Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Egluzek @ 2020 10 13, 17:11)
<p>677 kvietimus susimokėjusiom surašiau. Dėl mokėjimu kreipkitės i Rudaplauke  4u.gif </p>

Hmm negavau, klausiu Rudaplaukes
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 10 13, 13:49)
gal kas rekomenduotu baltus marškinius, neglamžius, laisvus ir vidutinės kainos, kad prie džinsų tikrų su 102 cm per krutinę, nešiojančiai L ar XL ax.gif

As pries savaite gavau is landsendo oirktus baltus ir juodus marskinius. Tai man jie labai faini,primena Gilytes linijos marskinius. Tik dar nenesiojau,tai negaliu komentuoti.
Bet ir kur JMG ikele uniqlo irgi panasu,kad ziauriai faini. Kazin ilgio uztenka ju aukstoms moteroms.
Beje jei pas ka kaba spintoje nensiojami L ar XL tai gal perpirkciau.
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2020 10 13, 17:23)
Sveiki, ar RL yra dar 30% nuolaida? 4u.gif

As gavau laiska kad baigsis rytoj
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2020 10 13, 17:34)
As pries savaite gavau is landsendo oirktus baltus ir juodus marskinius. Tai man jie labai faini,primena Gilytes linijos marskinius. Tik dar nenesiojau,tai negaliu komentuoti.

gal turit nuorodą? žiūriu, keletas modelių Landsend yra. Irgi ieškau gerų baltų marškinių.
Atsakyti
Kaip laukiu "užsakyta" flirt.gif
Atsakyti
Sveiki JustArm, kada Jus i svecius kviesite? Aciu
Atsakyti
Ačiū už siuntinukus 4u.gif

Gal kas nori perimti šitą LEVI"S lietaus striukę?

L dydis, kaina 31 eur, kaina nereali. Aš kaip žemo ūgio, tai man visgi rankovės per ilgos. Jei norit, atsiųsiu realias nuotraukas. Šiaip lietpaltis labai fainas, storos guminės medžiagos, visiškai neperlyjamas, atrodo labai kokybiškas 4u.gif

O gal kas M dydį parduodat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 13 spalio 2020 - 17:31

Aš irgi vienos sąskaitos negavus, ir į laišką atsakymo negaunu :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 13, 11:23)
jei renkantis tarp šių, neverta permokėti. Straumann šveicarai, o neodent gamykla Brazilijoje prižiūrima tu pačiu šveicarų. Kokybė vienoda, tik dėl vardo skirtumas.
Abu ekonomines klasės.implantai skaitosi

siaip jie abu premium klase rasoma rolleyes.gif Straumann pagaminti is dvieju metalu, o Neodent is daugiau metalu, skyriasi ir varzto principas ... Dar kelias savaites turiu pagalvot iki isukimo, renku info... dabar reik dvieju implantu gal ir Straumann galima, bet ziuriu i ateiti ... ne jaunejam, gi kai reikes detis ju daugiau ,kad ne butu vienur vienas kitur kitas , skirtumas zenklus tarp kainos . rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 13, 16:11)

gal viska zinanti Gafsa, tartu savo nuomone apie dantu implantus ,ka zino,ka mano ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 10 13, 19:17)
siaip jie abu premium klase rasoma  rolleyes.gif Straumann pagaminti is dvieju metalu, o Neodent is daugiau metalu, skyriasi ir  varzto principas ... Dar kelias savaites turiu pagalvot iki isukimo, renku info... dabar reik dvieju implantu gal ir Straumann galima, bet ziuriu i ateiti  ...  ne jaunejam, gi kai reikes detis ju daugiau ,kad ne butu vienur vienas kitur kitas , skirtumas zenklus tarp kainos .  rolleyes.gif
Papildyta:
gal viska zinanti Gafsa, tartu savo nuomone apie dantu implantus ,ka zino,ka mano ?  ax.gif

Nieko nežino, ačiūdie dar su visais savo duntais kramto devil.gif
Atsakyti
siaip jie abu premium klase rasoma  rolleyes.gif Straumann pagaminti is dvieju metalu, o Neodent is daugiau metalu, skyriasi ir  varzto principas ... Dar kelias savaites turiu pagalvot iki isukimo, renku info... dabar reik dvieju implantu gal ir Straumann galima, bet ziuriu i ateiti  ...  ne jaunejam, gi kai reikes detis ju daugiau ,kad ne butu vienur vienas kitur kitas , skirtumas zenklus tarp kainos . 

aš prieš savo kojos operaciją rinkausi tarp varžtų, kurių kainos skirtumas irgi buvo ženklus biggrin.gif tada nusprendžiau imti brangesnius varžtus, po operacijos vėl nusitraukiau implantuotą raištį, dabar reikia daryti pakartotinę operaciją, kurios metu trauks lauk tuos brangiuosius varžtus ir vėl dės naujus biggrin.gif biggrin.gif tai tiek naudos iš jų buvo biggrin.gif
aišku nelabai Jums į temą, bet vis tiek.. nes dantys irgi kartais iškrenta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
siaip jie abu premium klase rasoma  rolleyes.gif Straumann pagaminti is dvieju metalu, o Neodent is daugiau metalu, skyriasi ir  varzto principas ... Dar kelias savaites turiu pagalvot iki isukimo, renku info... dabar reik dvieju implantu gal ir Straumann galima, bet ziuriu i ateiti  ...  ne jaunejam, gi kai reikes detis ju daugiau ,kad ne butu vienur vienas kitur kitas , skirtumas zenklus tarp kainos .  rolleyes.gif
Papildyta:
gal viska zinanti Gafsa, tartu savo nuomone apie dantu implantus ,ka zino,ka mano ?  ax.gif

pavydziu biggrin.gif man maziau pasiseke , mediko klaida, isrove gyva danti .... ko pasekoje gavosi likau be dvieju... unsure.gif
Atsakyti