Nu bet gal žmogus dirba ne prie kompo, tai kuo tą pavedimą iki vakaro padaryt? Kaliošu per stulpą pervest?
Nu bet gal žmogus dirba ne prie kompo, tai kuo tą pavedimą iki vakaro padaryt? Kaliošu per stulpą pervest?
Telefone esančia programėle dažniausiai dabar padaro pavedimus
Dabar smalsu bus gautą IT cc kremą pabandyt, o Longchamp keliaus dovanų į Prancūziją, nes ten tokių kainų tokiems dalykams nebūna
Papildyta:
Dažniausiai, bet neprivalomai, niekad nesu darius ir kol kas neketinu, darbe pavedimų taip pat nemėgstu daryt, nes reik ties kitais reikalais susikaupt. Būtų labai nesmagu, jei dėl tokios priežasties nuplauktų geras daiktas iš panosės, manau ne aš viena tokia senamadiška.
NERASYKITE jau del kostiumelio, pazdetas pirmai atrasiusiai. Jei persigalvos, parasysiu sekanciai. ACIU
O gal galite kodukus parasyti dzempo ir kelniu. Kazkaip neissisaugojau ir dabar nebeatkapstau
Jei darbe spės pamatyt ,kad kažkas kažką parduoda,tai spės ir pavedimą padaryt
Jei žmogui reikia-daro pavedimą ir tiek žinių,koks dar persigalvos ar nepersigalvos bet kai pradeda rezervuoti,išmatavimų prašyti arba dabar negalėti,tik vakare pavedimo daryti-jau nieko gero nesitikėk iš tokios pirkėjos
mano variantas
aš ir išmatavimų klausiu , ir tik dažniausiai tik vakare galiu pinigus pervesti
bet jei jau perku , tai nepersigalvoju
O paskutinis variantas man buvo,kad pirktų,bet negali niekaip skolos susigrąžint iš kitos narės
Man reikėjo, bet numečiau tel ir nepamačiau žinutės😁 ne dėl to kad nenorėjau pirkt. Nu ir ką, nesigrausiu alkūnių bet iš ko ką nors esu pirkus, visada darau iškart jei daikto reik
mano variantas
aš ir išmatavimų klausiu , ir tik dažniausiai tik vakare galiu pinigus pervesti
bet jei jau perku , tai nepersigalvoju
Sakau, čia mums reputaciją gadina
Jei prašo pavedimo kopijos netinka, nes pvz citadelė net print screen dalyt neleidžia.
man SEBas irgi neleido print screen daryt, bet, pasirodo, reikėjo vieno mygtuko paspaudimo programėlės nustatymuose. Gal ir Citadelėj tas pats
Labai ačiū merginoms už siuntinį, ir labai gaila, kad parduotuvė ne tą Veja kedų dydį atsiuntė bet su šita komanda tokie reikalai išsisprendžia moment automatiškai, užtai labai gerbiu
Dabar smalsu bus gautą IT cc kremą pabandyt, o Longchamp keliaus dovanų į Prancūziją, nes ten tokių kainų tokiems dalykams nebūna
Papildyta:
Dažniausiai, bet neprivalomai, niekad nesu darius ir kol kas neketinu, darbe pavedimų taip pat nemėgstu daryt, nes reik ties kitais reikalais susikaupt. Būtų labai nesmagu, jei dėl tokios priežasties nuplauktų geras daiktas iš panosės, manau ne aš viena tokia senamadiška.
pritariu 100 proc. Kai dirbu net neturiu galimybės telefonu naudotis. Po darbo dažniausiai nuperku kas likę krepšiuke arba tai, ką komanda būna įkėlus čia. Ačiu joms. Visada peržiūriu, kas ką siūlo temoj. Taigi darbas darbui nelygu