Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

biggrin.gif ta š raidė...
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2020 12 31, 19:51)
O, geras, ačiū už receptą, reikės pabandyti. Ką dar sous vide gaminat? Vakar tik pradėjau naudotis  biggrin.gif

Sous vide verdam mini bulvytes, desras tas storas- paskui trumpam ant griliaus, esu virus pasteta stiklainiukuose- toks specifinis buvo ax.gif
Kiausinius- bet man nelabai, nes trynis kietesnis uz baltyma buna...
astunkojus ten verdam- tada grilius- tobula! lasisa, steikus, vistos gabaliukus, šonkaulius! wub.gif vienintelis kas nuvyle- tai anties krutineles... neliko to nuostabaus skonio, buvo minksta, bet tokia vientisa mase, kaip kokia šlapiankė... blink.gif
Žodžiu, daiktas geras, reik bandyti ;)
Atsakyti
Tegul Naujieji būna šviesūs,
Tebūna džiaugsmo jie pilni,
Te širdys vien į laimę tiesias,
Tebūna jie geri, geri …

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 31, 17:56)
<p>[quote name="Kriziukas" post="72760731"] Ai, aš palauksiu kol parašys, kad visos</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Manau pavedimo kopijas reikes permesti Linai kas mokes jau siandien po 16, nes uzsiskaitys tai tikrai tik pirmadieni.  Cia kam aktualu atsiimti savaitgali  4u.gif</p>

QUOTE(Alexia @ 2020 12 31, 18:31)
Na paskutinis pavedimas 16.33 gal dar uzsiskaitys

newyear.gif newyear.gif Su Naujaisiais 2021 metais. Gerų pirkinių visoms 4u.gif

Aš jau vakar virtuvėj užsižaidžiau, bet paskutinė sąskaita įkrito 17:34, tai jau ir nebesukau galvos, supratau, kad nespėsiu, apie pavedimo kopijas nepagalvojau biggrin.gif O ir temos jau nebuvo kada paskaityti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriziukas: 01 sausio 2021 - 13:03
Su Naujais!

Kauno 638 šį savaitgalį turbūt nesišviečia? smile.gif
Atsakyti
Kuo didžiausios sėkmės visai šauniajai komandai ir shopoholikėms Naujaisiais metais ! Stiprios sveikatos, palaikančių draugų ir artimųjų, įkvepiančių idėjų, sparnuotų svajonių ir džiugių kasdienių atradimų ! Na ir gerų pirkinių bei storų piniginių biggrin.gif newyear.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su Naujais🎄🍾🥂!
Prie/ant steiko visada labai gerai tiesiog Rockforo gabaliukas👍😉.
Atsakyti
kiek laiko kepat steiką (gerai iškepusį) ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 01, 18:18)
kiek laiko kepat steiką (gerai iškepusį) ?

Net nepažįstu nieko, kas keptų gerai iškepusį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 01, 18:27)
Net nepažįstu nieko, kas keptų gerai iškepusį  biggrin.gif

pamirštam klausimą.
Su naujais ir jus.
Atsakyti

Su naujaisiais metais! Jeigu yra susimokėjusių kurioms 688 būtų patogiau pasiimti šiandien parašykit man. Bendras grafikas bus ryt ir poryt ir kažkiek pirmadienį. Dėl kitų dienų dar nežinau.  :4u: 

Atsakyti
Jei kas vyktų iš Jeruzalės, Bajorų, Santariškių ar pa. - prašyčiau ir mano paimti 4u.gif
Atsakyti