QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 21:27)
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 07, 22:20)
nieko panašaus, reik nors kartą ir apie nevairuojančias pagalvot apsikokokit su aplinkkeliais ir geležiakais
Na turėjau omenyje, kad buvo patogi vieta ir ne tik automobiliu pasiekiama, bet ir autobusais. Mano vaikas važiavo kelis kartus autobusu tiek iš centro pusės, tiek iš Karoliniškių
O kur bus, bus matyt kaip ir kam bus patogu. Pratęsim kooperavimąsi, kaip kad padarėt pradžią per šventes ir bus daugumai patogu
QUOTE(juratela @ 2019 01 07, 21:32)
Na turėjau omenyje, kad buvo patogi vieta ir ne tik automobiliu pasiekiama, bet ir autobusais. Mano vaikas važiavo kelis kartus autobusu tiek iš centro pusės, tiek iš Karoliniškių
O kur bus, bus matyt kaip ir kam bus patogu. Pratęsim kooperavimąsi, kaip kad padarėt pradžią per šventes ir bus daugumai patogu
Uk tarpininkės dalintoja lazdynėliuose. Aš nuo rugsėjo nenusikrapštau iki ten
QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 22:36)
Uk tarpininkės dalintoja lazdynėliuose. Aš nuo rugsėjo nenusikrapštau iki ten
Lazdynėliai kaip ir kokioj Klevinėj, tikrai nelabai patogu.
nieko panašaus, reik nors kartą ir apie nevairuojančias pagalvot apsikokokit su aplinkkeliais ir geležiakais
Tada tikrai super būtų Jeruzalė, kur ir greitieji važiuoja.
Bet jei tikrai kokie lazdynėliai ar pilaitė, ar antakalnis.. o neeee
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 07, 21:42)
Va teip būtų idealu
QUOTE(hollie @ 2019 01 07, 21:48)
<p>Aplink Centrą manau patogu daugumai 😁</p>
QUOTE(JMD @ 2019 01 07, 22:27)
Jo. Padarykit Konstitucijos prospekte. Kur arčiau Europos
Centras tikrai geriausia vieta būtų, bet klausimas ar žmogų galinti centre dalinti temos savininkės ras
Jei bus Pilaitė ar Lazdynėliai, važiuosiu kaip JMD iki UK tarpininkės O centre parkingo rasti be šansų.
QUOTE(Argija @ 2019 01 07, 21:48)
Centras tikrai geriausia vieta būtų, bet klausimas ar žmogų galinti centre dalinti temos savininkės ras
O aitomobilį kur parkuot? Arba mokėt arba į kišenę mano vartus visi tie xaliavčikai laužo. Kaimynas mano kovoja su tais kur užstato. Tai savivaldybė net nekelia rago iš karto važiuoja
Žodžiu, reik akriopely lafkę atidaryt
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 07, 22:42)
Tada tikrai super būtų Jeruzalė, kur ir greitieji važiuoja.
Jeruzalė labai labai toli važiuoti..
Žirmūnų pradžia netoli centro - Šeimyniškių, Tuskulėnų, Rinktinės g.