Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 21:27)

Jo. Padarykit Konstitucijos prospekte. Kur arčiau Europos  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 07, 22:20)
nieko panašaus, reik nors kartą ir apie nevairuojančias pagalvot  umn.gif apsikokokit su aplinkkeliais ir geležiakais  huh.gif

Na turėjau omenyje, kad buvo patogi vieta ir ne tik automobiliu pasiekiama, bet ir autobusais. Mano vaikas važiavo kelis kartus autobusu tiek iš centro pusės, tiek iš Karoliniškių 4u.gif
O kur bus, bus matyt kaip ir kam bus patogu. Pratęsim kooperavimąsi, kaip kad padarėt pradžią per šventes ir bus daugumai patogu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 07 sausio 2019 - 21:35
Turime laisvu J.Crew silkiniu sukniu 6, 8 dydzius po 34,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 01 07, 21:32)
Na turėjau omenyje, kad buvo patogi vieta ir ne tik automobiliu pasiekiama, bet ir autobusais. Mano vaikas važiavo kelis kartus autobusu tiek iš centro pusės, tiek iš Karoliniškių  4u.gif
O kur bus, bus matyt kaip ir kam bus patogu. Pratęsim kooperavimąsi, kaip kad padarėt pradžią per šventes ir bus daugumai patogu  4u.gif

Uk tarpininkės dalintoja lazdynėliuose. Aš nuo rugsėjo nenusikrapštau iki ten blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 22:36)
Uk tarpininkės dalintoja lazdynėliuose. Aš nuo rugsėjo nenusikrapštau iki ten  blink.gif

Lazdynėliai kaip ir kokioj Klevinėj, tikrai nelabai patogu. 4u.gif
Atsakyti
nieko panašaus, reik nors kartą ir apie nevairuojančias pagalvot  umn.gif apsikokokit su aplinkkeliais ir geležiakais  huh.gif

Tada tikrai super būtų Jeruzalė, kur ir greitieji važiuoja.

Bet jei tikrai kokie lazdynėliai ar pilaitė, ar antakalnis.. o neeee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 07, 21:42)
Tada tikrai super būtų  kur greitieji važiuoja.

Va teip būtų idealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2019 01 07, 21:48)
<p>Aplink Centrą manau patogu daugumai 😁</p>

QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 22:27)
Jo. Padarykit Konstitucijos prospekte. Kur arčiau Europos  biggrin.gif

Centras tikrai geriausia vieta būtų, bet klausimas ar žmogų galinti centre dalinti temos savininkės ras ax.gif
Atsakyti
Jei bus Pilaitė ar Lazdynėliai, važiuosiu kaip JMD iki UK tarpininkės unsure.gif O centre parkingo rasti be šansų.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 01 07, 21:48)
Centras tikrai geriausia vieta būtų, bet klausimas ar žmogų galinti centre dalinti temos savininkės ras ax.gif

O aitomobilį kur parkuot? Arba mokėt arba į kišenę biggrin.gif mano vartus visi tie xaliavčikai laužo. Kaimynas mano kovoja su tais kur užstato. Tai savivaldybė net nekelia rago iš karto važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Žodžiu, reik akriopely lafkę atidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 07, 22:42)
Tada tikrai super būtų Jeruzalė, kur ir greitieji važiuoja.

Bet jei tikrai kokie lazdynėliai ar pilaitė, ar antakalnis.. o neeee biggrin.gif

Jeruzalė labai labai toli važiuoti..

Žirmūnų pradžia netoli centro - Šeimyniškių, Tuskulėnų, Rinktinės g.
Atsakyti