ta š raidė...
QUOTE(geliuke @ 2020 12 31, 19:51)
O, geras, ačiū už receptą, reikės pabandyti. Ką dar sous vide gaminat? Vakar tik pradėjau naudotis
Sous vide verdam mini bulvytes, desras tas storas- paskui trumpam ant griliaus, esu virus pasteta stiklainiukuose- toks specifinis buvo
Kiausinius- bet man nelabai, nes trynis kietesnis uz baltyma buna...
astunkojus ten verdam- tada grilius- tobula! lasisa, steikus, vistos gabaliukus, šonkaulius! vienintelis kas nuvyle- tai anties krutineles... neliko to nuostabaus skonio, buvo minksta, bet tokia vientisa mase, kaip kokia šlapiankė...
Žodžiu, daiktas geras, reik bandyti ;)
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 31, 17:56)
<p>[quote name="Kriziukas" post="72760731"] Ai, aš palauksiu kol parašys, kad visos</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Manau pavedimo kopijas reikes permesti Linai kas mokes jau siandien po 16, nes uzsiskaitys tai tikrai tik pirmadieni. Cia kam aktualu atsiimti savaitgali </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Manau pavedimo kopijas reikes permesti Linai kas mokes jau siandien po 16, nes uzsiskaitys tai tikrai tik pirmadieni. Cia kam aktualu atsiimti savaitgali </p>
QUOTE(Alexia @ 2020 12 31, 18:31)
Na paskutinis pavedimas 16.33 gal dar uzsiskaitys
Su Naujaisiais 2021 metais. Gerų pirkinių visoms
Aš jau vakar virtuvėj užsižaidžiau, bet paskutinė sąskaita įkrito 17:34, tai jau ir nebesukau galvos, supratau, kad nespėsiu, apie pavedimo kopijas nepagalvojau O ir temos jau nebuvo kada paskaityti
Su Naujais!
Kauno 638 šį savaitgalį turbūt nesišviečia?
Kauno 638 šį savaitgalį turbūt nesišviečia?
Kuo didžiausios sėkmės visai šauniajai komandai ir shopoholikėms Naujaisiais metais ! Stiprios sveikatos, palaikančių draugų ir artimųjų, įkvepiančių idėjų, sparnuotų svajonių ir džiugių kasdienių atradimų ! Na ir gerų pirkinių bei storų piniginių
Su Naujais🎄🍾🥂!
Prie/ant steiko visada labai gerai tiesiog Rockforo gabaliukas👍😉.
Prie/ant steiko visada labai gerai tiesiog Rockforo gabaliukas👍😉.
kiek laiko kepat steiką (gerai iškepusį) ?
QUOTE(Alexia @ 2021 01 01, 18:18)
kiek laiko kepat steiką (gerai iškepusį) ?
Net nepažįstu nieko, kas keptų gerai iškepusį
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 01, 18:27)
Net nepažįstu nieko, kas keptų gerai iškepusį
pamirštam klausimą.
Su naujais ir jus.
Jei kas vyktų iš Jeruzalės, Bajorų, Santariškių ar pa. - prašyčiau ir mano paimti