Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2020 10 10, 18:02)
Jei žmogui reikia-daro pavedimą ir tiek žinių,koks dar persigalvos ar nepersigalvos  biggrin.gif bet kai pradeda rezervuoti,išmatavimų prašyti arba dabar negalėti,tik vakare pavedimo daryti-jau nieko gero nesitikėk iš tokios pirkėjos  biggrin.gif

Nu bet gal žmogus dirba ne prie kompo, tai kuo tą pavedimą iki vakaro padaryt? Kaliošu per stulpą pervest? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 10, 18:05)
Nu bet gal žmogus dirba ne prie kompo, tai kuo tą pavedimą iki vakaro padaryt? Kaliošu per stulpą pervest?  biggrin.gif

Telefone esančia programėle dažniausiai dabar padaro pavedimus huh.gif
Atsakyti
Labai ačiū merginoms už siuntinį, ir labai gaila, kad parduotuvė ne tą Veja kedų dydį atsiuntė verysad.gif bet su šita komanda tokie reikalai išsisprendžia moment automatiškai, užtai labai gerbiu mirksiukas.gif
Dabar smalsu bus gautą IT cc kremą pabandyt, o Longchamp keliaus dovanų į Prancūziją, nes ten tokių kainų tokiems dalykams nebūna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2020 10 10, 18:06)
Telefone esančia programėle dažniausiai dabar padaro pavedimus  huh.gif

Dažniausiai, bet neprivalomai, niekad nesu darius ir kol kas neketinu, darbe pavedimų taip pat nemėgstu daryt, nes reik ties kitais reikalais susikaupt. Būtų labai nesmagu, jei dėl tokios priežasties nuplauktų geras daiktas iš panosės, manau ne aš viena tokia senamadiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 10 spalio 2020 - 17:08

NERASYKITE jau del kostiumelio, pazdetas pirmai atrasiusiai. Jei persigalvos, parasysiu sekanciai. ACIU smile.gif

O gal galite kodukus parasyti dzempo ir kelniu. Kazkaip neissisaugojau ir dabar nebeatkapstau 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 10, 18:10)
Dažniausiai, bet neprivalomai, niekad nesu darius ir kol kas neketinu, darbe pavedimų taip pat nemėgstu daryt, nes reik ties kitais reikalais susikaupt. Būtų labai nesmagu, jei dėl tokios priežasties nuplauktų geras daiktas iš panosės, manau ne aš viena tokia senamadiška.

Jei darbe spės pamatyt ,kad kažkas kažką parduoda,tai spės ir pavedimą padaryt biggrin.gif

Atsakyti
[quote=rapoja,2020 10 10, 18:02]
Jei žmogui reikia-daro pavedimą ir tiek žinių,koks dar persigalvos ar nepersigalvos biggrin.gif bet kai pradeda rezervuoti,išmatavimų prašyti arba dabar negalėti,tik vakare pavedimo daryti-jau nieko gero nesitikėk iš tokios pirkėjos biggrin.gif

mano variantas biggrin.gif
aš ir išmatavimų klausiu , ir tik dažniausiai tik vakare galiu pinigus pervesti unsure.gif biggrin.gif

bet jei jau perku , tai nepersigalvoju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 10 10, 18:02)
Jei žmogui reikia-daro pavedimą ir tiek žinių,koks dar persigalvos ar nepersigalvos  biggrin.gif bet kai pradeda rezervuoti,išmatavimų prašyti arba dabar negalėti,tik vakare pavedimo daryti-jau nieko gero nesitikėk iš tokios pirkėjos  biggrin.gif

O paskutinis variantas man buvo,kad pirktų,bet negali niekaip skolos susigrąžint iš kitos narės  cray.gif  lotuliukas.gif

Man reikėjo, bet numečiau tel ir nepamačiau žinutės😁 ne dėl to kad nenorėjau pirkt. Nu ir ką, nesigrausiu alkūnių biggrin.gif bet iš ko ką nors esu pirkus, visada darau iškart jei daikto reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 10 10, 18:26)

mano variantas  biggrin.gif
aš ir išmatavimų klausiu , ir tik dažniausiai tik vakare galiu pinigus pervesti unsure.gif  biggrin.gif

bet jei jau perku , tai nepersigalvoju biggrin.gif  4u.gif

Sakau, čia mums reputaciją gadina umn.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 10 10, 18:06)
Telefone esančia programėle dažniausiai dabar padaro pavedimus  huh.gif

Jei prašo pavedimo kopijos netinka, nes pvz citadelė net print screen dalyt neleidžia.
Atsakyti
Laukiu prisijungianciu prie RL su papildoma 30%, galioja ir sale
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 10, 17:38)
Jei prašo pavedimo kopijos netinka, nes pvz citadelė net print screen dalyt neleidžia.

man SEBas irgi neleido print screen daryt, bet, pasirodo, reikėjo vieno mygtuko paspaudimo programėlės nustatymuose. Gal ir Citadelėj tas pats
Atsakyti

Labai ačiū merginoms už siuntinį, ir labai gaila, kad parduotuvė ne tą Veja kedų dydį atsiuntė verysad.gifbet su šita komanda tokie reikalai išsisprendžia moment automatiškai, užtai labai gerbiu mirksiukas.gif
Dabar smalsu bus gautą IT cc kremą pabandyt, o Longchamp keliaus dovanų į Prancūziją, nes ten tokių kainų tokiems dalykams nebūna biggrin.gif
Papildyta:

pritariu 100 proc. Kai dirbu net neturiu galimybės telefonu naudotis. Po darbo dažniausiai nuperku kas likę krepšiuke arba tai, ką komanda būna įkėlus čia. Ačiu joms. Visada peržiūriu, kas ką siūlo temoj. Taigi darbas darbui nelygu  :mirksiukas: 

Atsakyti