Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2020 10 10, 18:57)
Laukiu prisijungianciu prie RL su papildoma 30%, galioja ir sale

Einu pasikuist 😊

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 10 10, 19:01)
man SEBas irgi neleido print screen daryt, bet, pasirodo, reikėjo vieno mygtuko paspaudimo  programėlės nustatymuose. Gal ir Citadelėj tas pats

Skambinau ir į banką. Sakė ner galimybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 spalio 2020 - 18:09
QUOTE(Madam V @ 2020 10 10, 19:05)
pritariu 100 proc. Kai dirbu net neturiu galimybės telefonu naudotis. Po darbo dažniausiai nuperku kas likę krepšiuke arba tai, ką komanda būna įkėlus čia. Ačiu joms. Visada peržiūriu, kas ką siūlo temoj. Taigi darbas darbui nelygu  mirksiukas.gif </p>

Tai apie tai net nekalbama,kai dieną neturite laiko net parduodamų daiktų pamatyti.Už ką tada tuos greitus pavedimus daryt biggrin.gif ?

O šiaip viskas juk ok,jei nepaveda/neapmeluoja ir perveda € vakare.Svarbu neapgauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 spalio 2020 - 18:11
QUOTE(Dabartė @ 2020 10 08, 11:56)
Ačiū komandai už siuntinuką  aciuks.gif  4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2020 10 09, 00:43)
Dėkoju už pirmąjį mano mini siuntinuką smile.gif Koks fainas crewfactory lankelis, labai dailus, dukrai patiko, išėjo į mokyklą.

QUOTE(Gafsa @ 2020 10 10, 10:10)
Labai ačiū merginoms už siuntinį,

aciu jums wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2020 10 10, 02:35)

Atėjo laikas kasmyro treningui. Fainas. Nesuprantu kokio jus panos kudumo, kad m visoms didelis buvo 🤔

na as tikrai ne kuda, bet man M negraziai atrode, tavo M kazkoks mazesnis unsure.gif

Gal kam reiktu tokio baldelio, kaina 100 euru (jau Lietuvoje)
Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Academy penny loafers in leopard calf hair, 7US - $27.20

J.Crew Everyday cashmere turtleneck sweater, XS dydis, HTHR COAL GREY spalva (tamsiai pilka) - $40.39

J.Crew Short-sleeve Tippi sweater in flowers, XL dydis - $27.59

Moteriski VEJA V-12 LEATHER SNEAKER, dydis 9US (vidpadis apie 26cm) - €117
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 spalio 2020 - 18:59
QUOTE(rudaplauke @ 2020 10 10, 19:16)

Jei mano katinas turėtų pinigų, tikrai pirktų biggrin.gif ir tada būtų daug draiskanų namie biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 10 10, 19:16)
na as tikrai ne kuda, bet man M negraziai atrode, tavo M kazkoks mazesnis  unsure.gif

Oi Rudaplauke, man tavo figūrą ir ūgį kas duotų wub.gif
Tu tikrai gerokai kudesne...
O dėl dydžio, tai kadangi mėgstu ne po vieną patinkantį daiktą nusipirkt, ne kartą esu pastebėjus, kad jcrew neretu atveju visiškai skiriasi dydžiai. Ypač kai jau Final sale būna.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 10, 19:24)
Jei mano katinas turėtų pinigų, tikrai pirktų  biggrin.gif ir tada būtų daug draiskanų namie  biggrin.gif  biggrin.gif

Nenori sumokėt už katiną, o katinelis su tavim natūra atsiskaitytu 🤣 pamurktu, pašildytų 😁
Papildyta:
Rudaplauke, brūkštelkit čia temoj ar Facebook kai bus baigti skaičiai 😊 kremus savo damusiau jau laukiu nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti

as gavau uz krema khiels saskaita ;)

Oi Rudaplauke, man tavo figūrą ir ūgį kas duotų wub.gif
O dėl dydžio, tai kadangi mėgstu ne po vieną patinkantį daiktą nusipirkt, ne kartą esu pastebėjus, kad jcrew neretu atveju visiškai skiriasi dydžiai. Ypač kai jau Final sale būna.
Papildyta:
Nenori sumokėt už katiną, o katinelis su tavim natūra atsiskaitytu 🤣 pamurktu, pašildytų 😁
Papildyta:
Rudaplauke, brūkštelkit čia temoj ar Facebook kai bus baigti skaičiai 😊 kremus savo damusiau jau laukiu nerealiai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 10, 18:24)
Jei mano katinas turėtų pinigų, tikrai pirktų  biggrin.gif ir tada būtų daug draiskanų namie  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 10, 11:24)

maniske odines kedes kaip kokius bizonus uzpuldineja, visos sudraskytos, tai toki i gabalelius suplesytu is karto biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2020 10 10, 11:51)

parasysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2020 10 10, 11:51)

drisciau abejoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 10 spalio 2020 - 19:46
QUOTE(Alexia @ 2020 10 08, 19:35)
o jie geri ? kad jie xxxxs dydžiams mano akimis  unsure.gif

Puikūs, kokybė nepriekaištinga, beje, tikrai nėra skirti tik XXXS-inėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 spalio 2020 - 20:51
Gal turite uzsakymu is Maxoramos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2020 10 10, 21:51)
Gal turite uzsakymu is Maxoramos?  4u.gif

Taip, renkasi, galit atsiusti ax.gif
Atsakyti