Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

"Visos svajonės gali išsipildyti, jei turi drąsos jų siekti" (Walt Disney)
Gražių, sėkmingų, sveikų ir laimingų Naujųjų metų 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 gruodžio 2020 - 23:32
QUOTE(evvva @ 2020 12 30, 23:32)
paimt kai bus ?  biggrin.gif

Jei neapsunkinsiu 🙂
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 30, 21:45)
sppygliau, ka destai? ax.gif

Nemažai statybos inžinerijos modulių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 31 gruodžio 2020 - 08:31
QUOTE(evvva @ 2020 12 30, 14:26)
Prisipirkau brandintos jautienos steikam Naujiems , mazu baby bulvyciu razmarino,karamelizuotu svogunu ,bearnaise padaziuka pagaminsiu ir bus super duper...

Pagal kokį receptą bearnais padažą gaminsite? gal kokį gerą turit? kiaušiniai ten suprantu pagal visus receptus žali?
aš kažkaip dažniausiai prie steikų chimichuri gaminu, bet jau kažkaip atsibodo, noriu kažko naujo. Dar žalių pipirų patinka, bet irgi pabodęs.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 31, 10:17)
Pagal kokį receptą bearnais padažą gaminsite? gal kokį gerą turit? kiaušiniai ten suprantu pagal visus receptus žali?
aš kažkaip dažniausiai prie steikų chimichuri gaminu, bet jau kažkaip atsibodo, noriu kažko naujo. Dar žalių pipirų patinka, bet irgi pabodęs.

Kaip darai chimi churi? Mes kažkaip su padažais labai blankiai. Tik sviestuką su česnaku mėgstam užtept. Sakau gal kažką nustebinčiau, kaip tas peliukas ir troškinio biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, nesuseku, siandien nedalinamas siuntinys naujas vln, po nauju tik?

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2020 12 31, 13:04)
<p>Merginos, nesuseku, siandien nedalinamas siuntinys naujas vln, po nauju tik?</p>

taip, tik po naujų huh.gif kaip visada - liksim nuogos basos biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, nesuseku, siandien nedalinamas siuntinys naujas vln, po nauju tik?

Dar neturim ką dalintis. Vėliau gausiu manau prekes jeigu kurjerius praleis i Vilniu, tuomet savaitgali manau dalinsimės :)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 31, 10:22)
Kaip darai chimi churi? Mes kažkaip su padažais labai blankiai. Tik sviestuką su česnaku mėgstam užtept. Sakau gal kažką nustebinčiau, kaip tas peliukas ir troškinio  biggrin.gif

kalendra arba pertražolės, česnakas, pipiriukai, jalapeno pagal skonį, tada vyno actas, aliejus, druska. Šiaip iš akies viską metu.
man jis labai tinka prie steiko. Mes steikus be jokių prieskonių kepam, tik mėsa ir kartais pipirų mišinyje pilnai apvoliojam prieš kepant, tada pipirinis toks geras gaunas. Druskos fleiksus po to pasibarstom, bet su padažiuku, tai nereik ir druskos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 31, 12:17)
kalendra arba pertražolės, česnakas, pipiriukai, jalapeno pagal skonį, tada vyno actas, aliejus, druska. Šiaip iš akies viską metu.
man jis labai tinka prie steiko. Mes steikus be jokių prieskonių kepam, tik mėsa ir kartais pipirų mišinyje pilnai apvoliojam prieš kepant, tada pipirinis toks geras gaunas. Druskos fleiksus po to pasibarstom, bet su padažiuku, tai nereik ir druskos.

Viską meti blenderin?
Aha, aš irgi maldono druska barstau po kepimo jei reik, paprastai tepam itališką sūdytą sviestą prieš tai ištrinu jį česnaku, tai nereik nei to. Bet jei baisiai tingiu, tik mėsą iškepu, tada šalia keli pidorai, gražgarstės ir koks nors balzaminio acto padažėlis. Dažnai vakarienei taip. Bais gerai kažkaip nuein biggrin.gif
Atsakyti

taip, tik po naujų huh.gifkaip visada - liksim nuogos basos biggrin.gif

Dar neturim ką dalintis. Vėliau gausiu manau prekes jeigu kurjerius praleis i Vilniu, tuomet savaitgali manau dalinsimės :)

Dekui, lauksiu

Atsakyti

Vilnius gavo daug daug 688, paskubėkit su mokėjimais. Po naujų tikrai dalinsimės. Nuo pirmadienio turėsiu sudėtingą grafiką, tad savaitgalis bus pagrindinės dalinimosi dienos  :4u: 

Atsakyti