Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 01 01, 22:49)
O aš nesupratau vištų niekada, žirafų ir ožkų nesuprantu dabar biggrin.gif su manim kažkas ne taip?  blink.gif

Aš nei vištų nei žirafų irgi nepirkau, bet ožkos kažkaip užkabino, graži spalvinė gama, natūralus šilkas, kodėl nepabandžius ax.gif aišku, labiau patiktų abstraktūs raštai, ar kokiais nors impresionistų motyvais, bet gal ir jiems kada laikas ateis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 01 sausio 2021 - 21:03
QUOTE(Galla @ 2021 01 01, 21:01)
Aš nei vištų nei žirafų irgi nepirkau, bet ožkos kažkaip užkabino, graži spalvinė gama, natūralus šilkas, kodėl nepabandžius  ax.gif aišku, labai patiktų abstraktūs raštai, bet gal ir jiems kada laikas ateis  biggrin.gif

Man spalvos irgi labai gražios. Bet pamačiau tas ožkas tai net mintis nekilo. Dabar galvoju gal kažką praleidau biggrin.gif dar labai gražūs tie šilkiniai oranžiniai marškiniai įstrižom grandinėm. Bet tokio ryškumo blink.gif net akys bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 01 01, 21:16)
Iš Santariškių pas Eglę galėsiu vaziuoti tik kitą ketvirtadienį arba penktadienį, galiu kazkieno kartu paimti  4u.gif  jei kas iš šio rajono vaziuotų anksčiau, prašyčiau ir mano paimti, aš galėčiau iš sekančios dėžės parvežti  4u.gif

Carlin, suknelė unikali, nepirkau tik dėl to, kad poliesteris sudėtis, ožkų marškinių po tokio atsiliepimo dar labiau laukiu  biggrin.gif

Aš matyt per savaitgalį nuvažiuosiu, tad galėsiu ir Jūsų paimti, žodž kooperuojamės visos iš šios miesto pusės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2021 01 01, 23:22)
Aš matyt per savaitgalį nuvažiuosiu, tad galėsiu ir Jūsų paimti, žodž kooperuojamės visos iš šios miesto pusės  biggrin.gif

Labai ačiū, aš galėsiu visų iš kitos siuntos paimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 01, 17:27)
Net nepažįstu nieko, kas keptų gerai iškepusį  biggrin.gif

Pažįsti. Mane 😁 negaliu apie raudona mėsa ar dar kraują bėgantį lėkštej net pagalvot 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 01 sausio 2021 - 21:42
Ačiū už siuntinį 4u.gif viskas tiko ir patiko bigsmile.gif

Žvakės iš BBW visos savaip skaniai kvepiančios, išbandžius visas matysis, kuri labiausiai patiks. Paris caffe tai net neatidarius kvapas jautėsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 01, 21:41)
Pažįsti. Mane 😁 negaliu apie raudona mėsa ar dar kraują bėgantį lėkštej net pagalvot 🤣

Iš kur ten kraujas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 01, 21:55)
Iš kur ten kraujas?  biggrin.gif

Iš mėsos, nuo to rausvo skysčio net apetitas dingtų 😫🤪 pora kart esu pamačius šefu veidus kai pasakiau kad man pilnai iškeptą, vienas pasipūtelis net aiškino, kad gadinu mėsą. Ne jam gi valgyt 🤣
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 01, 22:41)

Tai kai apkepat gerai iš abiejų pusiu, tada tiems, kuriems reikia be raudonumo ir kraujo, dedat į kokį inda stiklinį, molinį ir apsukat folija, aš dar į rankšluostuką įsukau ir po 5 min- nei kraujo, nei raudonumo, o puiki mėsytė!
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 01, 22:57)
Iš mėsos, nuo to rausvo skysčio net apetitas dingtų 😫🤪 pora kart esu pamačius šefu veidus kai pasakiau kad man pilnai iškeptą, vienas pasipūtelis net aiškino, kad gadinu mėsą. Ne jam gi valgyt 🤣

As tau net neduociau gadint. Estum sosyskas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 01, 19:55)

Gavau ožkų smile.gif šilkiniai marškinukai tobuli. Suknelės modelis geras.

Labai gražu, Carlin!🌶️💃
Ožkų net nepastebėjau, kol taip nrpasakei 😄

QUOTE(JMD @ 2021 01 01, 21:05)
Man spalvos irgi labai gražios. Bet pamačiau tas ožkas tai net mintis nekilo. Dabar galvoju gal kažką praleidau  biggrin.gif dar labai gražūs tie šilkiniai oranžiniai marškiniai įstrižom grandinėm. Bet tokio ryškumo  blink.gif net akys bijo  biggrin.gif

Tie marškiniai ir man lb faini, bet irgi susilaikiau dēl spalvos. Nors vis dar rūpi man jie 😂, gražūs lb.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 01 01, 22:13)
Labai gražu, Carlin!🌶️💃
Ožkų net nepastebėjau, kol taip nrpasakei 😄
Tie marškiniai ir man lb faini, bet irgi susilaikiau dēl spalvos. Nors vis dar rūpi man jie 😂, gražūs lb.

Žinau, kad man jie tikrai tiktų prie veido spalvos, bet prie kokių rūbų? unsure.gif biggrin.gif daugiau nei džinsai ir mėlynos kelnės nesugalvoju biggrin.gif žodžiu vieniši ir rėkiantys. Nu bet bais gražūs, bent jau toj parduotuvės fotkėj biggrin.gif ąą
Atsakyti