Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O tai kur problema? Gėda, kad darbe kas sužinos apie baudą ar aš ko nesuprantu? Toks š burbulas išpūstas iš smulkmenos.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 30, 18:49)
O tai kur problema? Gėda, kad darbe kas sužinos apie baudą ar aš ko nesuprantu? Toks š  burbulas išpūstas iš smulkmenos.

Laiškas asmeninis, su pavarde, tai realiai niekas jo neatidarinėja tik tu pats ir turinio nemato.

Šiaip pilnatis, tokia ryški ryški. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 19:54)

Šiaip pilnatis, tokia ryški ryški.  ax.gif

Žinau, paprastai darbe tas pasimato biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 30 gruodžio 2020 - 19:05
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 30, 18:49)
O tai kur problema? Gėda, kad darbe kas sužinos apie baudą ar aš ko nesuprantu? Toks š  burbulas išpūstas iš smulkmenos.

Man gali siust... Kalbant apie laiškus, pamenu, kai gavau iš Sodros violetinį voką 🤣 dėstytojų algos visiems žinomos, tai kadangi mūsų vadovas bajeri supranta nuėjau pas ji ir sakau, laiške rašo, kad turiu kreiptis į vadovą 🤣🤣🤣 nes neva galimai alga vokely gaunu 🤣🤣🤣 šiaip jei rimtai tada buvau žiauriai pikta, valstybinė įstaiga siunčia universiteto darbuotojui laišką kad jo alga neva per maža... O baudos gali eit 😁 man vienodai..
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 30, 17:45)
Promo turi (bent jau pries valanda turejo).

toli man promo unsure.gif tik darbus baigiau, gal ryt nebent.

QUOTE(manouche @ 2020 12 30, 17:47)
O tai manai, kad labai skirtingais tiekėjais jie visi naudojas?

man iš principo maxima ir jūros gėrybės viename sakinyje neskamba. Esu ne kartą nusivylus, ko tarkim niekad nebūna kažkur kitur perkant. Tai dėl austrių, tikrai susilaikysiu biggrin.gif nors gal ir veltui, bet religija neleidžia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 17:54)
Laiškas asmeninis, su pavarde, tai realiai niekas jo neatidarinėja tik tu pats ir turinio nemato.

Šiaip pilnatis, tokia ryški ryški.  ax.gif

priklausomai nuo institucijos, o jei institucija didelė, tai tie laiškai tikrai gali klajoti ir nepasiekti adresato. Na yra daug niuansų, kodėl būtų nemalonu gauti iš atitinkamos isntitucijos laišką į darbovietę. Jei man įdomu, aš visada pasitikrinu gaunamą informaciją , o nepatikiu , kas ką sakė. Tad, susiradau įstatymus ir pasiskaičiau, tai kaip ir iš pat pradžių rašiau ir numaniau, kad pirmiausia siunčiama registruotu laišku oficialiai deklaruotą gyvenamąją vietą, o jei jau nėra tuomet į visas kitas galimas vietas, kur būtų galima rasti pažeidėją.
Pas mus tai tamsu tamsu nors į akį durk, mėnulio nesimato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2020 12 30, 18:14)
Man gali siust... Kalbant apie laiškus, pamenu, kai gavau iš Sodros violetinį voką 🤣 dėstytojų algos visiems žinomos, tai kadangi mūsų vadovas bajeri supranta nuėjau pas ji ir sakau, laiške rašo, kad turiu kreiptis į vadovą 🤣🤣🤣 nes neva galimai alga vokely gaunu 🤣🤣🤣 šiaip jei rimtai tada buvau žiauriai pikta, valstybinė įstaiga siunčia universiteto darbuotojui laišką kad jo alga neva per maža... O baudos gali eit 😁 man vienodai..
biggrin.gif čia geras bajeris

niu va matai kaip skirtingai, aš pvz nežinau net kiek mano kolegė šalimais dirbanti uždirba, nes gi yra priedai, priedėliai, kuriuos skiria vadovas. Tiesa, ar gavot beveik 13 atlyginimą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 gruodžio 2020 - 19:54
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 20:48)

Tiesa, ar gavot beveik 13 atlyginimą? ax.gif

Gavom, tada pagavo... dar dadėjo...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 30, 21:03)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 30, 19:03)

čia buvo spygliz klausimas, jei ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 19:48)
niu va matai kaip skirtingai, aš pvz nežinau net kiek mano kolegė šalimais dirbanti uždirba, nes gi yra priedai, priedėliai, kuriuos skiria vadovas. Tiesa, ar gavot beveik 13 atlyginimą? ax.gif

Gavau ir ne beveik 13 o 13ta.pas mus priklausomai nuo moodle kurso parengimo lygio mokėjo dėstytojams. Mano atitiko reikalavimus tai gavau visa 100 proc 🥰
Mūsų fakultetas priedų nemoka 🙄 iš projektų kas užsidirba tas turi 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 gruodžio 2020 - 20:23
QUOTE(spygliz @ 2020 12 30, 19:19)
Gavau ir ne beveik 13 o 13ta.pas mus priklausomai nuo moodle kurso parengimo lygio mokėjo dėstytojams. Mano atitiko reikalavimus tai gavau visa 100 proc 🥰

šaunu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 gruodžio 2020 - 20:23
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 21:18)
čia buvo spygliz klausimas, jei ką ax.gif

Atsiprašau, nesusilaikiau lady.gif
Atsakyti