DOLCE & GABBANA kelnes
DG dzinsai, ech, butu mano dydis...
Emporio Armani dzinsai
Papildyta:
Papasakokit, kaip ispudis?
DG dzinsai, ech, butu mano dydis...
Emporio Armani dzinsai
Papildyta:
QUOTE(wenera @ 2020 10 15, 19:52)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="dziuginta" data-cid="72720116" data-time="1602780280"><div><p>gal yra jau gavusių šią striukę?</p></div></blockquote><p>Gavau
</p>
</p>
Papildyta:
Man tai ji labai graži, aš kaip pradžioje labai gerai ją įsivaizdavau, tai grynai tokią ir gavau. Oda minkšta, kailiukas dailus, atrodo nesišeria, neturiu nei vieno priekaišto, kol nešiot nepradėjau šiaip kai tik paėmiau į rankas, tai galvoju nieko sau svoris, bet apsivilkus nesijaučia jo tiek. Ir labai patiko, kad galima ties kaklu susisegti, nereik nei šaliko. Kas dėl dydžio, manau atitinka, tik aš pasilikau didesnį dydį nei įprastą, nes mėgstu oversiz`us ir proporcijos kažkaip gražiau išsidėlioja ir bent jau iš pažiūros, tikrai atrodo verta daugiau, nei mokėjom.
QUOTE(wenera @ 2020 10 15, 20:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72720122" data-time="1602781031"><div><p>Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Man tai ji labai graži, aš kaip pradžioje labai gerai ją įsivaizdavau, tai grynai tokią ir gavau. Oda minkšta, kailiukas dailus, atrodo nesišeria, neturiu nei vieno priekaišto, kol nešiot nepradėjau šiaip kai tik paėmiau į rankas, tai galvoju nieko sau svoris, bet apsivilkus nesijaučia jo tiek. Ir labai patiko, kad galima ties kaklu susisegti, nereik nei šaliko. Kas dėl dydžio, manau atitinka, tik aš pasilikau didesnį dydį nei įprastą, nes mėgstu oversiz`us ir proporcijos kažkaip gražiau išsidėlioja ir bent jau iš pažiūros, tikrai atrodo verta daugiau, nei mokėjom.
</p>
</p></div></blockquote><p>Man tai ji labai graži, aš kaip pradžioje labai gerai ją įsivaizdavau, tai grynai tokią ir gavau. Oda minkšta, kailiukas dailus, atrodo nesišeria, neturiu nei vieno priekaišto, kol nešiot nepradėjau šiaip kai tik paėmiau į rankas, tai galvoju nieko sau svoris, bet apsivilkus nesijaučia jo tiek. Ir labai patiko, kad galima ties kaklu susisegti, nereik nei šaliko. Kas dėl dydžio, manau atitinka, tik aš pasilikau didesnį dydį nei įprastą, nes mėgstu oversiz`us ir proporcijos kažkaip gražiau išsidėlioja ir bent jau iš pažiūros, tikrai atrodo verta daugiau, nei mokėjom.
</p>
Gal kas S nori perleist?
QUOTE(wenera @ 2020 10 15, 20:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72720122" data-time="1602781031"><div><p>Papildyta:
</p>
</p>
As M paimciau!!!
QUOTE(braskee84 @ 2020 10 15, 19:10)
Sveiki, noreciau pasiteirauti del Kauno siuntinuku dalinimo. Lyg anksciau budavo galima ir savaitgaliais pasiimti. Ar dabar dalinama tik siokiadieniais?
Paskutinius ir dalinau, bet šį noriu pailsėti