Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 10 08, 14:44)
o ur tu cia jas ziuri  ax.gif  oficialiam puslapy tai ne stebuklas mano akim  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Tikrai ne stebuklas. As Sakse atsimenu slaviau po 10 virsu ir po 18 apacia, ar atvirksciai, paskui po 13 pagavus esu . Bet man anksciau ir rastai budavo grazesni.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 08, 16:44)
o kur tu cia jas ziuri  ax.gif  oficialiam puslapy tai ne stebuklas mano akim  rolleyes.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 10 08, 16:56)
drinks_cheers.gif Tikrai ne stebuklas. As Sakse atsimenu slaviau po 10 virsu ir po 18 apacia, ar atvirksciai, paskui po 13 pagavus esu . Bet man anksciau ir rastai budavo grazesni.

aš žiūrėjau wholesale, kur Linamog įkėlė.

gal..kažkada ir buvo papigiai jos, bet kiek paskutiniu metu žiūrėdavau, tokių kainų nematydavau. O visur kitur kur būna nuolaidos, tai neužtaikydavau tai XS tai XL ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2020 10 08, 16:42)
VIX maudymkių kainas pirmą kartą tokias matau  bigsmile.gif

Pritariu, pavienes dalis keliu modeliu galima amazon ar kokiam Rack siek tiek pigiau sugaudyt, bet cia ilgas zaidimas, ne visi tiek kantrybes turi ir laiko. O kad toks spalvu, modeliu ir dydziu pasirinkimas butu, man irgi neteko matyt.
Atsakyti
I keliones per ta korona mazai kas isvaziuoja dabar tai ir kainas leidzia , gal dar koduka koki imes? ax.gif
Atsakyti
Gavau levis plosciuka is nord, bet bijodama kad negausiu ir antra uzsisakiau. ax.gif Tai jei kam reikia perleisciau juodojo, uzsakyto sestadieni, m dydzio uzsakyma

Nerandu nuorodos jo dabar.
Rasykit az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 08 spalio 2020 - 17:02
QUOTE(Lyn @ 2020 10 08, 18:00)
Gavau levis plosciuka is nord, bet bijodama kad negausiu ir antra uzsisakiau. ax.gif  Tai jei kam reikia perleisciau juodojo, uzsakyto sestadieni, m dydzio uzsakyma

Nerandu nuorodos jo dabar.
Rasykit az

Fainas?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 10 08, 17:22)
I keliones per ta korona  mazai kas isvaziuoja dabar tai ir kainas leidzia ,  gal dar koduka koki imes? ax.gif

Šakės, man tokiai svieto bastūnei koma biggrin.gif man reik visą laiką kažkur varyt. Dabar tooooks kelionių badas.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 08, 18:04)

Man labai patiko. Dydi sunku dabar ivertint, beg tikrai neatrodo labai didintas. Aisku laisvo modelio
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 10 08, 16:13)
Šakės,  man tokiai svieto bastūnei koma  biggrin.gif  man reik visą laiką kažkur varyt. Dabar tooooks kelionių badas.

Jauciu daugumai cia koma, lomkes biggrin.gif Taip ir stogas nuvaziuot gali, darbas , namai , vaikai, valgio gaminimas......
Atsakyti
Jcrew kai gale .99 gal kažkokį paturbintą koduką turite biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 spalio 2020 - 17:56
Gal kas turite tamsiai mėlyną pardavimui naują arba puikios būklės S dydžio arba M? ax.gif
https://www.ralphlau...621.html?pdpR=y
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 10 08, 18:54)
Jcrew kai gale .99 gal kažkokį paturbintą koduką turite  biggrin.gif ?

papildomo neturime verysad.gif
Atsakyti