Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Fitnes @ 2020 10 13, 21:32)
Rayon ir yra viskoze isvertus is anglu i lietuviu  mirksiukas.gif
As prisiskaicius, kad nesiglamzo nusipirkau 5, bet teko nusivilti, nes juos reikia lygint kas kart ir po skalbimo ir po kiekvieno uzsidejimo

turiu Uniqlo suknelę iš 'Rayon", marškinių tipo, labai ją mėgstu ir tuo pačiu labai nemėgstu. Dėvint glamžosi gan smarkiai, bet nekreipiu dėmesio, o va, kai išplaunu, košmaras ją išlygint, blogiau nei vyro baltinius iš 100% medvilnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 14 spalio 2020 - 07:53
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Parduodu 4u.gif
Naujas Levis berniukiska maikute, dydis 6 metai, kaina 11 eur
Naujas J. Crew mergaitiskas megztukas, dydis 10 metu. Megztukas su vilna, spalva kremine. Kaina 14 eur
Nauji Reebok kedukai, dydis usa 8. Vidpadis 25 cm, kaina 22 eur
Nauja Ralph Lauren mergaitiska polo suknele, dydis M (8-10 metu), kaina 25 eur
Nauji mergaitiski Crocs, dydis J2. Kaina 17 eur
Nauji Ralph Lauren berniukiski polo marskineliai, dydis 5 metai, kaina 16 eur
Naujas Calvin Klein komplektukas (sortai ir maikute), dydis 6 metai, kaina 21 eur
Nauja J. Crew suknele mergaitiska, dydis 12 metu, kaina 25 eur
Naujos Landsend basutes, dydis 12 usa, 30 europinis. Vidpadis 19.9 cm nuo iki krasto. Kaina 10 eur
Nauji berniukiski su etikete Ralph Lauren marskiniai, dydis 4 metai. Kaina 9 eur
Atsakyti
Laukiu JCREW uzsakymu su dviem kodais - 60% ir 20% sale prekems
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 10 14, 07:53)
turiu Uniqlo suknelę iš 'Rayon", marškinių tipo, labai ją mėgstu ir tuo pačiu labai nemėgstu. Dėvint glamžosi gan smarkiai, bet nekreipiu dėmesio, o va, kai išplaunu, košmaras ją išlygint, blogiau nei vyro baltinius iš 100% medvilnės.

Taip, rayon (viskoze) glamzosi net labiau nei medvilne. O kai isskalbti tai atrodo kaip is vienos vietos istraukti blink.gif Man net keista kodel puslapi raso, kad atsparus glamzimuisi, ir dar net po skalbimo? Akiu dumimas unsure.gif
Stai maniskiai marskiniai, siek tiek pagniauziau audini, kad pasimatytu realus vaizdas. Marskiniai kaip marskiniai, bet kas iesko neglamziu ir dar svarsto pirkti gal lengviau apsispres.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitnes: 14 spalio 2020 - 09:24
QUOTE(JMD @ 2020 10 13, 15:26)
uniqlo marskiniai yra is rayon audinio. siandien kaip tik su jais esu. niekas nesiglamzo man.

netgi paraszta

Wrinkle-resistant for easy care even after washing.

labai gražūs plaukai, kirpimas wub.gif

QUOTE(gėlužė @ 2020 10 14, 07:47)
Labas rytas 4u.gif
viena puodeli max 2 dienoje, ne cia man po antro vaiko viskas prasidejo, nuovargis ir t. t. Seniai man sake, kad tie psichoterapijos kursai labai padeda, bet vis atidelioju, pas bet ka vel bijau eiti.

Viktoras Keturakis ir Vilija Girgždė, abu stiprūs, jie šiaip pora asmeniniame gyvenime, konsultuoja poras dviese, bet dirba ir po vieną.
Atsakyti
Istryniau foto, nes isikele dramblio dydzio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitnes: 14 spalio 2020 - 09:30
Fitness,
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 14 spalio 2020 - 09:27
Pavyko-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitnes: 14 spalio 2020 - 09:35
QUOTE(gėlužė @ 2020 10 14, 07:47)
Labas rytas 4u.gif
viena puodeli max 2 dienoje, ne cia man po antro vaiko viskas prasidejo, nuovargis ir t. t. Seniai man sake, kad tie psichoterapijos kursai labai padeda, bet vis atidelioju, pas bet ka vel bijau eiti.

Popiet imesiu, kuriuos drauge psichologe rekomenduoja.
Atsakyti
Na kas su nemiga kovoja patarkite. Vyra neuzmiega ilgai arba nubunda 2-3 nakties, aš aišku negordzžiu, nes miegu kai užmušta. Darne daug įtampos streso, manau tai susiveda. Ką jam bandyt duot, melatonina?
Atsakyti
Labas rytas,

Kur pirkt vyriškų kvepalų Montale Wood&Spices?

Mėginėlių rinkinukas Montale vyriškų tiesiog 😍😍😍
Atsakyti