YOOX labai nedaug truksta iki free shipo
QUOTE(r@mke @ 2020 10 14, 17:22)
Ačiū
QUOTE(r@mke @ 2020 10 14, 18:22)
Ir aš tą patį galiu rekomenduoti
QUOTE(Linutelia @ 2020 10 14, 18:58)
Ir aš tą patį galiu rekomenduoti
Ačiū Ryt skambinsiu. Siandien jau buvau pas vakar merginu rekomenduota, viskas liuks, bet noriu dar vienos nuomones, nes vietoj vieno danties, sako, kad reik 2 rauti
Ačiū už siuntinį labai
Jau labai gražus crew šalikutis. Nerealiai man prie uniqlo baltiniukų ir to pilko paletuko tiks
Ir dar mano veideliui šventė atkeliavo
Ir Eglei labai ačiū, kad visad man patogiai atiduoda
Jau labai gražus crew šalikutis. Nerealiai man prie uniqlo baltiniukų ir to pilko paletuko tiks
QUOTE(JMD @ 2020 10 14, 19:24)
Ačiū už siuntinį labai
ir Jums Aciu
QUOTE(JMD @ 2020 10 14, 19:24)
Ačiū už siuntinį labai
Labai gražūs tavo marškiniai, pamiršau pasakyt
QUOTE(JMD @ 2020 10 14, 18:24)
Ačiū už siuntinį labai
Gal galima salikelio nuoroda? ieskau sau saliko..
QUOTE(gėlužė @ 2020 10 13, 22:42)
Nepamenu ar klausiau kazkada, bet labai labai ieskau gero psichoterapiauto Vilniuje.
Turejau nerimo priepolius, gydaus, bet vis kalbina mane palankyti psichoterapija.
Turejau nerimo priepolius, gydaus, bet vis kalbina mane palankyti psichoterapija.
Draugė psichologė rekomendavo kažkada kai teiravausi- Jurga Dapkevičienė, Ivona Staškevičienė, Agnė Jurgaitytė Avižinienė (klinikiniai psichologai psichoterapeutai), jei pas vyrą- Robertas Petronis. Gal pravers
Ačiū kolektyvui už siuntinuką.
Noriu pasiūlyti man didokus šiek tiek, labai gražius MK odinius loferius . Labai gražūs ir kokybiški batai
https://www.michaelk...FR2L?color=0001
Kaunas, 56, 10 dydis. Man su 26 cm pėda laisvoki
Noriu pasiūlyti man didokus šiek tiek, labai gražius MK odinius loferius . Labai gražūs ir kokybiški batai
https://www.michaelk...FR2L?color=0001
Kaunas, 56, 10 dydis. Man su 26 cm pėda laisvoki
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 14, 20:45)
Draugė psichologė rekomendavo kažkada kai teiravausi- Jurga Dapkevičienė, Ivona Staškevičienė, Agnė Jurgaitytė Avižinienė (klinikiniai psichologai psichoterapeutai), jei pas vyrą- Robertas Petronis. Gal pravers
Ačiū labai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 14, 13:30)
Tai žinoma, kad situacijų yra visokių.. Bet gert migdomuosius ir nieko nekeisti - nelabai gerai. Vaistai vis tik skirti kartais, o ne nuolatos.
Ok, nebesiplėsiu
Ok, nebesiplėsiu
Šiaip dabar pakankamai sunku rast darbą, kuriame nebūtų streso. Krūviai didėja žiauriai, o išėjęs kad nuo vilko ant meškos neuzsoktum 🙄
Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 10 14, 13:51)
Krepšy jų kaina 299, leidžiamės ant žemės 🤣