Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Sala1967 @ 2020 10 08, 08:46)
Merginos, reikia pagalbos , mano dukrytė l nestuke.gif ir reikia vitaminų , net neįsivaizduoju kokių reikia ir kur pirkti, gal galit padėti. Ačiū  rolleyes.gif

O ka medikai pataria? Ju nuomone turetu buti nr. 1.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 10 08, 09:38)
O ka medikai pataria? Ju nuomone turetu buti nr. 1.

drinks_cheers.gif nu bet rimtai gerti kažką,kad kažkas irgi gėrė,trūko galbūt kažko ar buvo per daug unsure.gif Ir ne vien nėštukes liečia rolleyes.gif

Sala1967,sveikinimai būsimai močiutei wub.gif
Atsakyti

Tema diskusijai  :4u:  kokias rankines nešiojat?

Morališkai išaugau michael kors :D baigiu vinted išparduot savo rankines ir nežinau, ką pirkti sau. Ieškau odinio crossbody pakankamai klasikinio, kad galėčiau nešiot porą metų. Kokius gamintojus rekomenduotumėt? Iki 300 eur. 

Lt gamintojai netinka, per grubu ir nepakankamai kokybiška, porą išsiunčiau atgal  :unsure:

Tai kokias rankines nešiojat? 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 10 08, 09:47)
<p>Tema diskusijai  4u.gif  kokias rankines nešiojat?</p><p></p><p>Morališkai išaugau michael kors biggrin.gif baigiu vinted išparduot savo rankines ir nežinau, ką pirkti sau. Ieškau odinio crossbody pakankamai klasikinio, kad galėčiau nešiot porą metų. Kokius gamintojus rekomenduotumėt? Iki 300 eur. </p><p></p><p>Lt gamintojai netinka, per grubu ir nepakankamai kokybiška, porą išsiunčiau atgal  unsure.gif</p><p></p><p>Tai kokias rankines nešiojat? </p>

Rag&Bone atitiktu reikalavimus. Ziauriai fainos. Veliau imesiu kokia mano.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 10 08, 08:47)
<p>Tema diskusijai  4u.gif  kokias rankines nešiojat?</p><p></p><p>Morališkai išaugau michael kors biggrin.gif baigiu vinted išparduot savo rankines ir nežinau, ką pirkti sau. Ieškau odinio crossbody pakankamai klasikinio, kad galėčiau nešiot porą metų. Kokius gamintojus rekomenduotumėt? Iki 300 eur. </p><p></p><p>Lt gamintojai netinka, per grubu ir nepakankamai kokybiška, porą išsiunčiau atgal  unsure.gif</p><p></p><p>Tai kokias rankines nešiojat? </p>

Furla, rebecca minkoff smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 10 08, 09:19)
Folinę rūgštį gėriau tik pradžioj. Paskui nebereik, nes kažkas ten blogiau tada daros. O vitaminų negėriau jokių. Valgiau normaliai, ikrą, grikius, kedro riešutus, varškės dar man daug norėjos  biggrin.gif kam ta sintetika  unsure.gif

Valgei kaip ponas biggrin.gif As tai buvau tokia nabage, norejosi tik obuoliu daugiau nieko, ir juodai vemiau kasdien kaip teve musu...baigesi po 6 men. Tai man truko visko...gyd rekomendavo.

QUOTE(GammaOrionis @ 2020 10 08, 09:47)

As irgi ieskau naujos, noriu kazkurios is situ. Tik noriu kokios nuolaidos, laukiu, gal kazka ismes kazkada.
https://www.toryburc....html?color=001

https://www.toryburc....html?color=001
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 08, 09:50)
Rag&Bone atitiktu reikalavimus. Ziauriai fainos. Veliau imesiu kokia mano.

Parodyk. O tu man rodos tu turi TB Kira? ar maisau kazka mastau.gif
Atsakyti
https://www.nordstro...arch?query=mask
Atsakyti
Į rankinių temą.. Pamenat, praeitais metais pirkom Rebecca Minkoff rankines papigiai.. Tai atvaikščiojau aš su ja kokius 3 mėn., o dabar kai išsitraukiau naujam sezonui, pastebėjau, kad rankenose ištrupėjo zomša gabaliukais per patį vidurį ir automatiškai yra visa rankena doh.gif

Aš norėčiau kokios Tory Burch naujos arba Coccinelle. Tik artimiausiu metu nusimato kuprinė biggrin.gif

O dėl vitaminų, tai pirmi 3 mėn. folio rūgštis, bet aš gėriau iki 16 sav. Ir paskui priklausomai nuo tyrimų rezultatų. + dėl vitaminų gėrimo priklauso nuo gydytojos pozicijos šiuo klausimu. Man sakė, kad viską reiktų pasiimti iš maisto, nes geriant perteklinį kiekį vitaminų, paskui vaikai didžiuliai išauga biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau per mergaites pirktą vyrišką džemperį, labai fainas, gaila dydis netiko. L dydis, atiduosiu žymiai pigiau nei pirkome. 60 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vyriska neperlyjama striuke 26$

Moteriska parka 44.70$

Kasmyro tunika 40$
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2020 10 08, 08:56)
Padekit, kaip TH batu dydziai? Neturiu ne vienu batu, noriu situ, dabar 40 proc nuolaida, nebloga kaina gaunasi, pas mus 200e. Bet koki dydi imti su placia 39,5 peda, paprastai perku 40 jei siauresnis batas. Koki reiktu usa imti, kas perka nesioja ju batus, patarkit? Didinti kazkiek?
https://tommy-europe.scene7.com/is/image/To...6;main@2x$
Papildyta:

Dvejus TH batus turiu dabar (kedus ir espadriles), mano pėda apie 25,5 cm, ėmiau 40 dydį. Man atrodo jie truputį mažinti. Nurodytas USA 9 dydis. Mano pėda iš platesnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 08 spalio 2020 - 09:25
QUOTE(Argija @ 2020 10 08, 10:56)
Furla, rebecca minkoff  smile.gif

O va mane Furla nuvyle, safjano tos kietos tai aplamai jei ilenki kur netycia, taip ir lieka, o va per peti kur nesiojau per vasara rankena prairo:((
Rebeccos turiu ta populiariaja crossbody tai viskas gerai su ja, bet svajoju apie coccinelle ziemai wub.gif
Atsakyti