Kas ieskojo jubiliejui sukneles, gal cia kas tiktu
https://mobile.yoox....niteScroll=true
32 mergaičių dydis https://www.nordstro.....FSILVER STARS
Merginos, kur lietaus kelnes LT vaikui (3m.) perkat? Arba gal parduot turit? Tinka ne naujos.
Kažkaip likom be tų kelnių, o reikia jau dabar . (berniukui)
Kažkaip likom be tų kelnių, o reikia jau dabar . (berniukui)
QUOTE(Carlin @ 2020 10 13, 11:34)
aš prieš savo kojos operaciją rinkausi tarp varžtų, kurių kainos skirtumas irgi buvo ženklus tada nusprendžiau imti brangesnius varžtus, po operacijos vėl nusitraukiau implantuotą raištį, dabar reikia daryti pakartotinę operaciją, kurios metu trauks lauk tuos brangiuosius varžtus ir vėl dės naujus tai tiek naudos iš jų buvo
aišku nelabai Jums į temą, bet vis tiek.. nes dantys irgi kartais iškrenta
aišku nelabai Jums į temą, bet vis tiek.. nes dantys irgi kartais iškrenta
oho, o kaip pavyko vel nutraukti?
QUOTE(Dziugile @ 2020 10 13, 22:13)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72719222" data-time="1602612163"> Labai pritariu. Tokius darbus geriausiai dirba patyrę veido žandikaulių chirurgai.</blockquote>
<p>Tą ir turėjau minty, kad veido žandikaulių chirurgai. Na niekaip nesuprantu, kaip atsiduot gydytojui, kuris ir gydo, ir traukia, ir implantuoja ir dar higieną padaro... </p>
<p>Mano gydytoja Vilniuje, jei kam reiktų, galiu rekomenduoti </p>
<p>Tą ir turėjau minty, kad veido žandikaulių chirurgai. Na niekaip nesuprantu, kaip atsiduot gydytojui, kuris ir gydo, ir traukia, ir implantuoja ir dar higieną padaro... </p>
<p>Mano gydytoja Vilniuje, jei kam reiktų, galiu rekomenduoti </p>
Rekomenduokit
QUOTE(gėlužė @ 2020 10 13, 21:42)
Nepamenu ar klausiau kazkada, bet labai labai ieskau gero psichoterapiauto Vilniuje.
Turejau nerimo priepolius, gydaus, bet vis kalbina mane palankyti psichoterapija.
Turejau nerimo priepolius, gydaus, bet vis kalbina mane palankyti psichoterapija.
O jūs kavos daug geriat? Man praėjo, kai jos atsisakiau
QUOTE(Lux @ 2020 10 14, 08:40)
O jūs kavos daug geriat? Man praėjo, kai jos atsisakiau
Labas rytas
viena puodeli max 2 dienoje, ne cia man po antro vaiko viskas prasidejo, nuovargis ir t. t. Seniai man sake, kad tie psichoterapijos kursai labai padeda, bet vis atidelioju, pas bet ka vel bijau eiti.
Merginos, gal kas is Pasilaiciu ar Justiniskiu pas Egle vaziuos ir galetu meno 1 daikciuka prigriebti? buciau labai dekinga
QUOTE(Fitnes @ 2020 10 13, 22:32)
Rayon ir yra viskoze isvertus is anglu i lietuviu
As prisiskaicius, kad nesiglamzo nusipirkau 5, bet teko nusivilti, nes juos reikia lygint kas kart ir po skalbimo ir po kiekvieno uzsidejimo. O as tingiu zaist su jais Man keista, kaip jie raso, kad nesiglamzo, jei visi audiniai is viskozes yra glamzus. Va su poliesteriu kitaip, istraukei is skalbenkes, isdziuvo ir rengies is karto be jokiu lyginimu.
As prisiskaicius, kad nesiglamzo nusipirkau 5, bet teko nusivilti, nes juos reikia lygint kas kart ir po skalbimo ir po kiekvieno uzsidejimo. O as tingiu zaist su jais Man keista, kaip jie raso, kad nesiglamzo, jei visi audiniai is viskozes yra glamzus. Va su poliesteriu kitaip, istraukei is skalbenkes, isdziuvo ir rengies is karto be jokiu lyginimu.
Kitam pasauly gyvenu. Poliesterio gyvenime nepirksiu. Jie ima šlykščiai dvokti, vos lengvai suprakaituoji. Brrrrrrr šiaip labiausiai glamžosi iš mano turimų COs marškiniai. Iki darbo nuvažiuoju, atrodau kaip iš uodegos ištraukta. Va su tais tai tik stovėt galiu nes jei tik auto diržą prisegu - amen visą dieną nukryžiuota ir vaikštau.
Papildyta:
QUOTE(Lila @ 2020 10 14, 08:04)
Merginos, gal kas is Pasilaiciu ar Justiniskiu pas Egle vaziuos ir galetu meno 1 daikciuka prigriebti? buciau labai dekinga
Jeigu tinka, paimt galiu dabar už valandos. Spėsi pas mane?
Papildyta:
Šiandien Ralfo Laureno gimtadienis
QUOTE(rudaplauke @ 2020 10 14, 04:17)
oho, o kaip pavyko vel nutraukti?
šį kart visiškai lygioj vietoje, praktiškai trauma buityje
ir reabilitaciją buvau praėjus, ir su kineziu labai daug dirbau, ir sportuot jau buvau normaliai pradėjus, o kartą pirtyje namie koja sėdant slystelėjo ir tiek tereikėjo. Nors kaip sako chirurgai, neaišku ar čia būtent tai buvo, galėjo ir gijimo eigoje prasitampyt raištis
QUOTE(Carlin @ 2020 10 14, 08:30)
ir reabilitaciją buvau praėjus, ir su kineziu labai daug dirbau, ir sportuot jau buvau normaliai pradėjus, o kartą pirtyje namie koja sėdant slystelėjo ir tiek tereikėjo. Nors kaip sako chirurgai, neaišku ar čia būtent tai buvo, galėjo ir gijimo eigoje prasitampyt raištis
Jetau ot nesąmonė. Sveik
QUOTE(Carlin @ 2020 10 14, 09:30)
Oho, turi daugiau saugotis, bet aisku viena trauma labai daznai seka kita ir toje pacioje vietoje. Mano brolis sportuodamas taip susizalojo, kad vienos kojos pedos nejaucia, isvazinejo visus daktarus, vieni operuot stubura kiti aiskina neverta, vos ne depresija jam, sportuot negali:((
Sveik