Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 12 30, 15:50)
Na JMD atveju nzn, nebent pagrindinį maila nurodo darbinį, o į darboviete siunčia kad ji nurodytų vairuotoją jei įmonės auto. Kažkaip mane vyras visada įduoda 🤣🤣🤣

as savo asmenine bauda i darba gavau pastu ir visi gauna pastu. emaila gauni i savo asmenini, nes ten VMI nuoroda buna prisijungimui per valdyios vartus. jei tavo auto imones vardu, tai ir gauni i imone vaira nurodyt. as vaziuoju savo asmeniniu automobiliu. policija mato auto savininka, mato kur tu dirbi ir visais adresais paspamina.
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2020 12 30, 16:09)
Austrių maximoj pilna, mes kelias paėmėm šiandien paragaut ( esam ėmę ne kartą- viskas ok), o rytdienai pasiėme esam iš austrės.lt- gal dar turi?

Šitie jau vakar neturėjo. O iš maxės bijau kažkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2020 12 30, 15:13)
Lygiai taip pat buvo.

Na man raip butų , tai į teismą paduociau policija

Buvom dabar Kauno promo, tai visko yra ir austrių, ir omarų , ir kt jūros gėrybių
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 30, 17:03)
Na man raip butų , tai į teismą paduociau  policija

labai butu idomu kaip tai atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 30, 16:12)
<p>O ar yra laukianciu 688 prekiu  huh.gif ? Jas tureciau gauti rytoj. Bet aisku dalybos ne ryt ir ne poryt. Savaitgali planuoju. Tad labai raginu mokejimus iki savaitgalio atlikti, kad galetume pasidalinti.  4u.gif </p>

wub.gif

QUOTE(regal @ 2020 12 30, 18:03)
Na man raip butų , tai į teismą paduociau  policija

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 30, 17:08)

yra toks dokumentas
Į S A K Y M A S

DĖL KELIŲ EISMO TAISYKLIŲ ADMINISTRACINIŲ TEISĖS PAŽEIDIMŲ BYLŲ NAGRINĖJIMO INSTRUKCIJOS PATVIRTINIMO

va cia galit paskaityt kas yra pazeidimo protokole nurodoma, kam siunciama ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 30, 15:12)
<p>O ar yra laukianciu 688 prekiu  huh.gif ? Jas tureciau gauti rytoj. Bet aisku dalybos ne ryt ir ne poryt. Savaitgali planuoju. Tad labai raginu mokejimus iki savaitgalio atlikti, kad galetume pasidalinti.  4u.gif </p>

Laukiu, bet ir sąskaitos jokios negavau. Parašiau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 12 30, 19:22)
Laukiu, bet ir sąskaitos jokios negavau. Parašiau į paštą.

Na, aš irgi tikėjausi, kad laukiu, bet kadangi negavau paskaičiavimų, gal kartais kitoje siuntoje ateis... unsure.gif o iš kur jūs žinot, kad laukiat, jei paskaičiavimų negavot? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Parduodu per mergaites gauta Tommy Hilfiger striukę,

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.macys.co...oat?ID=10996195

Labai šilta, nauja, neperpučiama TommyHilfiger striukė, pagal specifikaciją orui iki -23°C (-10F),
Lengvutė. Labai graži raudona spalva.
Rankovėse mankietukai, liemuo siaurinasi knopkėmis (foto maksimaliai susiaurinta, parduodu, nes man didoka), kapišonas susiveržia, nusisega, nugaroje du praskiepai, segami knopkėmis.
Dydis M, dydį atitinka, gal kiek į didesnę pusę, standartiškas USA dydis. Striukė ką tik uš JAV.
Mano ūgis 175cm., tad drąsiai tiks aukštoms.
Mainai nedomina, siunčiu visur.

https://new.vinted.l...h-striuke-parka

ir Frye Natalie gražuoliai batai
Šie tik juodos spalvos, dabar išparduota

Žieminiai, su kailiu, šilti ir tobuli FRYE auliniai batai.
Natūrali oda + natūralus kailis. Labai šilti ir stilingi,
Didinti stipriai, usa8,5dydis, tačiau viduje ~25.5-26 cm, tinkami 39-39,5 dydį nešiojančioms.
Aulo aukštis 31,5 cm, kulnas 4 cm.
vartotojo įkelta nuotrauka

https://new.vinted.l...u-39-395dydziui
Atsakyti
o sąskaitos jau visos? ax.gif

merginos, gal kas turite laisvą naują tušą blakstienoms? Vilniuje, Dior arba Chanel. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 30, 15:29)
O taip, nauji metai bus be austrių  unsure.gif nebeturi niekas. Reiks daugiau jaučio kept steikams  biggrin.gif

Promo turi (bent jau pries valanda turejo).
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2020 12 30, 17:25)
Na, aš irgi tikėjausi, kad laukiu, bet kadangi negavau paskaičiavimų, gal kartais kitoje siuntoje ateis...  unsure.gif o iš kur jūs žinot, kad laukiat, jei paskaičiavimų negavot?  4u.gif

Nežinau, spėju tik.
Atsakyti