Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Argija @ 2019 01 07, 22:54)
Jeruzalė labai labai toli važiuoti..

Žirmūnų pradžia netoli centro - Šeimyniškių, Tuskulėnų, Rinktinės g.

Tai va, siūlančios rajonus turėtų apsiimti dalinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 07, 22:20)
nieko panašaus, reik nors kartą ir apie nevairuojančias pagalvot  umn.gif apsikokokit su aplinkkeliais ir geležiakais  huh.gif

apsiimk dalint 😁

bet ziuriu kiek bedu pas jus su atsiemimu, kelkites i Kauna gyvent, cia visur patogu 😁
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 01 07, 21:54)
Jeruzalė labai labai toli važiuoti..

Žirmūnų pradžia netoli centro - Šeimyniškių, Tuskulėnų, Rinktinės g.

Kaip kam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 01 07, 22:14)
Kur ten centras, ypač kai prasideda kamščiai, tai sėdi ilgam.
Sandrixxx geroje vietoje buvo, aplinkeliu iš daugelio rajonų patogu privažiuoti  ax.gif

liuks buvo verysad.gif

QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 22:36)
Uk tarpininkės dalintoja lazdynėliuose. Aš nuo rugsėjo nenusikrapštau iki ten  blink.gif

o man patiktu lazdynai, lazdyneliai smile.gif savanoriu pr.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 22:51)
O aitomobilį kur parkuot? Arba mokėt arba į kišenę  biggrin.gif mano vartus visi tie xaliavčikai laužo. Kaimynas mano kovoja su tais kur užstato. Tai savivaldybė net nekelia rago iš karto važiuoja  biggrin.gif

Pėstute vaikščioti 4u.gif

jei kiemo nėra talpaus ir srautais važiuoja atsiimti prekių, tai patogus taškas vairuojančioms būtų šalia kokio prekybcentrio su parkingo aikštele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 07, 21:57)
apsiimk dalint 😁

bet ziuriu kiek bedu pas jus su atsiemimu, kelkites i Kauna gyvent, cia visur patogu 😁

Bijau, kad tada kils kitokių problemų biggrin.gif neprisiversiu atiduot biggrin.gif užsibarikaduosiu biggrin.gif
Ai, bet pas mane bendrai niekas ir neatvažiuotų, aš visiškoj šikučių dauboj gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 07, 22:58)
Kaip kam  biggrin.gif

centras dėl to ir vadinasi centru, kad yra miesto viduryje ir logiška, kad iš visų pusių lengviausiai pasiekiamas biggrin.gif biggrin.gif Na ir žinoma daug kas centre dirba smile.gif

Yra nesilankančių centre? Vilniuje galima gyventi nesilankant jeruzalėje, lazdynėliuose, naujoje vilnioje ir pan. rajonuose, bet į centrą daugiau mažiau visiems reikia bigsmile.gif
Atsakyti

Tada tikrai super būtų Jeruzalė, kur ir greitieji važiuoja.

Bet jei tikrai kokie lazdynėliai ar pilaitė, ar antakalnis.. o neeee biggrin.gif

Ir į Pilaitę, ir į Antakalnį važiuoja greitieji :rolleyes: 

Ne tik į Jeruzalę, jeigu ką :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 01 07, 22:05)
centras dėl to ir vadinasi centru, kad yra miesto viduryje ir logiška, kad iš visų pusių lengviausiai pasiekiamas  biggrin.gif  biggrin.gif Na ir žinoma daug kas centre dirba  smile.gif

Yra nesilankančių centre? Vilniuje galima gyventi nesilankant jeruzalėje, lazdynėliuose, naujoje vilnioje ir pan. rajonuose, bet į centrą daugiau mažiau visiems reikia  bigsmile.gif

Aš ne dėl centro, o dėl žirmūnų,
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 07, 23:11)
Aš ne dėl centro, o dėl žirmūnų,

a.. na čia pavyzdys buvo, kad arti centro ir už parkingą nereikėtų mokėti. Žirmūnai labai dideli, turėjau omeny tą pačią pradžią jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 01 07, 22:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72316018" data-time="1546890138"><div><p>Tada tikrai super būtų Jeruzalė, kur ir greitieji važiuoja.

Bet jei tikrai kokie lazdynėliai ar pilaitė, ar antakalnis.. o neeee vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir į Pilaitę, ir į Antakalnį važiuoja greitieji rolleyes.gif </p><p>Ne tik į Jeruzalę, jeigu ką smile.gif​ </p>

friends.gif
Atsakyti
Man butu Zverynas patogu prie gimnazijos priesais upe ;)) Pasijami vaika ir siuntinuka biggrin.gif
O Bajorai , Zirmunai , Antakalnis no..no..no ... biggrin.gif
Atsakyti