Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 31, 13:21)
Viską meti blenderin?
Aha, aš irgi maldono druska barstau po kepimo jei reik, paprastai tepam itališką sūdytą sviestą prieš tai ištrinu jį česnaku, tai nereik nei to. Bet jei baisiai tingiu, tik mėsą iškepu, tada šalia keli pidorai, gražgarstės ir koks nors balzaminio acto padažėlis. Dažnai vakarienei taip. Bais gerai kažkaip nuein  biggrin.gif

taip, viską į blenderį. Dar jei turiu kokių marinuotų agurkų stiklainį, tai iš jo marinuotus česnakus sumetu, viską kas po ranka.

mes irgi kažkaip steikus vakarienei pamėgę, vyresnėlė irgi valgo, tik va mažei netinka vis biggrin.gif nepramuša jai ant steikų, nors visiška mesėdė.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 31, 14:21)
Viską meti blenderin?
Aha, aš irgi maldono druska barstau po kepimo jei reik, paprastai tepam itališką sūdytą sviestą prieš tai ištrinu jį česnaku, tai nereik nei to. Bet jei baisiai tingiu, tik mėsą iškepu, tada šalia keli pidorai, gražgarstės ir koks nors balzaminio acto padažėlis. Dažnai vakarienei taip. Bais gerai kažkaip nuein  biggrin.gif

Taip, viską blenderin arba galima smulkiai sukapoti, jei noras yra smile.gif
Aš tai dedu kalendrą ir petražoles. Čili pipirą raudoną geriausiai naudoti, gražiau atrodo. Arba kai neturiu, tuomet adžikos šiek tiek įdedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2020 12 31, 02:31)
Jei neapsunkinsiu 🙂

kai gausiu starta atsiimsiu, Eglei tik parasykit. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2020 12 31, 10:17)
Pagal kokį receptą bearnais padažą gaminsite? gal kokį gerą turit? kiaušiniai ten suprantu pagal visus receptus žali?
aš kažkaip dažniausiai prie steikų chimichuri gaminu, bet jau kažkaip atsibodo, noriu kažko naujo. Dar žalių pipirų patinka, bet irgi pabodęs.

per youtobe kruva filmuku kaip gaminama, taip kiausinio tryniai, sviestas, actas , pagrindiniai . Si kart gaminsiu pagan nauja recepta sous vide ,bet reik tam aparata turet , as turiu.

https://www.youtube....h?v=0SWxxyElsSM
Atsakyti
Ačiū už patarimus! biggrin.gif mano vaiks steikų irgi nelabai, nors mėsėdžių mėsėdis. Jam nepatinka per daug minkšta ir per daug kieta. Tai supratau steikas pakliūna į "per kietų" kategoriją. Nors manau jam ta mėsos spalva čia sugroja. Nors kai anties krūtinėlę duodu ji irgi rožinė tokia viduj, jam labai gerai. Nesuprasi to jaunimo dabar biggrin.gif

Einu ruošti jau skanėstų.

Visoms palinkėsiu gerų ir gražių Naujųjų metų, gerų ir protingų pirkinių, gerų ir mielų sutiktų žmonių. Būkit turtingos, būkit laimigos! Su artėjančiais Naujais! ❣❣❣
Atsakyti

[quote name="evvva" post="72760699" timestamp="1609418525"] kai gausiu starta atsiimsiu, Eglei tik parasykit. 

aha butu super, kad gauciau jau rytoj info kas kooperuosis atsiemimus as iskart taip ir sukrauciau. Butu greiciau ir man ir jums  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 31, 14:44)
<p>Vilnius gavo daug daug 688, paskubėkit su mokėjimais. Po naujų tikrai dalinsimės. Nuo pirmadienio turėsiu sudėtingą grafiką, tad savaitgalis bus pagrindinės dalinimosi dienos  4u.gif </p>

Bandysim kooperuotis, mano irgi konteineris nemažas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 12 31, 14:42)
kai gausiu starta atsiimsiu, Eglei tik parasykit.  4u.gif
Papildyta:
per youtobe  kruva filmuku kaip gaminama, taip kiausinio tryniai, sviestas, actas , pagrindiniai . Si kart gaminsiu pagan nauja recepta sous vide ,bet reik tam aparata turet , as turiu.

https://www.youtube....h?v=0SWxxyElsSM

Oj kaip gerai atrodo wub.gif reik ir man sous vide nusipirkt, senai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 31, 13:44)
<p>Vilnius gavo daug daug 688, paskubėkit su mokėjimais. Po naujų tikrai dalinsimės. Nuo pirmadienio turėsiu sudėtingą grafiką, tad savaitgalis bus pagrindinės dalinimosi dienos  4u.gif </p>

Tai kad niekaip nesuprantu ar sąskaitos visos? nes tik vieną gavau, turėtų daugiau būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2020 12 31, 16:31)
Tai kad niekaip nesuprantu ar sąskaitos visos? nes tik vieną gavau, turėtų daugiau būti unsure.gif

Turbūt parašys, kai bus jau, palaukim.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2020 12 31, 15:31)

as i diena po kelis kartus mokejau, jau maniau viskas , ka tik vel saskaita gavau , apmokejau ...gal dabar bus viskas ... biggrin.gif tikrai deze reiks tempt ,su sia siunta visas Kaledu senelis po Nauju ateis .
Atsakyti
Ai, aš palauksiu kol parašys, kad visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2020 12 31, 15:50)
Ai, aš palauksiu kol parašys, kad visos biggrin.gif

Aš irgi laukiu, dar galvoju kad kelios gali but 😁 bet jau dėžė bus 😍
Atsakyti