džinsai ir mėlynos kelnės nesugalvoju  biggrin.gif žodžiu vieniši ir rėkiantys. Nu bet bais gražūs, bent jau toj parduotuvės fotkėj  biggrin.gif ąą

Pirkau navy kelnes klasikines prie jų 🤣 ir neabejoju kad prie visų džinsų bus liuks, svarbu dydis tiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 01 sausio 2021 - 23:03
QUOTE(JMD @ 2021 01 01, 21:49)
O aš nesupratau vištų niekada, žirafų ir ožkų nesuprantu dabar biggrin.gif su manim kažkas ne taip?  blink.gif

Aš iš senesnės Jcrew kolekcijos prisipirkau žiedų, auskarų su žirafom, bezdžionėm, liūtais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 01, 23:12)
Aš iš senesnės Jcrew kolekcijos prisipirkau žiedų, auskarų su žirafom, bezdžionėm, liūtais  biggrin.gif

Buvau durna nepirkau. Smaugciau tave parduot, bet su tavo kudais pirštais man net ant mažojo netiktų...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 00:12)
Aš iš senesnės Jcrew kolekcijos prisipirkau žiedų, auskarų su žirafom, bezdžionėm, liūtais  biggrin.gif

Vat tuos ir aš mielai nešioju 😍👍 Bet va skudurai su ta fauna dar kabo, laukia savo eilės rolleyes.gif Dar musmirių nepasijamiau biggrin.gif

Linkiu 2021-iais
...kad CORONA vėl tik alus būtų...
...kad sutikus žmogų eitum žingsnį į priekį, o ne atgal...
...kad teigiami testo rezultatai būtų tik vaikams mokykloje...
...kad izoliuoti būtų tik elektros laidai...
...kad žmonės su kaukėmis būtų tik per užgavėnes...
...kad Donaldas vėl tik ančiukas būtų...
Su Naujaisiais!!🥂🎊🎉😘

Pajūrys šventė atsargiai, santūriai, bet su daug fejerverkų 🤪🥳
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 02, 01:13)
Buvau durna nepirkau. Smaugciau tave parduot, bet su tavo kudais pirštais man net ant mažojo netiktų...

Vat situ tai neparduociau niekaip, labai geri.
Atsakyti
Su Naujais! Būkit tiesiog laimingos 4u.gif

anksčiau diskutavot apie depiliacijas Aleksandrito lazeriu? kaip ten rezultatai? po keliu kartu? gal turit rekomendacijų Vilniuj?
Atsakyti

Susimokėjusių lauksiu nuo 10 iki 13 ir vakarop nuo 16 iki 20 h

Atsakyti
Labai ačiū už siuntinį, ko labiausiai laukiau, viskas supuolė į vieną krūvą biggrin.gif
Pagaliau šubačka gavau, everlane irgi super biggrin.gif o dar kiek smulkmenų sukrito... Ačiū !
Atsakyti