QUOTE(JMD @ 2020 12 31, 13:21)
Viską meti blenderin?
Aha, aš irgi maldono druska barstau po kepimo jei reik, paprastai tepam itališką sūdytą sviestą prieš tai ištrinu jį česnaku, tai nereik nei to. Bet jei baisiai tingiu, tik mėsą iškepu, tada šalia keli pidorai, gražgarstės ir koks nors balzaminio acto padažėlis. Dažnai vakarienei taip. Bais gerai kažkaip nuein
Aha, aš irgi maldono druska barstau po kepimo jei reik, paprastai tepam itališką sūdytą sviestą prieš tai ištrinu jį česnaku, tai nereik nei to. Bet jei baisiai tingiu, tik mėsą iškepu, tada šalia keli pidorai, gražgarstės ir koks nors balzaminio acto padažėlis. Dažnai vakarienei taip. Bais gerai kažkaip nuein
taip, viską į blenderį. Dar jei turiu kokių marinuotų agurkų stiklainį, tai iš jo marinuotus česnakus sumetu, viską kas po ranka.
mes irgi kažkaip steikus vakarienei pamėgę, vyresnėlė irgi valgo, tik va mažei netinka vis nepramuša jai ant steikų, nors visiška mesėdė.