Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2021 01 01, 18:31)
pamirštam klausimą.
Su naujais ir jus.

Su Naujais biggrin.gif 4u.gif
Net įdomu pasidarė, paskaičiau ką Beata pasakoja, tikrai sutinku, geriau mažiau, nei ilgiau, nes gaunasi mėsos pluta https://www.beatosvi...namu-salygomis/
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 31, 20:42)
Kur pirkot? Iš principo ten bet kà galima gamint.

Lidl'e pirkau - tikiuosi, kad nėra labai jau prastesnis už kokią Anovą ar pan... ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 01, 19:04)
Jei kas vyktų iš Jeruzalės, Bajorų, Santariškių ar pa. - prašyčiau ir mano paimti 4u.gif

Jei pavyks ir/ar nieks kitas nevyks iš šios pusės, gal mes paimsim...
Atsakyti
Sveikinu nuostabią Rudaplaukės komandą su Naujais 4u.gif Linkiu mokių ir neįkyrių pirkėjų biggrin.gif

Dėkoju šios bendruomenės narėms, kad dalinasi dealais, dydžiais, prekių aprašymais ir šiaip naudingais patarimais 4u.gif

Gavau kalną gėrybių, vyras vos panešė bigsmile.gif Pagrinde Jcrew ax.gif Man pasirodė, kad visos palaidinės yra didintos arba tokie ypač laisvi modeliai.

Mano 16-metė be amo nuo ožkų suknelės, nors pirkau ją labiau dėl bajerio rolleyes.gif

Laukiam, na labai laukiam, kad baigtųsi karantinas ir galėtumėm puoštis savo grožybėm ax.gif
Atsakyti
Niusss, atsiėmiau paskutinius Metų pirkinius. Jų tarpe buvo ir žvakė, kurią rinkaus be rekomendacijų. Vadinasi Winter. Tik atsinešiau maišą į automobilį, pašilo salonas, važiuoju, galvoju jezau kur čia koks restoranas su pyragaičiais šviežiais ar obuoliais ar gvazdikėliais, net neidentifikuoju tų natų, kažkoks burbulas tooookio gėrio 😱, taip jaukiai ir skaniai kvepia, alpstu. Niekaip nesugalvojau, kad čia toks žvakės kvapas biggrin.gif grįžau namo ir dabar sėdžiu nosį sukišus biggrin.gif palo santo baigiasi jau unsure.gif patiko man tie kvapai. Norėsiu dabar tos juodos turbūt, jedrionos biggrin.gif
Ačiū bitei darbštuolei Eglei!!! ❤
Atsakyti

Aciu komandai!!! Uz visus praeitus metus, ir is anksto dekoju uz ateinancius! Pati paciausia komanda, su kuria gera buti kartu jau daug metu.
Tuo paciu siulau netikusia man suknele, 20 eur, M dydis, Vilnius, siunciu [url=https://www.part.lt/perziura/56edaca3e574ac8d5d5f487b8d2565ea733.png]56edaca3e574ac8d5d5f487b8d2565ea733.png[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 01 sausio 2021 - 19:55
QUOTE(Alexia @ 2021 01 01, 17:18)
kiek laiko kepat steiką (gerai iškepusį) ?

Nekepam tokių. Bet šiaip vidinę temperatūrą geriausia matuot tokiu atveju, nes neaišku nei kur kepsit, nei kaip kepsit.

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 01, 17:27)
Net nepažįstu nieko, kas keptų gerai iškepusį  biggrin.gif

Aš pažinojau, bet jie visi paragavę rare arba medium rare daugiau nebekepdavo well done. Išpjova man išvis skaniausia tik pašildyta smile.gif

QUOTE(geliuke @ 2021 01 01, 18:46)
Lidl'e pirkau - tikiuosi, kad nėra labai jau prastesnis už kokią Anovą ar pan...  ax.gif

Aš turiu Lidl vakumatorių, tai labai patinka. Gal reiks ir šitą iš Lidl pasiimti.

Ačiū už siuntinį 4u.gif

Gavau ožkų smile.gif šilkiniai marškinukai tobuli. Suknelės modelis geras.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Iš Santariškių pas Eglę galėsiu vaziuoti tik kitą ketvirtadienį arba penktadienį, galiu kazkieno kartu paimti 4u.gif jei kas iš šio rajono vaziuotų anksčiau, prašyčiau ir mano paimti, aš galėčiau iš sekančios dėžės parvežti 4u.gif

Carlin, suknelė unikali, nepirkau tik dėl to, kad poliesteris sudėtis, ožkų marškinių po tokio atsiliepimo dar labiau laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 01 sausio 2021 - 20:30
QUOTE(geliuke @ 2021 01 01, 19:46)

Gerai, pasiderinam tada ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 01 01, 20:16)
Carlin, suknelė unikali, nepirkau tik dėl to, kad poliesteris sudėtis, ožkų marškinių po tokio atsiliepimo dar labiau laukiu  biggrin.gif

Ir labai jaučiasi po šilko ax.gif dar šiek tiek elektrinasi.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 01 01, 20:16)
Iš Santariškių pas Eglę galėsiu vaziuoti tik kitą ketvirtadienį arba penktadienį, galiu kazkieno kartu paimti  4u.gif  jei kas iš šio rajono vaziuotų anksčiau, prašyčiau ir mano paimti, aš galėčiau iš sekančios dėžės parvežti  4u.gif

Carlin, suknelė unikali, nepirkau tik dėl to, kad poliesteris sudėtis, ožkų marškinių po tokio atsiliepimo dar labiau laukiu  biggrin.gif

O aš nesupratau vištų niekada, žirafų ir ožkų nesuprantu dabar biggrin.gif su manim kažkas ne taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 01, 20:49)
O aš nesupratau vištų niekada, žirafų ir ožkų nesuprantu dabar biggrin.gif su manim kažkas ne taip?  blink.gif

Viskas gerai tongue.gif gi skonis draugų neturi biggrin.gif
Dėl suknelės pati kiek abejoju, bet modelis labai patinka.
Marškinėliai, vien dėl šilko verti dėmesio. Prie džinsų gerai bus.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 01 01, 19:50)
<p>Aciu komandai!!! Uz visus praeitus metus, ir is anksto dekoju uz ateinancius! Pati paciausia komanda, su kuria gera buti kartu jau daug metu.

Tuo paciu siulau netikusia man suknele, 20 eur, M dydis, Vilnius, siunciu vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Kodėl netiko? Ar atitinka dydį? Laukiu tokios S dydžio ax.gif
Atsakyti