Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 10 12, 06:48)
Prašau pigiau europinis variantas

QUOTE(Gafsa @ 2020 10 12, 07:13)
O kiek g garu paduoda, nematau?

QUOTE(Lila @ 2020 10 12, 09:09)
Kam siusti garu lygintuvus is JAV? Itampa skirtinga, reikalingi adapteriai, itampos keitikliai visokiausi, be to garantijos nera 4u.gif

QUOTE(Fitnes @ 2020 10 12, 09:48)
Tikrai neverta siustis smile.gif Ta philips turiu, tai tikrai nerekomenduoju. Truksta galingumo, labai mazyte vandens talpa ir daznai vietoj garu spjaudo vandeni  blink.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif Nu tikrai gal rinksiuosi čia. Kiek garų anas paduoda niekur neradau parašyta, nu bet noris galingesnio aišku.
Dar Zyle žiūrinėju https://krinona.lt/p...le-zy300gs.html. Gal turit kas šį ? Ir tas STEAMONE S-Nomad atrodo gerai, dar tokio nebuvau aptikus.
Atsakyti

Vilnius rytoj gaus 677. Dalinsimės iki penktadienio imtinai. Ir dar laaaabai daug iš 675, 676 neapmokėtų prekių sandeliuoju. Paskubėkit prašau su mokėjimais, nes greitu metu užsipildys mano namų rezervas ir nebegalėsiu priimti naujų prekių :angel_sadangel: 

Atsakyti
Gal zinot, kada RL pildo? Na taip reik maikutes, prie tu spalvotu kelniu. Jei atsiras maike, imsiu ir kelnes, kitu atveju netureciau su kuo ju derintin unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2020 10 12, 11:40)
Gal zinot, kada RL pildo? Na taip reik maikutes, prie tu spalvotu kelniu. Jei atsiras maike, imsiu ir kelnes, kitu atveju netureciau su kuo ju derintin unsure.gif

Siryt va papildyta buvo
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 10 12, 11:37)
<p>Vilnius rytoj gaus 677. Dalinsimės iki penktadienio imtinai. Ir dar laaaabai daug iš 675, 676 neapmokėtų prekių sandeliuoju. Paskubėkit prašau su mokėjimais, nes greitu metu užsipildys mano namų rezervas ir nebegalėsiu priimti naujų prekių angel_sadangel.gif </p>

tik sušvilpk, būsiu iš kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 10 12, 11:44)
Siryt va papildyta buvo

cry.gif
Atsakyti

QUOTE(braskee84 @ 2020 10 12, 11:46)

kad prie ju viskas tinka smile.gif is crew kuo puikiausiai derinu smile.gif
Atsakyti

Būna ryte, būna apie 13val. arba vėlai vėlai vakare, gal apie 23val. esu mačiusi papildymą. Sėkmės dalykas pagauti 4u.gif
Atsakyti
ADIDAS
vartotojo įkelta nuotrauka

ANN TAYLOR

BELK

BLUEFLY

JOMASHOP

OVERSTOCK

SKINSTORE

TOMS

WILSONSLEATHER

OLD NAVY

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 12, 11:49)
kad prie ju viskas tinka smile.gif is crew kuo puikiausiai derinu smile.gif

Man atrodo Tu buvai ikelus foto tu kelniu su geltona maike, tai dabar kitaip neisivaizduoju biggrin.gif Kokia crew turi prie siu grazuoliu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2020 10 12, 11:51)
Būna ryte, būna apie 13val. arba vėlai vėlai vakare, gal apie 23val. esu mačiusi papildymą. Sėkmės dalykas pagauti  4u.gif

Darbai i sona, reik maike gaudyti biggrin.gif
Atsakyti

Pasirodo, tokių kelnių turi ir Bershka https://www.bershka....tml?colorId=500
Atsakyti
Netrukus desiu JCREW su 50/60% ir 20%, galima jungtis
Atsakyti