Paltas 30$
Languotas paltas 70$
Turime laisvu J.Crew silkiniu sukniu 4, 6, 8 dydzius po 34,99$
faina ta sukne, gyvos foto:
https://www.tradesy....-0-xs/24566279/
Su Naujais!
Telefone neina atsakinėti, tai tik tyliai skaitau
Ačiū Gafsai už instrukcijas ir naujus žodžius apie veido kosmetiką, kitoms apie kitą info ;)
1 Madison pamačiau, dar kai čia nebuvo nuorodos, ale kol tirinau, ar tikrai tokios kainos buvo, pražiopsojau... Man labai gražu žiemą ryškūs rūbai.
Dėl striukių pasidalinsiu savo patirtim: pernai sau pirkau labai norėtai Marc New York - tai pusėtinai, mokėjau po nuolaidų apie 120Eur, pūkų šiek tiek lenda, bet pusėtinai. O vasarį netyčia paėmiau T Tahari už 16 dol- nu neišpasakyto gerumo- lengva, gan šilta, jokių pūkų. Bet vistiek kai einu su vaikais lauk, prisirengiu 5 sluoksnius kaip minimum turbūt bet gooses nu niekaip negaliu už toooookius pinigus pirkt ir galvoju, ar su ja jau tikrai taip šilta būtų?... kad va varlinėji su vaikais ir šilta...
O vyrui pernai Hilfiger ale odinė irgi už -iolika dol nukaliau ( tik sunkoka), dar kažkas vieną čia pardavinėjo- nu nereali, ir vaizdas superinis, ir šiltumas, ir plaut nereik
Gaila wilsons leather kuprinės neatsiuntė
o dar iš gerų pirkinių- pernai žieminius moteriškus NB nusipirkau ant bajerio- tai į lauką eit- superiniai, tikrai šilta kojai.
Kažkas klausė apie UGG su Pure- pravalas visiškas, išmest verti daugiau nieko už tokius pinigus... Bet jau man su senais uggais tai būdavo šilta, kaip su meškos letenom, bet nuvariau per kokius 6 metus… o tie pure- tai man prie nulio jau buvo šaaaaalta kojom...
Puikių pirkinių metų! Ir ačiū mergaitėms bei Sandrixxx už viską!
Bet tai kokiu būdu nukalat už tokias kainas? Super, negaliu atsistebėti Kai vakare pasižiūriu, nieko pigiai jau nebūna
https://www.madewell...67_color=DM0682
Kad beveik visada vakare/naktį/ savaitgalį ar pan... visad neplanuotai/ netyčia
Liko M
Gauta Vilniaus 598 dėžutė
Kieno patvirtinti mokėjimai, pakvietimus surašiau.
Šiandien laukiu iki 19.30 val.
Bendra informacija: iki ketvirtadienio visoms ir visiems BŪTINA susimokėti ir atsiimti prekes, nes vėliau aš nebedalinsiu.
Ar kas galėtų iš ~Gedimino pr.(arba netoli) prigriebt nediduką 🤗?
bučiau dėkinga 😏